St Peter – CEL 2007

8 September, 2008 – 16:34

Prvé kolo CEL

Maily z St.Peter Jimmyi
Pohľad jedného vojaka na bojové pole môže byť skreslený, a aby nebol, oslovil som viacerých spolubojovníkov. Z ich mailov bola poskladaná mozaika turnaja…

I cesta môže byť cieľ:
Myslím, že cesta do rakúskeho mestečka St. Peter prebiehala bez problémov. Pri vystupovaní nás síce ovalil mierny smrad (môj senzosenzitívny nos odhalil niečo ako kravín), ale naštastie boli po ruke povzbudzovače čoho, príkladom bol aj mierne derozientovaný Mental. Chasa postavila stany a išlo sa spať.

(** Bus,8.mája.07)
No ako som uz pisal, turnaj bol super, a teda urcite sa najdu momenty ktore si este nejaky cas budem pamatat :-). Prvy z nich je asi stylovy prichod MD za asistencie dvoch rakuskych slecien, to si urcite dobre pamatas takze detialy netreba pisat. Najkrajsie bolo ako bol Buty uplne mimo, napriklad ked sa pytal kde sa bude hrat a zakazdym sa obzeral uplne opacnym smerom ako mu vsetci ukazovali. Stale je pre mna zahadou ako sa im v tomto stave nakoniec podarilo postavit stany, chvilu som ich sledoval ako na tej lucke santili a bol som si stopercentne isty ze sa nemozu dostat ani po vytiahnutie tyciek z obalu.

Sobota:

Obligátne sme narazili na Spin, ktorý v klasickej zostave (niekoľko viac rakúsky vyzerajúcich rakúšanov) nás zaskočili, niečím čo si už teraz nepamatám. Svojou ležérnou hrou a laxným prístupom, sme dopúlovali súpera k víťazstvu. Mal to byť pôvodne najlahší súper, ale svojou nemohúcnosťou sme sa pripravili keď už nie o výhru, tak aspoň dobrú hru. Zápas číslo dva sú Bigez. Skúšame všetky triky, útok po krajoch, útok stredom, kreatívnu hru ,no súper je zjavne z inej kategórie a prehrávame tesne o bod 15:1. Za zmienku stojí ženská sajdlajna, ktorá neúnavne povzbudzuje…

(** Bea,8.mája.07)
Bolo super, ze zenske a muzske zapasy nasich druzstiev boli na striedacku a skvelo sme sa povzbudzovali. Myslim, ze chalaniskam dobre padlo, ked sme oslavovali ich jediny bod proti bigeezom(neviem ako sa to pise) a bigeezi kukali na nas, ze co sa stalo, ze ci nasi vyhrali, ci co…:-)

Tretím zápasom skupiny je súboj s českou open repre, ktorá sa chystá zamútiť vody v Southamptone. Zápas nám spočiatku ušiel a sériou naivných prihrávok a odhodení sa česká squadra dostala do vedenia, no postupom času sme zápas chopili do rúk a začali mohutne doťahovať, žial na zvrat v zápase to už nestačilo a prehrali sme tuším o dva body 8:6.

Nasleduje zápas turnaja. V miernom vetríku a daždi sme urputne zahryzli do súpera z iného rangu 2EZ (posilneného o pár entít z prvého bigez tímu). Obrana bránila, útok útočil a zrazu bolo 9:8 a koniec zápasu.

Stáť v studenej sprche s troma prehrami na konte, keď naši hokejisti prehrávajú po prvej tretine nie je žiadna sláva a práve títo kvantoví fyzici na korčuliach zatrúbili na obrat a po víťazstve nad čekos tri dva sa aj v ultimateových kruhoch začali diať veci… Zabudol som poznamenať, že na večeru boli ultralacné cestoviny s niečím čo sa podobalo na modifikovanú morca dellu. Ešte, že vonku nejaký miestni fussballbund juniori opekali stejky a klobásy.

Party time:
havana (rum) pred odchodom bola dobrý štartér. o čom nás presviedčal Dušky svojimi skokmi ponad živý plot za realitu všedných dní. A keď sme dorazili do párty-šapitó, nálada už bola v plnom prúde. Nálada bola skvelá a dokonca sa nám podarilo vytvoriť vlastný tanečný geometrický útvar, do ktorého sa dobíjali malí, počerní, uhrovití teenageri, no fuj! Za zmienku ešte stojí zásah chiropraktika Romana, ktorý mi nezistne pomohol vrátiť rameno do normálu pri anonymnej junáckej pasovačke.

