Zimné tréningy 2017/2018

22 February, 2018 – 12:32

Klub koncom roka 2017 prešiel dôležitými zmenami vďaka čomu na tréningu možno vidieť štyri samostatné skupinky.

Najpočetnejšia skupinka je skupina juniorov a nováčikov, ktorá kedykoľvek sa obzriem behom tréning vyžaruje veľmi príjemnú a motivujúcu auru pre ostatných. Pevne všetci veríme, že ich bude len viac a viac.

Druhý oddiel je ženský, kde trénujú niekedy v hojnom a niekedy v skromnejšom počte no vždy robia niečo kreatívne a potrebné pre osobný a tímový progres.

Tretia časť patrí chalanom, ktorí nesú pomenovanie B/Fun tím. Jedná sa o jedinú časť, ktorá funguje trošku voľnejším štýlom, ale zase vždy sa nájde niekto kto má niečo pripravené, alebo sa niečo vymyslí.

Posledný kúsok ihriska zaberá Outsiterz Top tím. Táto skupinka má najvyššie nároky. Hráči, ktorí chceli tu patriť museli prejsť tryoutami a byt vybraní trénermi.

Za spomenutie určite stoj to, že kedykoľvek sa rozdelené partie dohodnú na spoločnom zápase alebo tréningu, takže medzi sebou spolupracujú a vzájomne si vypomáhajú.

Nesmiem zabudnúť aj na “kondičné tréningy” v Bootzone camp pod vedením Štefana Pavlíka kde hráči top tímu + záujemcovia majú možnosť na sebe makať, rozvíjať a zlepšovať sa.

Text by Banet

  1. 2 Responses to “Zimné tréningy 2017/2018”

  2. este na jeden trening si zabudol 😉

    By Marcel on Feb 22, 2018

  3. o tom zial moc neviem 🙁 🙁

    By banet on Feb 22, 2018

Post a Comment