BUD’S EASY RIDE 2005

7 September, 2008 – 13:35

Tretie kolo CEL

Cesta bola funny, kedže nejakí zlý chlapci premiesnili most, ktorým som chcel ist cez dunaj ale ináč o.k. Len dlhooooo. Super bola hlavne cesta po prekročení rakúsko českých hraníc. Mystično, úplné mystično. Po príchode obligátne pivká, naštastie došlo a tak sme išli spať okolo 2hej.

sobota:

Prvý deň prvá hra, veľmi zle proti Four Fingers. Hrali sme 15:1. No radšej rýchlo zabudnúť. Ďaľší zápas hráme proti Flying Circus Copenhagen. Trápime sa, hlavne v strede hry ale stále držíme vyrovnané skóre. V závere trosku pridávame a vyhrávame o bod. Považujem to za najcennejšie víťazstvo na turnaji. Potom už len dve povinné výhry proti TMPD2 a Hot Beaches. Párty bola kľudná, dobrý nápad bol s premietačkou a premietali video zo zápasov. Ja som klasicky šiel spať už okolo 22:15 ďalej neviem čo sa dialo.

nedeľa:

Na nedeľu nastupujeme s mínus dvomi hráčmi. Vavro a Igor pre zranenie nemôžu nastúpiť. Čaká nás veľmi dôležitý zápas proti ez-menom. Našťastie bigez sústredil všetky sily do jedneho teamu a tak v ez-menoch je len pár skúsenejších báb. Vyhrali sme to disciplinovanou hrou. Ciel je splnený dostávame sa na tretie miesto v skupine. Nasleduje zápas proti upse. Nastupujeme v pohode, pretože na výsledku tohoto zápasu nezáleží. Upsa porazila aj Four Fingers a tak som očakával pekný nárez. Nestalo sa tak a hrali sme s nimi vyrovnanú hru do 6:6, potom nám trošku uskočili. My sme sa hlavne šetrili na ďalšie zápasy, čakali nás ešte dva a síl bolo tak na polovičku jedného. Cross game sme hrali s 3SB. Na počudovanie nás celkom dosť vytrápili. Dlho sme im nevedeli uskočiť a až ku koncu sme si spravili náskok o 3 body. Posledný zápas bola hra o piate miesto proti wunder teamu. Držali sme krok až po stred hry. Tam sme spravili pár nepochopiteľných chýb a wunder team nám uskočil. Záverom sme ešte dokázali viac zabrať, ale už sme nestihli dobehnúť rozdiel. Čo mňa osobne velmi prekvapilo bol fakt, že sme vyhrali SPIRIT. Poviem vám je to super pocit. Dokazuje to, že tú hru hráte naozaj podľa pravidiel a zásad.

Report by Keso

Post a Comment