Winter Liga 2009, juniori

14 April, 2009 – 13:32

EDIT: Trocha som report upravil a pridal obrazky..

Hneď v úvode vás chcem upozorniť aby sme od tohto reportu veľa nečakali, lebo je to môj prvý report z môjho druhého turnaja. 😛

V sobotu ráno okolo šiestej sme sa začali zbierať na Zochovej. Panovala celkom dobrá nálada. Tím sme mali mať v každej divízii, čiže to bola celkom veľká skupinka. Asi o 6:45 sme vyrazili smer Viedeň.

V Kesovom aute prebiehala zaujímavá diskusia o veterných vrtuliach, čo stoja popri ceste.:) Keso sa vo Viedni rozhodol spoľahnúť na svoju GPS, ale to bola chyba J. Keď sme sa dostali na miesto určenia, tak sa prezliekli a išli naraňajkovať, rozhádzať, rozbehať alebo iba sledovať iné zápasy.

Času sme mali dosť, keďže prvý zápas sme mali hrať až o 10:00.

Na úvodný zápas proti rakúskym Innsiders sme nastúpili v zostave Dan, Palo, Hago, Ondro, Myrec, Spišo a Rišo. Bolo dosť teplo a svietilo slnko a my pripravený na chladné počasie sme nastúpili dosť naobliekaní. Zápas sa začal pre nás docela dobre, rýchlo sme vyhrávali 3:0. Innsiders mali problémy hlavne s hadzaním a tak sme problémy nemali. Súperovi sa aj vďaka našej nekoncentrovanosti v závere podarilo dať 4 body. Vyhrali sme 11:4. J Po tomto zápase sme rýchlo išli na našu časť tribúny zhodiť nepotrebné vrstvy oblečenia.

Spišo a čajíček.. ;)

Mali sme takmer 2 hodiny do ďalšieho zápasu, tak po krátkom odpočinku sme išli sledovať iné zápasy a hádzať si. Lenže začalo fúkať. Druhý zápas sme hrali proti Čechom z PeaceEgg posilnení o chalanov z Morthens Čúza, Lukyho a Fezoja. Povzbudení prvým zápasom sme išli jednoznačne vyhrať. Ale… So silným vetrom sme sa nedokázali vyrovnať. Keď sa nám aj podarila dobrá prihrávka, vietor ju buď odniesol moc ďaleko alebo naopak zastavil. Súperovi miestami vietor priam pomáhal. Pamätná určite zostane situácia, keď prihrávka do zóny bola moc dlhá a letela vysoko, ďaleko a už bola asi dva metre za zónou a zrazu zafúkal vietor a a útočníkovi disk vrátil a posadil do ruky. Konečný výsledok bol 1:11.

Na ďalši zápas sme nastúpili opäť proti Čechom, no teraz z Big Band. Neviem prečo, ale na tento zápas si vôbec nepamatám. 😀 Konečný výsledok bol však 3:13 v náš neprospech.

Pred štvtým zápasom sa konečne utíšil vietor. Hrali sme proti rakúskym Wogos. Súperi boli asi trocha sfajčení, keďže mali zo sebou Shishu. A podľa toho aj hrali. Prvú pol hodinu sme im nedovolili vôbec nič. Posledných 10 minút síce trochu začali hrať, vyprodukovali z toho však iba jeden bod. Vyhrali sme 12:1. Na posledný zápas dňa sme mali nastúpiť v poslednom hracom čase o 19:00. Hrali sme proti Mental Disconders. Boli sme oslabení o chalanov z Morthens, ktorí hrali vlasný zápas a o Dana, ktorý bol chorý a na noc išiel domov. Preto sa k nám pridali aj baby Marta, Dada a Beka. Tento zápas nám vôbec nevyšiel. Miešali sme osobku a zónu a to nám moc nešlo. Prehrali sme 14:4. Keď sme sa osprchovali a prezliekli tak sme zamierili do reštaurácie na večeru. Lenže problémy boli aj tu. Niekto hovoril že už nemajú mäso, niekto zase že nemajú elektrinu. Podľa mňa nemali oboje J. Ja a Ondro sme to už po hodine nevydržali a naložili sme si vegetariánske halušky s vajcom. Ako naschvál, o 5 minút začali dávať aj Schnitzle.:) Keď sme všetci dojedli, tak sme sa pobrali do telocvične, kde sme mali prespať. Trocha sme poblúdili ale nakoniec sme sa úspešne dostali do ciela. To, že to telocvične smeruju šípky sme si všimli až 30m pre halou. 😀 Keď sme dorazili, hala bola už plná. Zložili sme sa v malom sklade pred telocvičnou a niektorí išli na párty. O nej toho moc napísať nemôžem, keďže som ju celú presedel pri stole a zaspával. J Keď sme prišli do haly, tak niektorí, ako napríklad Ondro, Hago, Myrec a neviem kto ešte, išli spať na chdbu čo viedla k záchodom. Ja som ostal v tom sklade a spal som na pohyblivom zábradlí pri dverách do haly, čo sa neukázalo ako múdre riešenie. Celú noc mnou nieto triasol a búchal dverami. 😀

Pripravený vyhrať!!!

Ráno sme sa prebudili (aspoň ja) dosť dolámaní a unavení. Zamierili sme na fieldy a naraňajkovali sa. Keďže prvý a zároveň aj posledný zápas tohto dna sme mali hrať až o 14:45, tak sme mali dosť č

asu. Po raňajkách sme sledovali ostatné zápasy alebo trénovali. Ale všetci boli radšej v pohybe, lebo oproti predchádzajúcemu dňu sa dosť ochladilo a dostavil sa aj očakávaný „Heavy Rain“. Keď sa už blížil zápas, tak pod vedením Pala sme sa začali rozcvičovať. Nastúpiť sme mali proti talianskym Jokers. Malou zaujímavosťou je, že na vedľajšom fielde hrali naši Open v rovnakých dresoch, čiže občas sa to dosť plietlo ;). Opäť nám pomáhali aj chalani z Morthens.

Zápas sa pre nás začal docela dobre. Rýchlo sme šli do vedenia 1:0. Lenže potom akoby sme stratili koncentráciu. Jokers rýchlo otočili a aby toho nebolo málo zranil sa nám Fezoj. Mali sme aj pár šancí na návrat do zápasu, ale robili sme veľa chýb. Na našu smolu sa nám zranil aj jeden z našich najlepších hráčov – Hago.

Ak rátam aj Dana, boli sme oslabení o troch hráčov. Nakoniec sme prehrali 11:5. Kedže sme tento zápas prehrali, umiestnili sme sa na konečnom 8. mieste. Keď sme sa osprchovali a prezliekli, tak nasledovalo vyhodnotenie a potom sme sa pobrali domov….

Rišo

  1. 2 Responses to “Winter Liga 2009, juniori”

  2. vidím, že môj heavy rain sa dostal až do reportu… 🙂

    By škrečok on Apr 15, 2009

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jul 31, 2009: Outsiterz » Blog Archive » Dan #69

Post a Comment