1. kolo ligy v Špačinciach

6 May, 2013 – 21:29

Tak sice pozdě, ale přeci 🙂 Na svôj jubilejný prvý turnaj som odchádzal mierne nervozný, že čo tam vlastne budem robiť, keď ten lietajúci tanier poriadne ani neviem vrhnuť(neskôr sa ukázala ako najlepšia strategia polmetrový dump na Kesa :)). Anyway, na turnaj sme dorazili skoro ráno v početnej zostave, čo nám neskôr dávalo proti menej početnejším týmom celkom výhodu, keďže sme boli schopný striedať celú zostavu po každom bode. Hrálo sa klasicky 7v7.
Bez ďalších hlúpých rečí sa poďme pozrieť na zápasy:

Sobota:

Outsiterz – Kus Platu 10:3
Začiatok zápasu bol vcelku vyrovnaný, no súper potom spravil vela chýb z ktorých sme ťažili a už sa nedokázal vrátit do zápasu

Outsiterz – Golden Ants 10:4
Súper bol dosť dobre fyzicky vybavený a konečný výsledok bol vzhladom k výkonu súpera dosť krutý, hlavne keď 3x v kratkom čase dropli “jasný” bod v našej zone.

Outsiterz-Scorpions 15:2
Ľahky zápas, súper bol na tom o dosť fyzicky horšie ako my a pôsobil dosť odovzdaným dojmom, čo naznačuje aj výsledok.

Outsiterz-U.F.O. Špačince 9:4
Dosť bolo poznat, ze všetci už majú v nohách 3 zapasy, obe strany robily veľa chýb, no darilo sa nam aj napriek tomu držať celkom pohodlné vedenie po celý zápas. Čo sa týka hry, tak toto bol asi náš najslabší zápas na turnaji, už si to vlastne ani poriadne nepamatam, keďže Kapitánov rozkaz znel zabudnúť!

Nedeľa:

Outsiterz-U.F.O Špačince 14:4
Pred semifinále sme všetci čakali veľmi ťažký zápas, Špačince už boli rozhohrané z raňajšieho zápasu a čakali sme, že sa v domácom prostredí nahecuju a bude to ťažký vyrovnaný zápas. Navyše niektori z nás ešte zažívali prudký návrat do reality po včerajšej párty.
Napriek tomu zápas bol od začiatku úplne jednoznačný.

Outsiterz-Mental Discorders 9:10
Finále začalo v dosť rýchlom tempe, zo začiatku sa nám vobec nedarilo, mali sme dosť velký problém s dobrou obranou súpera(poaching a dobrý agresívný marking) a to sa prejavilo v rýchlom vedení 4:1 pre MD.
Potom sme sa konečne zobudili, začalo sa nám tiež niečo dariť v útoku a poriadne sme zabrali aj v obrane čo prinieslo šnúru 4 bodov v rade. Polčas sme vyhrávali 7:6.
Všetko smerovalo do dramatickej koncovky, kde MD viedli 9:8 a dohrával sa posledný bod v ktorom sme našťastie premenili náš útok.
Nebolo to ale nič platné, keď vzápetí na to se MD ľahko presadili a museli sme sa spokojiť s druhým miestom.

Bol to môj prvý turnaj -výborná skúsenosť a motivácia do budúcnosti. Veľmi sa mi páčila atmosféra aj nasadenie, každý kto hral fakt chcel. Určite ale máme stále na čom pracovať….
Knock, knock. Who’s there? The guy that finished second. The guy that finished second who?

  1. 12 Responses to “1. kolo ligy v Špačinciach”

  2. Pekny report, ale par rad do buducnosti: kludne pridaj aj viac tych “hlupych reci”, samozrejme, ze aj tvoj pohlad na zapasy je dolezity, ale to skor riesime v “traumatoch”. V reporte mozes kludne rozparavat o tom, ake bolo pocasie, co sa robilo medzi zapasmi, aka bola party, spomenute nejake vtipne sitacie a pod. Tiez nie je odveci sa na konci reportu podpisat 😉

    By misko on May 7, 2013

  3. och aky kritik je ten Misko, uz viem, komu dam pisat report z Kumbergu 🙂

    mne sa to naopak pacilo, strucne a vystizne 😉

    By škrečok on May 7, 2013

  4. opravujem, zo Sardic…

    By škrečok on May 7, 2013

  5. Súhlasím s Miškom, bolo to dosť stručné, viac by sa mi páčili nejaké perličky a pocity. Ale na debut to bolo pekné 🙂

    By Mesi on May 7, 2013

  6. Ale, report bol dobrý len neskoro.
    Keď je neskoro, tak by to malo vyzerať niečo na štýl http://www.outsiterz.org/?p=1958

    By Keso on May 7, 2013

  7. Sranda, z toho tímu z xEUCF už s nami nehráva (buď nehráva alebo nie s nami) 12 ľudí…

    By Mesi on May 7, 2013

  8. no ale to zas treba rozlišovať neskoro a NESKORO 😉

    By škrečok on May 8, 2013

  9. Mesi, dost smutne ze ?

    By Keso on May 8, 2013

  10. Keso: No podľa uhlu pohľadu. Smutné je to pre nás u tých, čo odišli do iných klubov na Slovensku (teda nešli študovať preč, nenašli si iné záujmy). Na druhú stranu nás môže tešiť, že je tu kontinuita a väčšinu z nich sme dokázali nahradiť. Taký je život.

    By Mesi on May 9, 2013

  11. ja beriem ako zaujímavé iba to číslo cca 2-3, ktorí odišli inam (pričom Xaa nepočítam, tomu sa vyhnúť nedalo) – to že ďalších cca 8 ľudí už ultimate teraz nehrá, je (bez toho, že by som teraz nejak extra riešil rozmanité príčiny), podľa mňa normálne…

    By škrečok on May 9, 2013

  12. mne skor pride zaujiamve, ze z tych bab, ktore boli na xEUCF s nami hra uz len Colka. 😛

    By misko on May 9, 2013

  13. no jasne sa ukazuje, že baby sú nestabilnejšie a prelietavejšie ako chalani 🙂

    By škrečok on May 10, 2013

Post a Comment