Yellow Submarine 6-7.3.2010

12 March, 2010 – 1:30

Po Kesovej výzve (o ktorej som bola spočiatku presvedčená, že nemôže byť adresovaná mne:) a jeho následných kvalitných presvedčovacích technikách som sa deň pred odchodom pripísala na moj prvý turnaj v živote Yellow Submarine v Plzni zorganizovaný Yellow Fever-om. Medzitým som stihla ešte do odchodu 20-krát zmetkovať, či to bol dobrý nápad, no teraz môžem vyhlásiť, že bol:)

Takže zúčastnené zloženie: Joe, Keso, Kuzmo, M€$I, Misko, Pedro, Xao, Čolka, Dada, Marta, Kajap a ja.

K môjmu prizvaniu sa pričinil asi  Čolkin hendikep spôsobený pokusom o optické predĺženie jej stredného prstu a prsteníku pravej ruky pomocou disku na tréningu týždeň pred turnajom, čo implikovalo neistou či bude hrať. Ale tak šnúrky mala zaviazané a hrala nakoniec aj ona (vtip Joeiho a Čolky, viď pozn. pod čiarou č.1 :).
Na to, že budem mať pravdepodobne report zbúchať ja, ma upozornil Pedro až v polke turnaja a ani potom som si neviedla „záznamy“, takže s mojou extra selektívnou pamäťou bude mať tento môj sloh skôr charakter vypichnutia najvýraznejších momentov uchovaných v mojej makovici;)

SOBOTA
Prvý deň turnaja, okrem toho, že som sa necítila extra fit som bola aj ešte značne dezorientovaná v hrách, takže som ešte nevedela dáko extra zhodnotiť, kde sme robili chyby. V podstate sme ale asi boli spočiatku dáki ešte kúsok spiaci a tak sme prehrali aj s „medvedíkmi“, čo mala byt údajne naša výhra.
Naše sobotné zápasy vyzerali nasledovne:
so Spiritom a B|Bears sme prehrali
s Pickup vyhrali,
s yellow fever prehrali
s hund flach wefen vyhrali.
Skóre žiaľ neviem :-X.
Večer sme šli na večeru 20 minút peši zasneženou Plzňou(nasnežilo nám z piatku na sobotu). Mala byt pôvodne šiestej, potom o siedmej a nakoniec sme sa na mieste činu dozvedeli, že bude až o ôsmej čo našu Martu takmer zabilo:) Čakanie na večeru malo podobu pozerania polky osadenstva nášho stola nad svojich oproti sediacich, lebo na obrazovke sledovali hádzanú a i.
Po večeri sa ešte kecalo a popíjala sa kofola, pivko a spol., hral sa bang. Potom už sme aj chceli ísť ale čakali sme skoro vyše hodiny na Kesa s Kajou kým dohrajú banga. Dali aj 4 partičky po večeri, a my sme už tak strašne chceli ísť..:)  (viď pozn. pod čiarou č.2 ).

NEDEĽA
V nedeľu sme vykompenzovali nezdarenú sobotu a vyhrali sme všetky 3 zápasy čo sme mali. Bol to boj o umiestnenie na 9.-16. miesto a teda sme to zmákli na to 9. miesto, síce miestami s odretými zápästiami a kolenami (že Keso:) ale predsa.

Catchup
V tomto zápase bol pre mňa osobne najkrajší moment víkendu. Po sérii neustáleho dorovnávania bodov formou každý druhý bod remíza, sa mi slávnostne podarilo v zóne nedropnúť disk a chytila som Čolkinu prihrávku (aj keď aj to bolo ledva ledva 🙂 a sme to prehupli na 8:6 čím sme sa mi ukľudnili a súperi znervózneli. Najlepšie ale bolo,  že som chytila bodík s výhľadom na striedačku a vidieť tam tu veľkú radosť, ku ktorej som priložila ruky k dielu mi znásobilo moju osobnú radosť asi 30x. Bol to skutočne super pocit vidieť ako sa tam všetci naši tešia:)

