Starship Enter Weiz, report by vavro mit Jens Weizflog – 2007

8 September, 2008 – 16:21

Cesta:

Cesta tam a spät bez komplikácií.

Sobota hry:

Celá éterická jazda začala remízou so slovinskými Frizmi. Prvý zápas považujem dodnes za jedno obrovské medzinárodné fopá. Napriek tomu, že poniektoré slovinky nemajú dodnes obočie a hrá za nich Gti je Frizmi asi najrýchlešie napredujúci tím v regióne ( u žien sú to samozrejme outsiterzky :). Z pred dvoch rokov, kedy sme si s nimi ľahko poradili sa stáva tím, ktorý nás takmer porazí dvakrát na turnaji, ale o tom trochu neskôr. Tak či onak, po čase sme vyrovnali a s odretým všetkým uhrali aspoň remízu.

Talianski gondoliéri Extradry, už taký silný oriešok neboli a po pár útokoch sa rosypali ako benátske zrkadlo. Veľkým mínusom tohto reportu bude, že sme akosi zabudli zapisovať výsledky, takže popisy zápasov sú orientačne…

Nasleduje hašterivá Winona. Winona Raiders. Zvesti z ostatných táborov hovorili, že Winona kade chodí tade sa háda, ale v našom zápase naopak, callov bolo minimum a celkom bezpečne sme zápas doviedli do víťazneho konca. Za zmienku stoji Pinďov hod, ktorý kopíroval stenu telocvične o nanometre 🙂

A tak sa skončili súboje v skupine a šli sme do horného púlu. Nasledoval zápas s Wunderteamom s Kentaurom a Predátorom na lajne. Chýbal len potetovaný Yakuza, čo je strata rovnako silná ako východonemecká skokanská repre bez Weizfloga. Zápas bol vyrovnaný, keď si obe strany držali útoky. Hajlajt zápasu bola Brankiho ryba na kentaura, kedy po čase mohli vyrovnať a vynútiť si predĺženie a penaltový rostrel 🙂 Naštastie sme ponúknutú šancu využili a vyhrali nad WT o dva body 9:7.

Spin: rovnako ako každý zápas predtým výborná obrana, doplnená kreatívnym útokom. Spiňáci dosť zahadzovali útoky, takže sme poľahky zvíťazili aj v tomto zápase a bez prehry prešli sobotnajšími zápasmi.

Večera: tím dostal dve vegetariánske večere takže nastalo losovanie. Zhodou okolností som jednu vegetariánsku večeru dostal ja a možem Vám povedať, že niečo podobné si už dávno nepamätám. Slíže v kombinácii s nakvasenou zeleninou vo mne zažali iskričku nádeje, následne vyvolali zárodok odporu, ktorý prerástol do nevôle až gastro krízy. Nebyť dvoch bravčových rezancov, ktoré som vybartroval z Mirkinej porcie bol by som ten večer asi mrzutý 🙂

Párty je vo Weize špecifická. Veľké množstvo ľudí na jednotku plochy. Tanec keine. Ultrafialové svetlo gut. Zelená kola gut. Plus získali akurát sci-fi kreácie jednotlivých tímov, borgovia (ktorých Keso okomentoval ako:”…odfoť hentých s tými hadicami…”) a hviezda turnaja Bender .

Nedeľa

Nedeľa: v crosse sme chytili Upsu a to bol jasný proces. Upsa volala po krvavej odplate z FrisbeerCupu. Bez problémov nás porazila, potom čo produkovala minimum chýb. Svoje útoky si naozaj precízne dokončila a keď pridala aj agresívnu obranu a naše chyby vyhrala zaslúžene 12:6 tuším. Žial tiež sa potvrdilo, že keď sa nepodarí prvý útok boríme sa s krízou.

V zápase o tretie miesto nás znovu čakali el prezidentovi muži 🙂 Zápas vyrovnaný, dokonca sme boli lepším tímom. Skončil však čas a pri remíze 7:7 Frizmi dohrali útok a vyhrali 8:7. Dosť frustrujúci koniec tak výborne rozbehnutého turnaja. Na záver chcem poďakovať všetkým zúčastneným a rakúskym kuchárom odkazujem:” Kiss my shiny metal ass”.

Na doplnenie, prvenstvo získala Upsa pred Bigez, i ked finále bolo famózny príklad taktiky zo strany Bigez ako v hale dotiahnuť štvor bodový náskok.

Obrana: 8/10
Útok: 7/10
Večera: 4/10, mäsoví nech si pripočítajú aspoň 2-3 body
Party: 6/10
zostava: Kajka, Keso, Branki, Branko, Dušan, Roman, Buty, Pinďo, Pedro, Vavro
Support: Mirka

Post a Comment