Whose baby 2008

2 July, 2009 – 17:04

Písal sa 18. júl 2008. Mladá, nádejná a celkom početná zostava Outsiterov sa vydala na cestu na pohodový turnaj Pražskej 7 – Whose baby, ktorý si už zaslúži prívlastok tradičný. Cestovali do okolia Prahy, do dedinky zvanej Předboj.Ráno ďalšieho dňa lialo, ale väčšina ľudí sa zobudila do pekného slnečného rána. Raňajky sú poznačené náletmi doterného žlto-čierneho hmyzu, ktorý si neskôr aj vyberie svoje obete na útok. To však naši hráči vtedy ešte nevedeli, v kľude raňajkovali a pomaly sa chystali na zápas. Prvý zápas sme hrali proti nemeckej zostave s názvom Baybees. Súper prišiel v málo početnej zostave, mali problém dodržať coed a tak naša mladá a dravá zostava zvíťazila pomerom 11:4. Ďalší súper, nemecké zoskupenie Paradisco, tiež nekládlo silnejší odpor a pripísali sme si ďalšiu výhru v pomere 13:6. Estónske zoskupenie Wally´s nám bolo už skôr súperom, ale sila mládí prekonala aj túto prekážku a zvíťazila 8:6. Zopár outsiterzských slečien išlo pomáhať Baybees, našim prvým súperom, s postavením regulérneho coedu a aj tam našli svoje uplatnenie a skórovali. Oblohou sa prehnalo pár mrakov a pokropilo ihrisko, náš team akurát nehral, a práve o to viac ocenil osvieženie vzduchu a pokropenie ihriska. V ďalšom priebehu nás čakal Polish national team, na ktorých bol recept taký, že nepodceniť, sústrediť sa a hrať čo vieme, a dodržanie tejto taktiky nám zabezpečilo výhru 10:6. Bodavý žlto-čierny hmyz z raňajok zaútočil, za obete si vybral dvoch našich hráčov, ale incident skončil nakoniec bez vážnejších následkov. Posledný zápas v skupine bol proti nemeckým veteránom Endzonis. Náš mladý team si uvedomoval ich skúsenosť, ale chcel zvíťaziť. V obrane celkom fungovala zóna a keďže sa obrany darilo zakončiť bodmi, postupne sme súperovi odskočili a vyhrali 12:8. Večera chutila víťazom skupiny viac ako obvykle, 5 víťazstiev a grilované mäso bola celkom vydarená kombinácia. Večer sa konala hororová párty, po areáli sa pohybovali všelijaké príšery, ľudia so sekerami v chrbte, bloody race (beer race) mal upírsky ráz, a tí, ktorí na také neverili, hrali poker alebo len kecali a pili pivo.V nedeľnom semifinále nás čakal nemecký team Erlangen. Povzbudení včerajšími výhrami sme hrali dobre a až prekvapivo poľahky vyhrali 14:6. A bolo tu finále. Outsiterz (SVK) vs Bird of Prey (RUS). Zápas to bol veľmi dobrý, mal úroveň, nasadenie a vyrovnaný priebeh. Teamy sa doťahovali, bránili sme zónu, tým pádom body trvali trochu dlhšie a menej sa skórovalo. Záver je poznačený trochu chaosom s časom, viedli sme o bod a mal byť koniec, organizátori zrejme zapozeraní do dobrého zápasu hlásili koniec neskôr, ešte sme mali posledný útok, ktorý však skončil Callahenom súpera. Škoda. Na záver ešte spomeniem, že vo finále sme mali sympatie publika, po finálovom zápase padlo zopár slov uznania a povzbudenia zo strany iných teamov a verím tomu, že aj vďaka sympatickému pôsobeniu na tomto turnaji sme si okrem 2. miesta odniesli aj Spirita!

Naša zostava:

hr_264

  1. 8 Responses to “Whose baby 2008”

  2. Ani si nespomenula že som vyhral ten poker! Ts!
    A za zmienku stojí aj ako Bus pil tú Bloody Marry s tými zubami 🙂

    By Dan on Jul 2, 2009

  3. Kaja, nejaká si stručnejšia ako v reporte o Sandsplashi, už si si asi toľko nepamätala, čo? 🙂 Ale celkom sranda. Len nejakí dosť neznámi súperi, žiadni Česi neboli?

    By Mesi on Jul 2, 2009

  4. a jaka dobra fotka som pozeral ze na spodku chalani dole baby… celkom mi trvalo kym som tam nasiel bug.

    By Kubo on Jul 2, 2009

  5. a bug som dal aj ja… na vrchu chalani dole baby som chcel napisat 🙂

    By Kubo on Jul 2, 2009

  6. Nepamatam si moc hry a nechcela som zalozit report na veciach okolo, tak je to strucnejsie a dalsie specifikum je, ze nie su ani ziadne mena. Jasne, ze si pamatam aj Busov problem s upirimi zubami aj to, ze Dan vyhral poker, naschval som ten report napisala trochu inak a teraz sledujem Vase reakcie 🙂 a ked Vam tam nieco chyba, dopiste v pohode…

    By Kaja on Jul 2, 2009

  7. Ja si z toho turnaja tiez az tak moc nepamatam ale bol super, hralo sa mi super, dokonca aj party bola celkom super :D. A no hej, tak ja som myslel ze to su take pravidla ze sa ma ta bloody mary pit upirskymi zubami, nikdy pred tym som s umelohmotnymi zubami neskusal nic pit tak som nevedel ze sa to neda :D. Este aj spiritove body sa rozdavali v podobe jojo upirskych zubov, takze tematicky velmi pekny turnaj. Mimochodom ten clovek so sekerou v chrbte bol Dan 😉 a Beka tam mala taky uplne supersky kostym kostlivca. Mozno je to aj niekde na fotkach.

    By Bus on Jul 4, 2009

  8. Na fotkách je v tom kostýme Dada 🙂

    By Mesi on Jul 4, 2009

  1. 1 Trackback(s)

  2. Nov 2, 2009: Outsiterz » Blog Archive » Dan #69

Post a Comment