Manic Miner 2017 report

2 October, 2017 – 9:45

Na Manic.Miner2017.edition Old Shatter Handblock nastúpi tím Outsiterz v zostave: Kika, Mária, Čolka, Lucka, ZuzkaM, Beren, Pedro, Marek, Miško, Lukáš, Sury, Kuzmo.

Prvý zápas proti sabinovským Paskudám spočiatku vyzeral na víťazstvo našich súperov. Mladíci z východu sa suverénne držali vo vedení a po ohlásení konca hracieho času bol stav 6:10 v ich prospech. Potom sa ale naše sily postarali o poriadnu akciu, keď sme skórovali päť bodov za sebou a zápas skončil naším víťazstvom 11:10.

North Side z Turzovky sa nám postavili v ďalšom zápase. Vedenie sme si nedali zobrať v priebehu celého zápasu, ktorý skončil v náš prospech 14:3. Ako to ale už býva, skóre nie vždy odráža vynaložené úsilie a niekoľko osobných chýb nedovolilo nášmu súperovi naplno rozvinúť svoj potenciál.

Tretí zápas proti Baníkom Lásky z Prievidze sa niesol v znamení dramatického počasia. Poriadne sa rozfúkalo a oba tímy predvádzali vskutku kaskadérske hody. Mierne tragikomicky vyzerajúci zápas skončil našou prehrou 5:8.

Prvý deň sme zavŕšili zápasom protim Laser Pávák. Maďarskí reprezentanti nás prevyšovali počtom aj skúsenosťami, napriek tomu sme však zabojovali a víťazstvo 7:10 sme im rozhodne nedali ľahko.

Druhý deň sme začali zápasom proti ostrieľaným harcovníkom z Outsiterz Classic. V zápase sa nenechali vykoľajiť ani neskorým príchodom niektorých hráčov na field, ktorých zdržali rodičovské povinnosti. Ako aj skúsenosti sa prejavila trocha šťastia na súperovej strane a zápas skončil našou prehrou 8:13.

V druhom zápase sa nám opäť postavili Paskudy. Podľa slov kapitána Berena sme na nich “vyleteli ako sliepky z kurína.” Vedenie sme si držali, kým sa na nás paskudy nezačali doťahovať a nevyrovnali na stav 4:4. Krásna akcia Kiky, Suryho a Lukáša zakončená bodom nám však vrátila morálku, dostala nás späť na koňa a zápas skončil v náš prospech 13:5.

Ako poslední nám čelili českí Písek. Do zápasu sme vstúpili suverénne a držali sme si náskok. Súperi sa však postarali o poriadne napínavý záver, keď na nás po konci hracieho času skoro dotiahli. Zápas však napriek ich snahám skončil našou výhrou 10:8.

Tím Outsiterz po štyroch výhrach a troch prehrách na Manic Miner obsadil piate miesto indian viagra.

Report by ZuzkaM

Post a Comment