Open kvalifikácia a halové majstrovstvá women

2 December, 2013 – 7:25

Krátky sumár z víkendu v telocvični na Pántoch. Najprv smutná sobota – na kvalifikáciu na halové majstrovstvá Slovenska v kategórii open sme (okrem jedného priamo postupujúceho tímu) poslali ešte jeden tím Outsiterz Redefined s jasným cieľom: kvalifikovať sa. Žiaľ nepodarilo sa to. Napriek tomu sme odohrali výborné zápasy a siahali na senzáciu, keď sme len o bod podľahli neskorším víťazom kvalifikácie Expendables (slovenský halový masters výber a Miško).

Tak ako sme v tejto sezóne mali šťastie na rozpis už viackrát, tentokrát nám vôbec neprial. Dvakrát sme vyfasovali víťazov a raz rozbehnutý Kus Plastu, ktorí nám zahatali cestu ďalej. Na majstrákoch v Senici sa teda predstaví len náš priamo postupujúci tím. Viac o kvalifikácii čoskoro v reporte od Tima.

V nedeľu sa naša krajšia časť tímu OutSisterz predstavila na vôbec prvých halových majstrovstvách Slovenska v kategórii women. A hneď to vyzeralo krajšie: výhry proti KEČajám a UFO Špačince, jedna skupinová tesná prehra proti Layd’s a na záver už nie až také tesné repete vo finále. Naše baby sa tak stali historicky prvými slovenskými vicemajsterkami. Na úvod po “znovuzložení” tohto babského tímu super výsledok. Viac už čoskoro v reporte od Ajky.

  1. One Response to “Open kvalifikácia a halové majstrovstvá women”

  2. pár fotiek od Pedra: http://www.outsiterz.org/?page_id=6&album=18&gallery=149

    By škrečok on Dec 2, 2013

Post a Comment