(** ICQ branko-vavro 7.mája 2007)
vvr 19:29 vidim ze bude velmi tazke nieco z teba pacit…
vvr 19:29 tak mi aspon popis party 🙂
vvr 19:29 pripadne sa pochval aky si fasa tanecnik…
suxz 19:30 dobre sa mi tancovalo, po tretej havane 🙂
suxz 19:30 I am the legendary
vvr 19:30 kto podla teba ruloval na party?
suxz 19:30 maly z fuju 😀
suxz 19:31 co potom grcal cely den
vvr 19:31 ten co sa chcel infiltrovat do nasho kruhu pri tancovani?
suxz 19:31 hej
vvr 19:31 mal aj nejake highlighty?
suxz 19:31 nik mu nekonkuuuroval
vvr 19:32 bol neprehliadnutelny…. maly velky muz
suxz 19:32 co ja viem, pindo mi vravel ze videl ako sa sklana rano pri grcke vacsej ako je on
suxz 19:32 vraj bol cely zeleny a na zapasy nenastupoval … z principu
suxz 19:35 myslim ze party bola ok a ze sme sa tam bavili spolu ako team to bolo pozitivne
vvr 19:35 hej hej, vsetci nam mozu zavidiet
vvr 19:36 a mame celkom fesne baby 🙂
suxz 19:36 no najdu sa aj pekne
suxz 19:36 mlady z fuju poznal na prvy pohlad kvalitu
suxz 19:36 sa musim chechtat ked si na neho spomeniem…

Nedeľa:

Zápasy sme odštartovali proti coedovému Frizmi. Nasadili sme od začiatku zónu a kupodivu dosť hladko poslali súperov dole z ihriska.

(** Pindo, čo sa mi na turnaji páčilo? 8. mája 2007) – Branov vykon celkove a specialne proti 2ez. Famozny blok v zone a exhibicny posledny bod boli iba ceresnickou na torte. A last but not least – videl som ho vypit minimalne 3 Most drinky. Klobuk dole.
– Vavrov dolezity catch proti 2ez (rameno z toho bolelo aj mna)
– vykon celeho tymu proti 2ez.

Následne porážame aj mladý výber Ufozd, ktorí došli do Svätopeťa v celkom dobrej zostave. Umnou hrou a ich vlastnou netrpezlivosťou sme zápas celkom poľahky vyhrali… Posledný zápas nastupujeme proti Chuck Bronsons a myslím, že bez väčších problémov vyhrávame… Teraz sa chvíľku povenujem babám. Neprislúcha mi hodnotiť ich výkon, všakže 🙂 Ale,zo stredoeurópskeho regiónu zaznamenali najrýchlejší progres a robili ťažkú hlavu súperkám, ktoré hrajú ultimate už nejakú tú sezónu. Až to pôjde takto ďalej, nevidím jeden dôvod prečo by ženskú repre nemohlo tvoriť práve jadro z outsiteriek. Katka ich výborne dopĺňala a celý tím pôsobil kompaktnejšie ako na Blowoute… Ešte pripomeniem, že finále vyhrali Bigez nad Flugsaurier a bolo veľmi veľmi nervózne…

** Pindov postreh z finále
to co predviedol Sheruga (ci ako sa vola) z BigEz. Najprv sa zastal spoluhraca a zdrbal divakov za uplne zbytocne bucanie. No a potom, vo velmi nervoznej chvili, si uvedomil svoj blby call a bez nejakeho vyrazneho upozornenia supera ho vzal spat a odovzdal disk superovi. Klobuk dole.

Ja viem, že by ste ešte strašne radi čítali, ale musím ísť spať. A posledné slovo dáme kapitánovi…

(** Keso, 7.mája.07)
most bol dost nepodareny napoj, inac pohodicka, pedro zacina byt dobry receiver a bus obavany obranca…

útok: sobota 5/10, nedeľa 7-8/10
obrana: sobota 4/10, nedeľa 9/10
večera: 6/10
párty: 9/10
nájdená náušnica k nezaplateniu 🙂


Post a Comment