Show Must Go On – 2007

8 September, 2008 – 16:36

pretože šou musí pokračovať…

Sobota:

-Uwaga pies.
Zápas končí po nie veľmi presvedčivom výkone 7:7, kedy skórujeme na remízový stav po čase. Zápas ovplyvnili dve veci. Po prvé, že poliaci ešte vládali hrať svoj behavý catch me if you can štýl. A my sme povyliezali z áut a nejako sme pozabudli na počiatočný warm up. Na druhej strane poľský ultimate mi je sympatický, pretože od Agrikoly vidieť posun dopredu.

-PD.
Nepamätám si výsledok, tuším bol rozdiel asi o 4 body. Ale mali sme celkom efektívny útok. Resp. na kvalitu akou momentálne devils disponujú sme celkom ľahko nebiehali a body skórovali viacmenej bezproblémovo. Tento zápas možno označiť ako jednoznačne najlepší z našej strany na turnaji.

-LOL
No tu už to bolo trochu horšie. Malí maďari už nie sú až takí malí a pomaly sa začína prejavovať ich zohratosť a hlavne fyzické dispozície. Prehrali sme o veľa. No mali sme tiež niekoľko podarených akcií. Po tomto zápase sme vďaka skóre skončili v skupine tretí a tým padom sa stretávame s chorvátskym Malym dimom.

-Maly dim
hralo sa už sa svetiel reflektorov a bol to jeden z najhorších zápasov mojej ultimate kariéry. Nie kvôli hre, ale spiritu zo strany súpera. Kedy sa chorváti, ktorí už zohrali určite nespočet zápasov začali mne alebo Brankimu vysvetľovať elementárne pravidlá 🙂 Bol to zápas kde okrem injury zaznely všetky druhu callov vrátane nadávania si do stupidov. Predposledný a posledný bod bol tak hektický, že sme nakoniec skórovali asi po štyroch turn overoch a poslali malý dim do hry o 12 miesto. Večer sme zakončili výhrou, čo vždy vleje do tímu pred párty optimizmus. Večera bola celkom v pohode. Dva druhy rezňa, zemiaky, ryža a klasická kyslá čalamadáda ála Kimle. Dezert možno bol, ale to už ja naozaj neviem, pretože som sa dosť skoro (aj na Kesa) pobral spať. Inak sa vraj párty niesla v írskej réžii a podávala sa bloody mary.

Nedeľa:

-Catchup
Nastupili sme s posilami Ladom a Adom a vstup do zápasu bol impozantný. Viedli sme 5:0 a rakúšania boli zrelí na uterák. V tom sme sa nejako upokojili a začali skórovať Habsburgovci až do stavu 7:6, nakoniec sme ale sériou niekoľkých huckov dotiahli zápas do víťazného konca.

-Škorpióni
Relatívne vyrovnaný zápas, kde jediný rozdiel medzi oboma tímami bola istota v hodoch. Kým škorpióni prihrávali isté passy. My sme sa dostávali do ich zóny niekedy až príliš kŕčovite. Bol evidentný aj rozdiel v kondícii a skilloch niektorých našich hráčov, keď sa dropovalo viac ako je obvyklé. Konečné skóre 14:10 je obrazom efektivity nášho útoku a slabou vizitkou našej inak na tomto turnaji dobre fungujúcej obrany…

útok 5/10
obrana 6/10
party 9/10 kvapiek
večera 6/10
Report by Vavro.

Post a Comment