Spin
Druhý zápas nedele sme mali so spinom, kde naša záverečná taktika podľa mňa nemohla mať na turnaji páru. Jej stratégia spočívala v Kesovom chytení disku v horizontálnej polohe v strede ihriska a zošúchaní sa po bruchu až na také dva metre od zónovej čiary a následnej záverečnej prihrávke hry do zóny, pre ktorú si Xao zo spoluhráčskej  spolupatričnosti vmotal pár súperových nôh medzi tie svoje  a zabezpečil nám rozhodujúci bod taktiež ležiac na bruchu. Táto akcia „vyhráme a poutierame si po sebe parkety“ ozaj nemala chybu.

Pickup
Posledný zápas, ktorý sme hrali s pickupom zloženým prevažne z lemonov sme tesne tesne vyhrali, no čo je dôležité, splnili sme náš  cieľ pretrhnúť šnúru prehraných záverečných zápasov turnajov, ktoré Outsiterz sprevádzali v poslednej dobe.

Som veľmi rada, že ma Keso „zlomil“ a išla som, lebo skutočne došlo na slová mnohých a naučila som sa tam veľa (s praktizovaním naučeného je to horšie, ale aj to snáď príde:). Ďakujem krásne všetkým za rady a  integráciu mojej maličkosti, trosku väčšieho drevečka, a verím, že moju šmatlavosť ešte dáku dobu vydržíte, kým sa dám do schopnejšej formy (aspoň dúfam, že sa dám;)

//Tento môj report asi nespĺňa kritéria zhodnotenia hry súperov a nášho tímu, ale ja do toho skutočne ešte nevidím. A vlastne nie len do toho ale aj na to, keďže po striedaní väčšinou takmer ležím, prinajlepšom sedím, vďaka mojej kondičke;) Tak nabudúce sa polepším… A kľudne ma doplňte v commentoch, aby to bolo lepšie.

Zuzka

Poznámky pod fiktívnou čiarou:) :
(1) šnúrkami sú myslené Čolkine stehy
(2) Keso s Kajou čakali na nás:) bangujúcich
(!) Dôležité upozornenie pre budúcich prepravcov Kuzma: Kuzmo začína byť hladný, keď Keso šlapne na plyn (interný joke Mesiho auta 😉

  1. 4 Responses to “Yellow Submarine 6-7.3.2010”

  2. Veľmi pekne napísané, Zuzi, celkom som sa zasmial, aj si zaspomínal 🙂

    K poznámke (!):
    Moje autíčko už nie je najmladšie a pri tej rýchlosti na diaľnici celkom hučí. Vidím, že Joe pred nami pridáva a Keso predbieha, tak si len tak zamrmlem: “Keso šlapol na plyn.” Zuzka vzadu začuje tlmene: “Začínam byť hladný.” A vedľa nej sediaci Kuzmo prekvapene počúva, čo všetko dobré pod zub so sebou Zuzka má 🙂

    By Mesi on Mar 12, 2010

  3. V pohode, ja sa na reporty pozerám preto aby som videl aká atmosféra tam bola a čo zaujímavé sa stalo. Plusy a mínusy hry si povedia ľudia čo hrali.

    By Bus on Mar 14, 2010

  4. Skoda toho ‘cireho zoufalstvi’ na zaciatku, ale inak skvely turnaj! 🙂

    By misko on Mar 14, 2010

  5. Ešte jedna historka, aby sa na ňu nezabudlo 🙂
    V sobotu popoludní okolo nás na tribúne prechádza Kačerr s kefkou na zuby. Prehodíme pár viet a vidiac naše úsmevy nám vysvetľuje, že ide vykonať “rannú” hygienu: “Já nejsem žádný prase, kdyby ste si to o mně náhodou mysleli!”

    By Mesi on Mar 29, 2010

Post a Comment