Outsiterz Classic Training Camp

27 June, 2011 – 22:14

Blizi sa MM11. To je vyzva aj pre tim ktory tento rok dostal sancu a je zaradeny medzi ovocim, na tohtorocnej “back to root$” edicii slavneho stredoslovenskeho turnaja. A ze to neberieme na lahku vahu sa potvrdilo v poslednu sobotu v Jablonovom. Vdaka Kubovym konexiam v miestnom pohostinstve sa podarilo vybavit treningove hrisko na cely den za priaznive ceny (cize zdarma). Pindo zas zorganizoval mancaft, takze o pol jedenastej sme boli nastupeni na travniku aj s diskami.

Po kratkom rozhadzani sme si pospominali na to ako sa hadze forehand a Pindo nam v strucnosti zosumarizoval zakladne pravidla. Vdaka Romanovi Luigimu von Trnava sme mali na fielde aj vykonnych behavych mladych futbalistov (diki Roman) takze sme mohli vo vyvazenom rozlosovani 4 na 5 zacat hrat.

Prvy “zapas” si nepamatame ako skoncil, takze sme si dali 0:0 a hrame do tri. Tento zapas skoncil 2:2 lebo uz sme boli smadni, takze sme sa dohodli na remize. Potom sme prisupili k sudkom ktore boli zhodou okolnosti tiez 2. Dali sme si asi 22 minut prestavku a pokracovali sme vo vysokom tempe v hre. Opat sme nevedeli kolko je takze sme sa dohodli ze zas 0:0 a hrame do 5. Myslim ze tento posledny zapas sa skoncil remizou 5:2 v prospech jedneho z timov.

Zo zapasov by sa dali vyzdvihnut tieto momenty:

– Kefirove piruety na vlhkej trave (nebojte uvidite zrejme aj na MM lebo vravel ze kvoli jednemu razu sa mu kopacky kupovat neoplati)

– Igorova odreta pata (on sice kopacky mal, ale mysi mu ich asi nahryzli rovno na pate, takze mu tam trcala akasi cverna)

– Voskyho “druha Voskyho rychlost” (ktoru sme si vsak len predstavovali, asi si ju setri priamo na turnaj)

– Kubov sudok Plzne (Heineken nebol az taky dobry ale vypili sme ho tiez)

– Pindov zhovievavy pristup (chvalil nas cely cas, takze na turnaj sme motivivani)

– Romanove posily z TT (bez neho by sme si zahrali akurat tak na jednu branku, i ked Igor sa stazoval ze futbalisti po faule lezia na zemi a nevstavaju)

No a aby som nezabudol zostavu:

Team1: Igor, Roman-Luigi, Kefir, Dodo(TT),Vosky

Team A: Kubo,Pindo,Dusky(TT),Filo (Igor ked videl ze vyhravame tak prestupil ku nam asi v 84 minute zapasu, lebo Pindo siel skor na obed)

filo.

  1. 2 Responses to “Outsiterz Classic Training Camp”

  2. No som sa chcel spytat ze kolko hracov malo aj kopacky 🙂
    MM11 bude pekne narocna zalezitost

    By Keso on Jun 27, 2011

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jul 5, 2012: Outsiterz » Blog Archive » Golden Cup by golden people

Post a Comment