FrisbeerCUP 2007 – Praha

8 September, 2008 – 16:19

Hmm, veľmi ťažko sa píše report po skoro mesiaci od turnaja a hlavne keď človek absolvoval už ďalšie turnaje. Budem preto stručný, len aby sa nezabudlo na tento turnaj a na to čo sme sa naučili a aké výsledky dosiahli.

Cesta

Paradoxne sme boli medzi prvými, kto prišiel do telocvične. Veľa hráčov išlo do Prahy aj s iným cielom ako zahrať turnaj, tak sme tomu prispôsobili príchod. Chytili sme dobré fleky na spanie a po obligátnom pivku sme zaspali. Spali sme o.k, odniekadial vanul čerstvý vzduch a tak to nebolo klasické telocvičňové peklo až pokial neprišiel “trošku” rozbitý Storm a nepobudil všetkých. Nám to až tak nevadilo, hráme až poobede.

Sobota

Chcel som aby na FrisbeerCup šiel tím v plnej sile, čo trošku narušil Branki a slúbil sa Stormu. Naopak s nami hral Maco a zaspomínal si tak na rok 2006 keď tiež hral s nami. Nevadí, chcel som aby sa zahrali dobré hry, hralo sa proste na výsledok. Tiež sme si chceli odskúšať variantu hrať pod kapitánkym vedením Maca, čo to spraví, jeho pohľad na hru atď.
Prvý zápas hráme proti talianskym Mucche Al Pasco. Úplne neznámy team, začiatok nám ušiel, prehrávame o tri body, potom postupne zlepšujeme hru, zohrávame sa a doťahujeme. Nakoniec prehra 5:6, sakra škoda. Ďalší zápas, naši známy, Upsa Daisy. Pozeral som ich hru proti Zamper, veľmi dobrá, prehrali o tri body ale prejav uff, proste vyrovnané. Nastupujeme do zápasu s cielom držať si náš útok a na obranu sme zmenili podľa Macových pokynov, tvrdý marking a switchovať nábehy do zóny. Hráme dobre, stále síce prehrávame ale len o bod dva. Na konci dve sekundy pred koncom času znižujeme na rozdiel jedného bodu. Musí sa hrať ďalší bod, ten získavame a je tu remiz, treba hrať ďalej. Útok má Upsa, robí chybu a berieme disk, znovu turn-over a tak útočí Upsa. Podarilo sa nám znovu ubrániť a skórujeme, vyhrávame 7:6! Super, vynikajúci zápas.
Nasledujúci zápas proti Monkeys nám vôbec nevyšiel, podrobnosti si ani nepamatám, prehrávame 4:7. Viem len, že sa potvrdilo pravidlo, ako vstúpime do zápasu tak to ide celý čas. Na tomto musíme ešte popracovať. Následne hra proti Zamperl, vlaňajšok sa neopakuje, Zamperl hrá v pohode, my nehráme zle ale pár chýb robíme, prehra 6:9. Posledný zápas v skupine proti 2ez, mladíci z Bigez pod vedením Oddiho. Nepamatám si nič, len že sme si zápas prehrali sami 4:6 a vôbec nie je spokojnosť.

Sprcha a šup nájsť nejakú peknú krčmičku na večeru. Nakoniec sme zapadli v balkánskej reštauráciu kde ani čapák nemali. Dali sme si balkánske špeciality ako čevapčii, pleskavicu a iné. Cestou späť sa ale zastavujeme na jedno točene, vynikajúci Bernard, to sa bude dobre spať.

Nedeľa

Prvý nedelný zápas proti Chuck Bronson je len wake up zápas, 15:1 pre nás, rozbehali sme sa. Ďalší zápas bude náročnejší, čaká nás Wunder Team. Asi viac požúrovali ale nebolo to nič ťažké. Objektívne aj sme si na nich celkom vyšlapli. Nič to nemení na fakte, končíme na 9tom mieste, frisbeercup nám proste nesedí.

Na doplnenie, vyhrali PD ktorý poľahky porazili TM, keď v semifinále porazili Zamperl a Storm prehral s TM (nepochopitelne).
Spirit získal ak si dobre pamatám Zamperl

zostava: Pinďo, Maco, Keso, Filo, Dušan, Vavro, Buty, Roman

report by Keso

Post a Comment