MR SR 2006

7 September, 2008 – 21:48

Jemné naťahovanie, či zorganizovať majstráče alebo isť len po body na majstráky čiech a nazbierať tam viac bodov do CEL rankingu, sa vyriešilo problémom s ihriskom v čechách a ten problém nám neumožnil štartovať v čechách. Tak bolo treba zorganizovať majstráky na slovensku.

Po ročnej pauze zorganizoval tím Mental Discorders majstrovstvá Slovenska v ultimate. Dátum padol na nedelu 24.júna. Počasie pekné ihrisko v dobrej kondícii. Možno len trošku viac fúkalo.
Majstráče boli usporiadané na poslednú chvílu, zrejme preto im nebola venovaná skoro žiadna pozornosť, žiadna propaganda. V konečnom dôsledku naštastie, pretože ak by aj niekto na desiatu prišiel tak by určite v zápätí odišiel. Nič nenasvečovalo, že by sa mali hrať nejaké zápasy. Chorché klasicky meškal a tak celý turnaj začínal s meškaním viac ako hodina. Potom už začal samotný turnaj. Všetko to bolo také nemastné neslané a bolo strašné teplo.

Prý zápas sme odohrali proti Golden Ants. GA som sa pred turnajom dosť obával, ale keď som videl aká je reálna situácia tak som sa nebál. Chalani sa trošku viac v noci zabavili a nebolo ich ani sedem. Tak sa hralo 6:6. Taktika bola jasná, čo najviac skórovať pokiaľ sa zobudia. A podarilo sa nám to. Hneď v úvode sme vyhrávali 4:0 a potom sme zápas už len kontrolovali. Konečný výsledok bol 8:6. Naša hra bola slabá ale stačilo to.

Ďaľší zápas bol proti nevyspitatelným Discreditom. Zo začiatku trošku nervóznejší úvod. Hra rozháraná z oboch strán. Po polovičke zápasu sme sa trošku zlepšili a zaistili sme si vítazstvo so skóre 10:7

Posledný zápas mal rozhodnúť o majstrovi. Nastupovali sme proti MD a v kútiku duše som dúfal v dobrý výsledok. Hra začala lepšie pre MD. Vyhrávali 2:0. Potom akoby sa karta otočila, všetci chalani začali makať a donútili sme hráčov MD ku chybám. Neviem kedy som dal vôbec Latsovi handblock a v nedelu som mu ich dal tri. Postupne sme dorovnali skóre a dokonca sme pred prestávkou viedli 8:7. Prestávka nás trošku rozhodila a MD sa vzchopil. Vyrovnal na 8:8 a hralo sa do 10. Škoda, moja chyba vôbec som si neuvedomil ako blizko sme víťazstva, nemal som pojem o čase a nevedel som že je už tak blízko záver.
Záver zápasu vyšiel lepšie MD. Ja som hodil jeden neuvážený long a MD hneď skóroval. Body akými skóroval radšej nebudem komentovať toľko štastia som dávno nevidel. Zápas sme nakoniec prehrali 8:10 ale s dobrým pocitom. Trošku nahnevaný pretože sme k víťazstvu mali blízko, ale so slubom, že vieme odohrať velmi pekné zápasy.

Záverom mi chýbalo vyhlásenie, nejaké ukončenie povedanie si čo ďalej atď. Proste nejaký ten folklór naokolo. Takto to bola len taká podradná akcia neveľkého významu.

Naša zostava:
Vacko, Pinďo, Branki, Dušan, Jožko, Buty, Roman, Mišo, Karolína, Maťo S., Maťo a Keso

Report by Keso.

Post a Comment