Trojreport Z ITF (17.-18.11.2018)

21 November, 2018 – 12:13

Klaudy:
V prvom rade by som chcela poďakovať za možnosť si zahrať na tomto turnaji. Turnaj som si užila aj keď to možno tak nevyzeralo. Prvý deň pred prvým zápasom som mala menšiu obavu, že sa nezohráme, ale hneď po prvom zápase tá obava odišla. Hralo sa mi s vami super. Mrzí ma pár chybičiek, ktoré z mojej strany byť nemuseli, ale inak myslim, že to bolo fajn. Ako tím sme hrali super, keď sme hrali spomínanú “svoju hru”. Bolo tam pár situácii, kedy sme sa možno nepochopili alebo to jednoducho nevyšlo, ale aj to patrí k hre. Po prvom dni zápasov som mala z toho dobrý pocit a odohrali sme to pekne. Veľmi ma mrzí, že mi prišlo zle, lebo mi to trochu ovplyvnilo hru počas druhého dňa, už som nebola až tak naladená na tie zápasy. Napriek tomu som si aj ten druhý deň s vami užila. Semi finále, ktoré sme odohrali mám pocit, že mohlo skončiť lepšie, keby tam bolo len o trochu menej zlých rozhodnutí. Bol to vážne dobrý zápas a predbehli nás len o dva body a celkovo v zápase bolo spolu odohraných 32 bodov čo je dosť dobré. Potom prišiel posledný zápas proti midnight cobras a ten bol ešte napínavejší a intenzívnejší. Oba tímy sme skórovali bod po bode, ale v universe pointe nás dokázali prebehnúť čo trochu zamrzí. Každopádne sme skončili na peknom treťom mieste, čo som úprimne nečakala takže to poteší. Ani trochu neľutujem, že som sa tohto turnaja zúčastnila a mohla si zahrať s takým úžasným tímom. Tak ešte raz ďakujem a dúfam, že si s vami ešte niekedy zahrám.

Anči:
Takže ďakujem za úžasný turnaj. Som veľmi rada že som si tu mohla zahrať. Tento turnaj bol môj prvý na piesku a naozaj som si to užila. Skvelé zorganizovanie aj keď nebolo najteplejšie. Veľmi sa mi páčilo ako turnaj prebiehal aj keď bolo dakedy veľmi veľa pauzy. Hralo sa mi výborne a prvý deň sme všetko vyhrali. Na to že som za tento tím hrala po prvý raz si myslím že sme sa dokonalo zohrali počas 2 zápasov. Druhý deň už nebol taký šťastný. Jedna remíza a prehra s Discredit a s Midnight Cobras. Myslím si, že sme nehrali tak ako vieme pretože bolo veľa osobných chýb a záhodov ktorých mal súper menej čo sa ukázalo aj vo výsledku. Tak či tak sme získali krásne 3. miesto za čo patrí veká vďaka tímu a organizátorom.

Marcel:
Ja len doplním baby o nejaké viac-menej faktografické údaje:
Sobota: hrali sme 4 skupinové zápasy v poobednom poole s Ars Bibendi (GER), UFO Špačince (SVK), Dinomite (HUN) a CUT-E (HUN). Všetky sme vyhrali. Presné výsledky neviem, ale vždy keď sme hrali jednoduchú, poctivú hru, tak sme vyhrávali a zvyšovali náskok, keď sme sa snažili robiť “haluze“ a tlačiť to, tak sme začali prehrávať, resp. nás začali doťahovať. Veľmi nám tiež pomohol náš trochu väčší počet.
Nedeľa: hrali sme posledný skupinový zápas s MiMaBe (AUT), v ktorom o nič nešlo, lebo sme automaticky boli prví v skupine na základe našich výhier zo soboty. Napriek tomu to bol super zápas, ktorý sme nakoniec remizovali 11:11. Ďalej sa hrala skupina výhercov skupín, na základe ktorej sa rozdali prvé tri miesta. Prvý sme hrali s papierovo Discreditom, čo však v reáli bol viac menej Iron Horse s asi dvoma Discrediťákmi. Po rýchlej hre s pomerne veľkým množstvom turnoverov sme tesne prehrali 17:15. Posledný zápas (v princípe zápas o druhé miesto) sme hrali s Midnight Cobras (RUS, Moskva), ktorí hrali v 6tich (3 chalani a 3 baby) a stále 2 baby na ihrisku. Napriek našej početnej prevahe sa nám ich nepodarilo uštvať a po vyhrotenom universe pointe sme prehrali (tuším) 10:9. V tom universe pointe sa zase prejavilo, že sme vedeli veľmi pekne posúvať disk voľným hráčom až dokým niekomu neprasknú nervy a nenahrá niečo riskantnejšie. V tomto bode to bohužiaľ o milimetre nevyšlo a stálo nás to druhé miesto. V každom prípade super turnaj, kde sme mali možnosť hrať s medzinárodnými tímami “doma pod oknami”.
Zostava: Emil, Combo, Lukas, Dima, Pedro, Timo, Marek, Marcel, Kiko (jeden zápas), Janka, Lucka, Klaudy, Anči
Umiestnenie: 3./17

Post a Comment