1.CEL 2008 – Trnava

8 September, 2008 – 16:59

Konečne po čase Chorche vybral pre usporiadanie kvalifikačného turnaja CEL inú lokalitu ako Láb. Taktiež konečne som sa dostal k napísaniu krátkeho reportu. Je veľmi ťažké písať report z turnaja, ktorý sa uskutočnil dávno a medzi tým človek absolvoval ďalšie turnaje. Outsiterz na tento turnaj postavili dva teamy. Jeden s ambiciami postúpiť do druhého kola a druhý team s ambíciou dobre sa zabaviť. Ja skúsim napísať niečo o tom prvom.

sobota:

Lokalita síce zmenená, organizačný chaos zostal. Raňajky bez chleba, kapitánsky míting nebol v danom čase alebo vobec, ja neviem. Ihrisko nenalajnované, chýbajúce kuželky. Maličkosti ktoré kazia dojem z turnaja.

Poďme k hre. Prvý zápas FUJ. Začali sme pozvolna, FUJ taktiež a veľa zbytočných chýb bolo na oboch stranách. My sme ich chyby nevedeli využiť a úvodný rozdiel -2 body máme stále až do konca zápasu. Kebyže je kapitánsky miting a viem, že sa vždy hrá CAP 2 tak by výsledok mohol byť iný. Takto prehrávame.

Druhý zápas Škorpioni, jedno z povinných víťazstiev. Nemáme problém a vyhrávame. Hra síce nemala pekný priebeh, v niektorých pasážach sme sa nechali uspať a chybovali sme. Nakoniec sme ale vyhrali.

Prague devils bol presný opak. Prisli v silnej zostave a dali nám to patrične najavo. Hrali pekny behavý ultimate a niekedy mi to prišlo ako keď som bol prvý krát na paganello a hrali sme proti Cotarica. Človek sa obzrie a už je mimo hry a jeho hráč skóruje.

Nasleduje cross-game s maďarským LOL. Gábor tento team pekne vymazluje a stále je z neho lepší a lepší team. Ku našej hre ho posunula prehra s MD o jeden bod a preto to vyzeralo na dobrý zápas. Zápas nezačal pre nás najlepšie. Ja som pokazil dva dlhé hody a hneď to bolo o dva body čo sme prehrávali. Potom sme začali viac hrať a doťahovali sme. Nakoniec po peknom zápase prehrávame o bod. Škoda.

Posledný zápas je s rakúskym 2ez. Zápas sme odkráčali a náš súper tiež. Nakoniec vyhrali o dva body. Bol to zápas kde len rozhodovala len psychika a vôla behať.

Dobrá večera a ide sa domov, teda aspoň ja som uprednostnil postel pred stanom.

nedeľa:

Po sobote som bol neskutočne rozbitý. Ani si nepamätám turnaj kde som bol tak zničený. V nedelu už len dva povinné zápasy proti Diskreditom a nášmu druhému tímu. Nejak sme to odohrali a nakoniec sme skončili na 10tom mieste a postúpili do druhého kola CEL.

Report by Keso

  1. 2 Trackback(s)

  2. Jan 11, 2009: Outsiterz » Blog Archive » Filo #07
  3. Jan 22, 2009: Outsiterz » Blog Archive » Dan #69

Post a Comment