Blowout 2009, by Dada

16 March, 2009 – 16:07

Keďže Blowout bol aj tento rok v neďalekej Rači, o ceste sa toho veľa hovoriť nedá, snáď len to, že sa celkom veľká skupinka stretla v 11tke a spolu sme prišli až k ihrisku. Našli sme šatne, prezliekli sme sa a išli si von do toho dažďa hádzať.

Prvý zápas hráme proti babám z Morthens. Ešte pred zápasom sme si povedali, že zrejme budeme hrať takmer celý turnaj zónu, aj kvôli počasiu aj kvôli tomu, že veľa z juniorských tímov by nás na osobke ubehalo. Baby hrali spolu na turnaji ako baby prvý krát a na naša zóna na nich celkom fungovala tak po 15 minútach odchádzame z fieldu z výsledkom 5:0 (myslím)

Ďalší zápas hráme proti našim juniorom. Očakávame dosť ťažký zápas, lebo keď sme hrali na tréningoch proti sebe tak nás juniori dosť dávali. Znovu sme hrali zónu, zopár dropov bolo na oboch stranách, ale inak podľa mňa super zápas s prekvapivým výsledkom 6:1 pre baby.

Posledný zápas v skupine hráme proti babám zo Škorpiónov+mišo. Tento zápas sme veľmi chceli vyhrať (nie že by sme iné nechceli, samozrejme) a tým sa umiestniť prvý v skupine. Hrali sme dosť vyrovnane, doťahovali sa o body, a za stavu myslím, že 3:3 (alebo niečo také) sme dali osobku, lebo zóna na nich fungovala trochu menej. Potom sme ešte dali zopár bodov a bol tu koniec zápasu. Stav si presne nepamätám, ale vyhrali sme myslím že o nejake dva body.

V semifinále nás čakajú Lay D’s . Na začiatku sa nám darí, zóna na nich zaberá a za stavu 3:0 Lay D’s berú timeout. Tam si zrejme niečo múdre povedali, lebo hneď po timeoute dali bod a začali viac swingovať(čo sa nášmu prvému capu veľmi nepáčilo;)) ale potom sme dali ešte myslím 2 body a Lay D ‘s už nestihli dohnať náš náskok. Tak sme si teda vyhrali ďalší zápas a zaručili cestu do finále.

Vo finále sú naším súperom MD juniors (ktorý s našimi juniormi tesne vyhrali 5:4). Ich hra bola postavená na dvoch hráčoch, ktorý sa snažili hadzať si dlhé so striedavým úspechom. Na začiatku sme viedli o asi 2 body, potom dali bod a bolo to 6:5 dostali sme sa pred našu zónu, ale nedali sme bod (tuším nám to blokli alebo niečo také), oni tam šupli nejakú hlúposť, marta nám zachránila disk pred pádom a dali sme náš víťazný bod!

Po finále sme si šťastné pozreli hru našich juniorov a 3.miesto proti Lay D’s (asi 6:3 pre juniorov) a išli sa prezliecť. Na ceremony sme dostali diplom a krásny pohár:). Spravili sme zopár fotiek a asi 10 z nás išlo na pizzu do Pizzerie u Zajačikov. Tam sme jedli rozprávali sa asi do 6:30 a potom sa všetci vybrali domov, alebo na intrák alebo kamkoľvek inam.

Dada

  1. 9 Responses to “Blowout 2009, by Dada”

  2. Dobré, ale trocha krátke. A tá pizzéria u zajačikov sa volá piváreň u zajaca, ale niekedy sa volala u 3 zajacov.

    By Dan on Mar 18, 2009

  3. detailyyy;), chcela som to napisat dlhsie ale tie zapasy boli strasne kratke tak sa o nich zle pisalo, napriklad ja si z toho prveho nepametam okrem prveho bodu takmer nic:)

    By Dada on Mar 18, 2009

  4. No ale šak nie len zápasy.

    By Dan on Mar 18, 2009

  5. no tak co som tam mala este opisovat? sak ak ces tak ukradni misovi skill a napis ty nejaky dlhy o com chces

    By Dada on Mar 18, 2009

  6. Napríklad vôbec nevieme, kto tam bol, čo bolo medzi zápasmi a tak.
    A nemôžem ukradnúť ultimate skill lebo je ochranná perióda jeden týždeň. A report píše Mirec.

    By Dan on Mar 18, 2009

  7. no sak mirca som myslela;)

    By Dada on Mar 18, 2009

  8. Nemyslela, nevymýšľaj 😀 Mišovi ukradnem ja a predbehnem Škrečka 🙂

    By Mesi on Mar 18, 2009

  9. to chcem vidieť Mesi 🙂

    By škrečok on Mar 23, 2009

  10. Máš to mať 😉 Chachaaa

    By Mesi on Mar 23, 2009

Post a Comment