Blowout 2013 – report Outsiterz 2

24 March, 2013 – 12:34

Sobota ráno, človek si príde do Rače na turnaj. Ako prvé mu padne do oka že ihrisko je plné snehu a že sa šmýka. Plánovaný začiatok bol teda odložený o viac ako hodinu z odhŕňacích dôvodov. Keď sme sa zrána pekne rozcvičili, zistili sme že pre odklady hráme až o hodinu, tak sme si dali raňajky a posedeli v šatni. Potom to konečne prišlo, išlo sa hrať. Trocha zarážajúco sme zistili že s plánovaných 9-10 sa náš počet zredukoval na 7.

Outsiterz 2 – UFO 1:7

Náš prvý zápas nedopadol práve najšťastnejšie. Začiatok bol dobrý, ale potom sme začali prehrávať na body aj po psychickej stránke a išlo to dolu vodou. Zápas to bol ale pekný, k tomu ako dopadol prispelo aj to, že bol prvý a naša príprava bude nabudúce vyzerať o niečo lepšie.

Outsiterz 2 – DiscoboyZ 5:7

Po krátkej prestávke sme sa pustili do zápasu s týmto Rakúskym tímom. Tentokrát to bolo z našej strany zahrané oveľa lepšie, zápas bol po celú dobu vyrovnaný, doťahovali sme sa na nich bod za bodom. Koniec nás však zdolal, oni do toho išli na plné obrátky a tak to zakončili posledným bodom, vďaka ktorému vyhrali.

 

Outsiterz 2 – Scorpions 1:8

 

Napriek našej snahe, rozcvičke, príprave a nasadeniu sme tretí sobotňajší zápas nevyhrali. Škorpióni nás s prehľadom prevalcovali a zápas skončil tak ako skončil. Týmto sme zavŕšili sériu troch prehier, ktorá spôsobila že v skupine sme boli poslední.

 

Osemfinále:

Outsiterz 2 – Mental Discorders 3:15

 

Po skupinových zápasoch sme dostali do osemfinále tím čo turnaj organizuje, tím čo skončil prvý v inej skupine. Napriek tomu že sme tušili ako to skončí pustili sme sa do zápasu s plným nasadením. Samotný mental bral zápas ako oddychovku, hrali to celé pre srandu, priam počítali s tým že nemáme šancu a tak robili hlúposti, ktoré nám umožnili dať aspoň nejaké body. Dva sme dali hneď zo začiatku keď skúšali šialený pull a skončilo to za ich vlastnou zónou. Bod sme dali aj tretí, ale od výhry sme mali ďaleko.

 

V nedeľu ráno sa nás už zišiel väčší počet, slovom deväť. Začínalo sa už načas a zápasy už neboli skrátené aby sa to stihlo. Stretli sme sa však o niečo neskôr než bolo vhodné, a stihli sme si dať len zbežnú rozcvičku a krátky Angels, ktorý vyzeral príšerne, akoby sme všetci práve vstali z postele. Nasledovali zápasy o poradie v spodnej polke rebríčka.

 

Outsiterz 2 – KE FEAR 3:11

 

Naša slabá príprava spôsobila, že KEFEAR si nás podal na plnej čiare a rýchlo to s nami skoncoval.

 

Outsiterz 2 – Pickup 1:0

 

Potom to konečne prišlo, vyhrali sme. Aj keď len kontumačne. Aspoň sme si zahrali proti pickupu ktorý miestami zaplnil Outsiterz 1, tak sme si s nimi mohli zmerať sily, potom však museli ísť na zápas tak sme si pekne zahrali proti celej zbierke ľudí z rôznych tímov.

 

Outsiterz 2 – Kus plastu 5:7

 

Náš posledný zápas sme hrali proti tímu Kus plastu alebo Skús pastu. Vedeli sme že je posledný a tak sme sa do toho pustili naplno s chuťou zahrať si peknú hru. Dlho sme sa s nimi doťahovali navzájom bod za bodom ale nakoniec to zakončili rýchlou akciou a zápas skončil.

 

Naše konečné umiestnenie bolo 14. To však vôbec nevadí, pekne sme si zahrali a nabudúce to bude lepšie. Zatiaľ Outsiterz 1 skončili ako 2. S prehrou proti Mentalu 10:6 vo finále. Blowout 2013 tým skončil a môžeme sa tešiť na ten ďalší, 2014.

 

Zajo

Post a Comment