HMSR 2017 report

15 February, 2017 – 11:53

Je sobota rano, a opat dalsi turnaj kde nemozem hrat. Ale tak kedze je to tuna kusok za humnom, tak som si povedal, ze aspon pojdem kricat zo sidelajny (a pullovat 🙂 ) .

Prvy zapas bol proti Discreditu. Zacali sme dost prispate, v utoku sme to tlacili klasicky po ciare a v obrane sme nevedeli zastavit Krempa a vseobecne forehandove breaky. Polcas bol vyrovnany, tusim 7:7. V druhom polcase sa nastastie ukazala nasa kvalita a zapas sme v pohode dotiahli do uspesneho konca 16:10.
Druhy zapas sme hrali proti Baniku Lasky. Chalani behali jak najati, tak sme skusili zmenit v strede polcasu obranu na Mega, co nezafungovalo velmi uspesne, lebo este 3 minutky trvalo, kym sa obrana dostala na rovnaku vlnu. Cize polcas bol zase zhruba vyrovnany. Podotahovali sme srobiky v obrane a chlapci zacali zahadzovat. Tentoraz sa pridal aj pekny utok kamagra review uk. Opat vyhra 16:10.
Treti zapas proti Osi Zla. Po par nervoznych minutach na zaciatku sme sa celkom dostali do tempa. Vzdy sme vedeli najst v ich pouchovanej obrane volneho hraca a trestali sme ich chyby. Celkom pohodova vyhra 14:9.
Posledny sobotny zapas proti Paskudam, v ktorom v podstate o nic neslo. Zacinalo uz pomaly citit aj unavu, cize niektore rozhodnutia boli take otazne, ale vyhrali sme 16:12.
Cize klasicky prve miesto v skupine a nedelny ranny pochill. Druhu skupinu vyhralo UFO.

V nedelu rano sledujeme, ako Expendables podarovali Baniku postup do semifinale a dufame, ze sa teda aspon viac unavili ako rozohrali.

Zacina semicko a rozohrani Banici si to supuju jak pani a my sme naopak este trocha zaspati. Opat prepiname na Mega, bohuzial vysledky sa nedostavuju (podskoceny overhead, stastne chytena sekera, Mesiho ‘Mesiho’ obrana), pridali sme klasicke tlacenie v utoku a polcas bol hrozivych 4:8. Trochu sme si precistili zaludky a plni odhodlanie sme vyrazili na druhy polcas. Dotahujeme, za stavu 7:9 si Banik berie timeout, nepomaha a vyrovnavame na 10:10. Stallout pred Banikovskou zonou. Uz som pomaly aj na sidelajne zacal oslavovat, bohuzial sa ale tepy z obrany preniesli aj do utoku a zahadzujeme. Typko v teplakoch hadze sekerku cez cele ihrisko, ktoru so stastim chytaju na zadnej ciare – 10:11. Opat nasa zahodena prihravka do zony. Ubranujeme, 10 sekund do konca. Bohuzial Skrecok pocul 3 miesto 7 sekund do konca, tak s hodom do sietky mizne aj nasa posledna nadej na majstrovske repete.

Zacina zapas o 3ie miesto a Lehu sa uz pripravuje na najhorsie. Zaciname celkom odhodlane, ale prejavil sa syndrom konca polcasov a UFO vyrovnava na 9:9. Vacsinu druheho polcasu si drzime mierne vedenie, ale napinave je to jak gate. Este aj tesne pred koncom sme slusne dali UFU sancu na vyrovnanie, ale nevyuzili ju a tak sme utrpili vyhru 18:17.

Cize tentoraz s bronzovou medailou, ale tak aspon Spirit sme vyhrali (vidno, ze Mesi uz nie je Spirit kapitan). Vo finale uz Banikom az tak neslo, zrejme tam uz bola nejaka ta unavka a nejake to stasticko sa priklonilo tentoraz k Oszlakom, ktorym teda gratulujeme k titulu.

Zostava: Combo, Emil, Foxo, Kuzmo, Marcel, Mesi, MisoK, Pedro, Skrecok, Timo + Beren (ako fliper, puller a pisac reportov)

Este male statisticke okienko: prehral som vsetky flipy, kde som hovoril ja a vyhral vsetky, kde hovoril super a vyhrali sme vsetky zapasy, kde som hodil pull in a prehrali vsetky, kde som ho hodil do autu…

  1. 2 Responses to “HMSR 2017 report”

  2. kto bol spirit kapitan?

    By mato on Feb 18, 2017

  3. Timotej

    By Beren on Feb 21, 2017

Post a Comment