Weiz – you live only tweiz 2013

27 February, 2013 – 12:04

V rámci nového spôsobu písania reportov spolu s traumatmi sa tento report oveľa viac ako na herné prvky a zážitky bude sústrediť na iné (v prípade tohto turnaja príjemnešie zážitky). Lesbičky.

Vzhľadom na galaktické náhody, kde tretinu tímu týždeň pred turnajom skolili zuby, bacili a iné neduhy, boli povolaní hráči zo zálohy (pupkáči):

Miško a Polinko.

A ešte nepukáč Virgo.

Okrem menovaných boli ne turnaji tradičné opory tímu:

Škrečok, Maťo B., Mesi, Mišo K,  Marcel a Pedro.

Vzhľadom na neskorý termín príchodu do telocvične sme zvolili odchod o 19:30. Ja som podcenil prípravu a ešte 20 minút pre odchodom som nemal požičaný dres. Marcel podcenil prípravu tak isto a na stretávke na Zochovej sme zistili, že nám chýbajú nápojde. Tento fakt sme počas turnaja napravili ale o tom potom.

Na ceste nič zaujímavé okrem nafty za 1,70 a Mesiho pokusy o driftovanie na kruháči medzi Gleisdorfom a Weizom. Driftovanie sa v tej chvíli stalo kľúčovým slovom turnaja.

Ubytovanie klasika, akurát som musel zhánať karimatku. Opäť sme nocovali na hornom poschodí v starej telocvični. Milú spoločnosť nám robili prevažne dámy z tímov: Eyecatchers, Innsiders a občas orgií chtivých frisbistov z iných rakúskych tímov.

Ráno sme mali dostatok času na pokojné raňajky, prvý zápas 9:30 Catchup. Maťo povedal, že je to najdôležitejší zápas turnaja, ktorý rozhodolval o tom, či budeme hore, alebo dole. No dokazili sme to fajne výsledok bol niekde okolo 15:3.

Potom sme si obzerali baby pri ich zápasoch. Niektorý sme si našli svoje fav(p)oritky a  fav(p)opredky. Najlepšie z tohto porovania vyšli tímu Innsiders a Eyecatchers.

Zápas s Chuck Bronson bol výrazne iný, na začiatky sme na nich vybehli nasúkali im 4 body za sebou a donútili ich k chybám kvôli ďalekým hodom do zóny.  V strede zápasu sme poľavili a konečný výsledok 12:9 neukazoval našu prevahu v zápase.

Zápas s Upsa Daisy bol rozhodujúci o počte zápasov v sobotu. Napriek oveľa lepšej hre ako proti Catchupu sme prehrali tuším 14:10. Fyzicky nás predčili ale hrali zónu kde sa nám darilo aplikovať handlerskú taktiku, ktorá občas bola stopnutá únáhlenou hrou do zóny.

Potom keďže sme prehrali, kvalifikovali sme sa na ranný zápas o 8:00 a išli sme do obchodu. V obchode sme zistili, že opiť sa v rakúsku môže byť lacnejšie ako najesť a teda sme sa rozhodli podľa toho zariadiť. Chceli sme Gintonic, ale tonic nebol v dobrej cene, tak sme mali Ginsprite tzv.  Grite [džrajt].

Potom sme si pozreli rakúsku bundesligu vo volejbale a videli sme ako vyzerá korupcia v športe.

Na večeru bolo to isté čo každý rok. Kyslé šaláty a kura. Po večeri som vytiahol fľašu a zistili sme, že sme s Marcelom opäť podcenili prípravu na party (nečakali sme, že grite osloví všetkých členov tímu).  Party v štýle James Bond priniesla frisbistky oblečené v priliehavých oblečkoch a iné šmaky. V závere sa jedému peknému frisbistovi z nášho tímu prihovorila frisbistka. Že keď je už z toho zahraničného tímu, že ho pozýva na drink. Nemenovaný frisbista sa snažil ukuchtiť z tejto situácie drinky pre celý tím text:

Is the invitation for the whole team?

Yeah, especially for you.

Oukeej… 🙁

Po návrate bol nemenovaný frisbista skúpy na slovo. Na otázky ako bolo odpovedal, že bolo zaujímavo. Ale dostali sme z neho, že to boli asi lesbičky, ktorých jedna mala priateľa a vraj sa nič nestalo. Necháme na fantázií čitateľov, či takémuto vysvetleniu veria.

Druhý deň:

Ráno skoré vstávanie, rozhodovanie, koľko toho zjesť, aby človek nebol prejedený na zápas. A stack overflow. Máme obranu, prvá nahrávka, chytám to, skórujeme. Našupeme im tam 4 body, ich timeout, prvý ich bod, víťazstvo o asi 10 bodov. Zvykli sme si na sračkové hody, ktoré nebránili.

Styrian high (taxikár)

Nightmare on field. Po 90 sekundách prehrávať 3:0. Fcuk. Brali sme time out, zlepšili sme niečo, neubránili sme dlhé hody a nakoniec zahadzovanie hodov s cieľom dostať nás späť do hry. Prehrali sme asi o 5 bodov. Sme najlepšie 9. Blbé.

Munsterwafle

Pri čakaní na zápas sme si rozprávali ako Maťo bude baliť rakúske baby. Ako dokonalý otvárač konverzácie navrhol:

Halo. Du bist eine Munsterwafle!

Načo horizontálna pracovníčka tímu Innsiders spustila tlmený smiech, načo sme si povedali, že takto to nepôjde. Iný prístup zvolil Mišo K, ktorý po návrate domov likoval stránku tímu a už sa teší sa na turnaj, organizovaný na konci leta. Každopádne, navrhujem “MUNSTERWAFLE!” ako chear, fun tímu na majstráčoch. Kričať furt Outsiterz nie je práve zábava.

Chuck bronson

Po prvej výhre nám na oplátku natrhli rite. Neubránili sme im dlhé, v útorku sme sa nepresadili. Smutné. Po zápase sa začínajú objavovať spomienky, či sme niekedy boli na turnaji posledný. Freebeercup 2010 sa neráta, ale Ačko vyhralo a Bčko bolo posledné. Tak sme to zobrali ako výzvu, posledný hádam nemôžeme byť.

Stackoverflow

Tím, kde hrali 5 chalani a baba co hrala aj svojich 5-7 zápasov. Vyhrali sme 20:7. Sme predposledný. Balíme, nečakáme na vyhodnotenie, ideme domov a spíme po ceste (okrem šoférov).

 

Celkovo som sa na turnaj po dvoch rokoch dosť tešil. Hrali sme nejaké nové prvky, ale veľa sa toho nezmenilo. Umiestnenie je dosť zlé párty bola veľmi dobrá, rakúske dievčatá, čo sme obzerali predtým dospeli do nepedofilného veku, sliny šli potokom, iné tekutiny už pomenej. Vidíme sa na majstráčoch.

Pupkáč Polinko

P.S.: Marcel, dúfam, že už nepodceníš technickú prípravu.

Post a Comment