Freezbee Cup 2009

10 March, 2009 – 21:35

Mám ultimate skil!

Cesta
Rozdelení sme boli takto:
Keso – Čolka, Dan, Dada, Marta
“Božský” Blažej¹ – Xao, Bea, Fajo, Dominika

Z Blažejoveho auta viem len, že Fajo sedel v strede. U Kesa to bol zábavnejšie, keďže si zobral za ciel vyspovedať Martu, ktorá sa mohla za odmenu pýtať niečo jeho, ale nenapíšem čo, lebo potom by stratilo cestovanie s Kesom čaro, ale prišli ste o veľa. Sklamaním bolo, že Keso mal také čisté okná, že som sa na pumpe nudil.

Prvý večer
Keď sme to konečne našli, privítal nás Ďula a ukázal nám izbu. Potom sme niektorí išli hrať Sabotéra. Ďula nám potom miešal karty, bol veľmi prítulný ku Kesovi a stihol vypiť celú Metaxu. Potom sme išli spať.

Raňajky I.
Na to že sme v Maďarsku som očakával lepšie.

Mali dim
Tu bolo vidieť, že je to prvý zápas oboch tímov. Veľa sa dropovalo, zahadzovalo. Nakoniec sme to dotiahli na 6:6.

Hallod
Prvý tím Haloddigaz-e nás dosť porazil, už si nepamätám výsledok. Naša hra nebola moc dobrá, ich celkom hej.

Elde
Tento tím bol jeden z tých slabších tímov turnaja, a my sme potrebovali vyhrať čo veľmi vysokým skóre, aby sme postúpili do upper pullu. Bohužial, hra sa nám nedarila, v útoku sme boli akosi prispatí. Nakoniec sme ich porazili o 6 bodov, ale na postup nám to nestačilo, a tak sme už mohli byť najlepšie piaty.

Igaz-e
V tomto zápase sme sa konečne zobudili, a omnoho slabšiemu súperovi sme dali pár pekných bodov a obrán. Vyhrali sme bez problémov.

Morthens
Na tento zápas sme sa samozrejme veľmi tešili. Na začiatku sme ich ale trochu podcenili a hneď sme prehrávali o dva body. Potom sme ich ale zlomili a zápas sme celkom v pohode vyhrali. Trnavčania naozaj zaznamenali obrovský progres.

Večera
Na večeru bolo nejaké gulášovité mäso so zemiakmi. Dalo sa to zjesť. Bol k tomu veľmi dobrý biely chleba² a veľa uhoriek.

Nakupovanie
Po večeri sme chceli ísť do CBA, ale bolo zavreté. Aj taký druhý obchod bol zavretý, tak sme išli na pumpu. Tam nebolo zavreté. Xao si kúpil veľkú čokoládu, ja som hladal dobré ceny, Čolka dobré veci a Xao bol z nás zúfalý.

Party a večer
Najprv sme boli len na izbe a rozprávali sa, napríklad o tom, prečo sa chlapom robia také plešiny vpredu. Na party hrali nejakú maďarskú katastrofu, a tak sme sa tam moc nechystali. Potom ale začali hrať niake známejšie veci, tak sme tam Marta, Čolka, Bea, Fajo a ja išli. Ja som potom ešte išiel hore a chvílu sa ešte rozprával s ostatnými a Xao do mňa hádzal disky a Kesovi som vylial pivo. Potom som zas išiel dole a volali sme aj Xaa, ale ten skákal po strop. Potom tam boli niake náznaky tanca a Čolka Ďulovi dohodila Martu. Marta z toho bola nadšená a nakoniec ju aj pobozkal na ruku.

Beer race
Bol dosť oničom, iba vypiť niaky chlast z toho dačo ani nebol chlast ale voda. Od nás tam bola Bea a Fajo, ale Fajo si povedal že nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa, a tak si to vychutnával.

Raňajky II.
Viď raňajky I.

Mali Dim
V ďalšom zápase s týmto chorvátskym tímom, konkrétne o postup do boja o piate miesto sme určite chceli vyhrať. Oba tímy sa oproti prvému vzájomnému zápasu omnoho zlepšili. Hra bola veľmi dlho vyrovnaná, držali sme spolu krok a nepustili súpera na rozdiel viac ako jedného bodu. Potom sme ale vo vedení o bod zobrali timeout, a dali bod, čím sme zlomili súpera a vyhrávali o 2 body. Potom nám to už stačilo len udžrať, a súper si to navyše nakonci zťažil zbytočným callom.

Lolka
A je tu zápas o piate miesto. Veľmi sme chceli vyhrať a hra sa nám celkom darila, dokonca aj bez toho, aby Keso a Xao museli hrať viac ako ostatní. Ku koncu sme si už držali ťažko vybojovyná náskok. Hra bola naozaj veľmi dobrá, Keso dal dokonca Gáborovi ukážkový handblock.

Sprchy
Keď som prišiel do spŕch, čudoval som sa, prečo všetci čupia. Potom som zistil, že voda tečie len keď je maximálne pol metra nad zemou, aj to len slabo a studená a občas trocha teplej. Fajo povedal že to tam asi niekto dolieva z bandasky tú vodu.

Ceremony
Na ceremony najprv pri príležitosti MDŽ rozdali všetkým príslušníčkam nežnejšieho pohlavia kvetinky. Potompostupne vyhlásili všetky miesta, a pri piatom mieste, teda pri nás Ďula povedal, že je veľmi rád že se sem prišli a pozeral sa na Martu, ktorá sa červenala. Potom sme si zobrali čokolády, každý jednu. Prvý boli Hallod, spirit vyhrali Igaz-e. Zvyšné čokolády rozhádzali medzi všetkých. Ja som chytil 4, ale vymenil som ich za jednu lepšiu.

Cesta
Za chvílu som zaspal, čiže si toho moc nepamätám, akurát že Marte bolo zle, tak Keso ešte náročky robil tak kliki-háky autom. Potom som sa zobudil a prišli sme na pumpu. Tam som spravil výhodný nákup. Niektorí potom išli na pizzu na Búdkovú a niektorí domov.

Dan
________________________
¹ – Ako som sa dopočul, že ho volali zamládí.
² – Taký robili ešte za totáča v Leviciach.

  1. 7 Responses to “Freezbee Cup 2009”

  2. No tak skill Ti zatiaľ nedám, lebo ešte majú original autori trošku času. Zopár poznámok k reportu:
    Mali Dim zobral timeout ktorý im bol osudný lebo sme zavolali power line a ubránili, dali bod a rozdiel bol o dva body.
    Biely chlieb nerobili za totáča v Leviciach ale v Čifároch, čo je dedinka pri Leviciach.

    By Keso on Mar 10, 2009

  3. Ten time out sme nebrali my?
    To sa ráta za Levice a okolie:D

    By Dan on Mar 11, 2009

  4. Peknee, perfektny report. Lepsie by to bolo uz len keby som to od Dana pocul nazivo :). Skoda ze som nemohol ist.

    By Bus on Mar 12, 2009

  5. A keby si počul, ako Xao hovoril Fajovy dačo, ale to ti musím predviesť na tréningu.

    By Dan on Mar 12, 2009

  6. Aj tento report je super, neopakovateľný štýl 🙂 Dan, zase si prebral niečo, čo povedal Keso (ten biely chlieb)? 😀

    By Mesi on Mar 12, 2009

  7. Hej, ale nevedel som si spomenúť na tie Čifáre, tak som tam dal že Levice.
    A ďakujem:)

    By Dan on Mar 13, 2009

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jun 6, 2009: Outsiterz » Blog Archive » Dan #69

Post a Comment