Kvalifikácia na MSR report

9 September, 2014 – 7:16

Začalo sa to celkom nečakane. Správa od Škrečka obsahovala prekvapujúcu ponuku – zúčastniť sa kvalifikácie na MSR spolu s Outsitermi. Príjemne prekvapený a nadšený som súhlasil a počítal dni do turnaja.

Prvá časť bola dostať sa do Moldavy nad Bodvou, čo zo Sabinova, odkiaľ moja maličkosť pochádza, nebol až taký problém, horšie to bolo s nájdením telocvične. Nakoniec bolo hľadanie úspešné a po chvíli prišli ďalší členovia tímu, ktorí mi dali ,,malý” rýchlokurz taktiky na nasledujúci deň. Snažiac sa vstrebať všetky nové informácie sme šli spať.

Prebudili sme sa do jasného letného dňa spríjemneného skvelými raňajkami pri fieldoch. Nervozitu, ktorá mnou lomcovala pred mojim prvým zápasom na mojom prvom turnaji, zmiernili skvelí spoluhráči slovami o tom, že si to mam užiť a ide o zábavu. Samozrejme výhra nie je na zahodenie.

Turnaj sme odštartovali síce prehrou proti Morthens, no potom sa nám podarilo vyhrať nad KeFEAR-om a Sky-upom. Nasledovalo prehra s UFO, ktoré však v súboji so Sky-upom zaváhalo a to nás dostalo presne do stredu tabuľky na 5. miesto, čo pre nás znamenalo zopakovať si zápas a opäť si zahrať proti Sky-upu. Chopili sme sa šance a nakoniec sme sa dostali do semifinále.

Čakala nás sprcha a výborná večera,, po ktorej nasledovalo valné zhromaždenie SAF-ky. To som mlčky vypočul celé a po piatich zápasoch som bol kvalitne zničený, takže vám z toho, aká bola večerná zábava nepoviem. Bol som rád, že vidím môj spacák.

Nedeľa bola veľmi ťažkým dňom. Svalovica po sobote prepukla naplno a fakt, že sme hrali 1. zápas s ťažkým súperom, Mentalom, pre nás znamenalo náročný štart. Po namáhavom súboji sme nakoniec podľahli 5:15, no nevešali sme hlavy a stále sme dúfali v 3. miesto. Napokon nám však nevyšiel ani ,,odvetný” zápas s Morthens. Na začiatku súboja sme viedli 3:1, ale Trnavčania nás dobehli a zvíťazili. Konečné skóre bolo 7:10.

Takto sme sa nakoniec umiestnili na gruľovom, teda zemiakovom mieste. Ja však tento turnaj beriem ako veľkú skúsenosť a som naozaj veľmi rád, že som mohol aspoň na chvíľu nosiť dres Outsiterov. Dalo mi to do môjho frisbee života naozaj veľa a tak chcem poďakovať celej zostave: Škrečok, Miki, Čolka, Kjara, Poli, Marek, Combo, Joey, Edo a Emil.

Vidíme sa na (nejakom) turnaji!

Samo

Post a Comment