Weiz is Weiz by Janka

19 February, 2018 – 10:29

Do Weizu sa nenazbieralo dosť báb, ale bola som zavolaná ako posila open tímu, lebo ich bolo len sedem. Organizátori – Catchup oslavovali 30te narodeniny od založenia tímu a téma turnaja bola 80te roky. Ako sa dá očakávať, kostým som mala iba ja (aj to som sa balila v piatok ráno). Na rozptýlenie súpera som hrala štýlových legínkach a drese.

Prvý ranný zápas bol proti Catchupu – tí mali coolové socialistické kraťasky a potítka na hlave. Museli sme si zvyknúť na malú telocvičňu, pár dlhých sme prestrelili alebo nechytili, ale postupne sa to zlepšovalo. Obranu sme mali v pohode, ale prehrali sme 13:19.

Ďalší zápas proti W.entlemen bol už veselší. Dávali sme kopu dlhých, ktoré nám aj vychádzali. Podarilo sa mi dať jednu obranu a nechytiť jeden veľmi pomaly sa približujúci overhead do zóny. 😀 Po skončení času sa ešte hralo na tri prihrávky, dali sme im obranu, našu zónovú prihrávku sme nechytili a málokto vedel, ako ten zápas vlastne skončil. Ja som zistila až v kolečku, že sme vyhrali 15:14.

V zápase s DiscFiction som mala disk až dvakrát! Bol to slabší tím, mali veľa mladých hráčov, na ktorých sa dal spraviť tlak v obrane. My sme hrali dobre v útoku, neponáhľali sa. Na začiatku sme im trochu ušli a náskok sme si udržali na 12:6.

S Lol sme mali vyrovnaný zápas, stále to bolo o bod. Často nás podhadzovali do brejku a slabšie sme bránili in-cuty. Párkrát sa mi podarilo dostať disk a dokonca aj dať bod. Predkoncom času si Lol pomaly posúvali disk, po konci času sa im podarilo na tri prihrávky dať bod a prehrali sme 12:13.

Piaty sobotňajší zápas s Vertigo bol zo začiatku vyrovnaný, ale nevedeli sme si dať rady proti ich zóne v našej zóne, mali sme to tam zapratané. Ku koncu nám ušli a do semifinále postúpili Vertigo s výhrou 12:10.

Nájdi spievajúceho člena skupiny Opus

V nedeľu ráno sa ťažko vstávalo, aj keď sme hrali proti Play až o 10:15. Keso nás upozorňoval, že veľmi dobre hádžu, ale asi boli ešte prispatí zo žúru. Spravili pár chybičiek na začiatku, my sme na nich stále tlačili. Ku koncu sme hru skľudnili, chceli sme natiahnuť posledný bod. Posledná prihrávka do zóny nám nevyšla, ale aj tak sme vyhrali 13:11.

O piate miesto sme hrali odvetu s Lol. Bolo na nás vidieť, že už sme unavení a beháme s ťažkými nohami, nábehy nevyzerali byť naplno, aj keď sa človek snažil. Opäť sme nevedeli zastaviť ich podhadzované brejky. Ušli nám o 2-3 body a aj keď sa mi podarilo dať dva body (jupí), prehrali sme a skončili na šiestom mieste.

 

Zostava: Janka, Pedro, Keso, Pinďo, Bus, Emil, Bolvo, Lukáš

Report by Janka

  1. 7 Responses to “Weiz is Weiz by Janka”

  2. Prudko protestujem proti obvineniu, že som nemal kostým. Na party som si nasadil tú istú tvár, čo som mal na sebe v roku 1988!

    By tmalec on Feb 19, 2018

  3. A ešte jedno doplnenie. Tohtoročná edícia turnaja “Weiz is Weiz” je podľa veľkého hitu “Life is Live” rakúskej skupiny Opus (https://www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5o). A túto “hymnu” turnaja si s nami na party zaspieval naživo člen skupiny Opus. Keby som mal podprsenku, hodil by som ju naňho 😉

    By tmalec on Feb 19, 2018

  4. nemal report pisat Bolvo? 😀

    By skrecok on Feb 19, 2018

  5. Zjavne ho Janka predbehla 🙂 ALe radi si prečítame aj alternatívny report od Bolva.

    By tmalec on Feb 19, 2018

  6. Jani perfektny kostym. Mala si aj bielu verziu?

    By Ajka on Feb 19, 2018

  7. Nemala, musela som si dat normalny dres. 🙁
    Ale mala som aj vecerny “fancy” ohoz. 😀

    By Janka on Feb 19, 2018

  8. Když jsem vstoupil na stránky, upřímně řečeno, myslel jsem, že se odtud rychle dostanu. Mnoho podobných článků mě již zklamalo. Nicméně tvůj styl řeči mě přesvědčuje a omlouvám se za tvůj unáhlený úsudek … Získal jsi dalšího čtenáře 🙂

    By Doplnkybest on Jul 10, 2022

Post a Comment