HMSR mix 2017

5 March, 2017 – 22:43

Prvy marcovy vikend priniesol po mensej pauze dalsi zimny turnaj, tentoraz Halove majstrovstva Slovenska v divizii Mix. Po dvoch tohtorocnych bronzoch z kategorii women a open sme tajne dufali, ze by sme to mozno mohli konecne vylepsit, ale kedze sme nesli prave v top zostave, vedeli sme, ze az take pravdepodobne to nebude.

Zostava sa menila este v den odchodu, ked Marcel nahradil choreho Pedra a Ada si druhe a posledne odchadzajuce auto stopla iba tesne pred jeho odchodom z Bratislavy.

V sobotu sme zacinali sice po pansky o 10:20, ale zaroven hned z ostra proti UFU, ktore uz bolo rozohriate z predosleho zapasu. Na prvy zapas to nebolo az take zle, ale moc sme ich nepotrapili a prehrali pomerne jasne 10:14.

V dalsom zapase na nas vybehli Northside a celkom im to islo. Robili sme este viac chyb ako v predoslom zapase a tak sice nasa zonova obrana tiez spravila nemalo turnoverov, na bod sme premenili iba minimum z nich. Polcas skoncil na vyrovnanych 5:5 a ten druhy bol utocne este zufalejsi, ked na konci casu sme prehravali 7:8 a na disku bol Northside. Nastastie sme sa este hecli a po x-tom turnoveri v danom bode sme nakoniec vyrovnali a kedze pravidla neumoznovali remizu hra pokracovala a nam sa podarilo otocit na konecnych 9:8.

Posledny skupinovy zapas s kusom plastu sme konecne zacali dobre a viedli sme uz 5:2. Kym senicania nasledne pritvrdili, my sme sa opat vratili k chybovosti z predoslych zapasov a dovolili sme im otocit. Opat sme boli pri hvizde o bod dole – 8:9, tentoraz dokonca s diskom. No hoci sme sa snazili u trpezlivy utok, akoby uz nebolo sil na prekvapivy nabeh a tak jedno netrpezlive rohodnutie znamenalo stratu disku a rychly koniec na 8:10.

Na nase stastie v druhej skupine okrem valcujuceho Mentalu boli vsetky timy hratelne a tak sme dufali, ze prehry sa nam podari odcinit aspon v stvrtfinale. V nom sa nam postavil Banik Lasky, pre ktory to bol prvy mixovy turnaj vobec. Po HMSR open sme im mali co vracat, no realne ich zostava mala s tou z openu este menej spolocne ako ta nasa. Zacali sme konecne dobre s tvrdou obranou a istym utokom a rychlo sme viedli 7:3. V druhom polcase sme sa snazili najma naskok konecne udrzat, ale v skutocnosti nam s tym robili dost vela problemov a tak sme vyhrali len 12:10. Na skupinove zavahania sme teda mohli zabudnut a tesit sa na boj o medaily.

Nedelne rano prinieslo zle spravy a kvoli crevnej vyroze sme prisli o Comba a Colka nastupila iba so sebazaprenim. Zial uvod nam opat uplne usiel a UFO viedlo uz 5:0. Nasledne sme sa konecne vyhecovali a dotiahli rychlo na 5:6. Skuseny Ufaci, si ale nedali zapas zobrat a znova zabrali. Do stavu 10:8 to bol velmi vyrovnany a dobry napas, kde sme sa natahovali o kazdy bod. Prva chyba, ale prisla opat od nas, nasledne dalsia a dalsia a nakoniec nas vyklepali az 18:9.

V zapase o tretie miesto sme dostali dalsiu sancu na reparat, tentoraz proti Kusu Plastu. Colkin stav sa vyrazne zhorsil, takze sme hrali iba deviati. Od zaciatku sme na nich pekne zatlacili, no kedze ani nam sa chyby nevyhybali na viac ako o dva body sa nam odskocit nepodarilo, hoci moznosti na to boli. Polcas sme vyhrali este myslim 7:5 a kedze sme po nom zacinali utokom, verili sme, ze to uz nejako zvladneme. Prisli vsak dalsie chyby a tak sa senicanom postupne podarilo otocit a tak sme nakoniec prehrali 11:12.

Celkove stvrte miesto je sice miernym sklamanim, ale vdaka neucasti viacerych klucovych opor sme ti menej skusenejsi mali viac priestoru a ziskali cenne skusenosti, ktore snad zurocime v buducnosti https://slotsonlinecanada.ca/.

Turnaj ovladli presvedcivo Mental Discorders, Pred UFOm Špačince a Kusom Plastu. Spirit ziskal Bannik Lasky.

Zostava: Ada, Colka, Combo, Dima, Emil, Foxo, Janka, Kika, Marcel, Miso, Timka

 

 

Post a Comment