Turnajovy moment Roka 2008

30 October, 2008 – 11:35

Neviem ci je toto spravne miesto na takuto anketu ale dufam ze ma Keso nevybije 🙂

Takze k veci: Ak sa chcete zapojit tak napiste do komentu odpoved na tuto jednoduchu otazocku. Popripade sa pridajte k nejakym favorizovanym momentom. Ja to potom vyhodnotim pridam nazor kapitanov a funkcionarov a na nasom posedeni 12.11. zverejnim vysledky. Dufam ze sa pri tom dobre vsetci pobavime :))

 

OTAZKA ZNIE: AKY BOL NAJLEPSI TURNAJOVY MOMENT ROKA 2008???

 

Tesim sa na reakcie Branki

  1. 7 Responses to “Turnajovy moment Roka 2008”

  2. tak teda zacnem Jeden z kandidatov je Lukasov layout proti PD v Olomouci na CEL mixed. Myslim si ze to bol moment, ktory prispel k nasmu vytaztvu v tomto narocnom zapase.

    By Branki on Oct 30, 2008

  3. Ja mam dvoch kandidatov… uz spomenuty lukasov layout proti PD a druhy je nafilmovany bolo to v Ozde v januari zapas proti A-Teamu alebo ako sa volali(ti rakusania). Bolo to v poslednom bode ked branki blokol dlhu nad hlavou modreho hraca ktory si potom zahlasil naky hlupy faul ze mu nesmie sahat do priestoru nad nim. Branki to bral neskutocne vysoko. A v takom hodeni sa. Bolo to fakt dobre.

    By Kubo on Oct 30, 2008

  4. ja si myslim, ze turnajovym momentom roka bolo finale whose baby! A hned potom Lukaš;))

    By Roxyna on Oct 30, 2008

  5. a) Finále Whose Baby
    b) Kubov layout do stolíka s časomeračmi v Ózde (kolky)
    A určite si ešte na niečo spomeniem.

    By Dan on Oct 30, 2008

  6. No o svojom turnajovom momente roka som už hovoril s Čolkou a Brankyma tušim aj Pedrom v Norimbergu keď sa mi podarilo spraviť CUT!!!!!
    Myslím že by som to mal preto vyhrať ja pretože ďalší už asi neuvidíte.

    By MatoS on Oct 30, 2008

  7. Dan: Nemaju to byt skor dobre momenty? to by som mohol vyhrat skor vo vtipnych momentoch sak som to este aj chytil v aute.

    By Kubo on Oct 30, 2008

  8. Co takto vyhlasit aj presny opak, nieco v zmysle: Aky bol najlepsi tohtorocny turnajovy antimoment? (Nechcem pisat najhorsi, ale nieco co bolo smiesne, vtipne, alebo nejako inac vyznamne:D ), inac napadla ma tato otazka prave pri spominanom Ozde a nahravku na Kesa na sideline, alebo Kajine chytanie disku az za zonou, pricom zdemolovala stan, atd:)

    No dobre, vratme sa k turnajovemu momentu roka. Nebudem pisat moj nazor, ktory je najlepsi, ale sksuim pripomenut nejake vyznamne este nespominane.

    Kubov obranny layout ked hral v prvom cape teraz v Olomouci, tusim to bol posledny zapas proti LoLu.

    Ked sa Ludka hodila v prvom zapase v suboji a nazaoj to vyzeralo, ze ten disk nema sancu mat/Olomouc

    Potom si pamatam na jeden Brankiho obranny layout na Plzenskom Beachy a bolo nieco take do vysky a podla mna ten disk tipol vo vyskoku nie rukami, ale koncekami nechtov, mozno dokonca len silou vole.

    hehe:) same obrany

    Nezabudnem na moment neskutocny flow v poslednom zapase v Kimle, spolu s kombinaciou Pedrovej sady dlhych (naozaj nie som zaujata:) )

    a nakoniec asi fakt ten Lukasov catch proti PD

    By Čolka on Oct 31, 2008

Post a Comment