Bubblepest 2014

21 January, 2014 – 12:29

Po troch rokoch sa nám vytrvalým prihlasovaním opäť podarilo dostať na asi najlepší mixový zimný turnaj 7 na 7 v okolí – Bubblepest 2014. Turnaj od prvého ročníka v roku 2011 neustále zvyšuje úroveň a tento rok privítal okrem našich maličkostí aj nemeckých Heidees, francúzskych IZAKA (Iznogood+Yaka), každoročných víťazov Good Lord! (Clapham+Iceni), ruských Russo Turisto či tímy z nášho regiónu LOL, Grand Master Flash a Catchup.

Finálne umiestnenie 8. (alebo ak chcete posledné) miesto po samých prehrách nevyzerá na prvý pohľad vábne, avšak všetky zápasy okrem prvého s Heidees 8:15 boli tesné a chýbalo len málo (bodík proti IZAKA a LOL, tri bodíky proti Grand Master Flash a Good Lord!). Za zmienku stojí najmä sobotňajší večerný zápas proti Good Lord!, kde sme od začiatku viedli (chvíľu dokonca štvorbodovým náskokom) a o víťazstvo prišli až v závere. Miki im šupol layout Callahan, dúfame, že ho teraz nebudú chcieť draftovať do Claphamu.

Turnaj aj spirit vyhral rakúsky Catchup po finálovej výhre nad Russo Turisto. Máme čo robiť, aby si s nami vôbec chcel Catchup zahrať v júli priateľský prípravný zápas pred WUCC…

Kým bude report od CDčka, môžete si zatiaľ pozrieť videoreport od Get Horizontal alebo náš vlastný rozsiahly videomateriál.

Post a Comment