EUC’11 – Maribor – Nedeľa – Švajčiarsko a Poľsko

31 July, 2011 – 21:09

Druhý deň v Maribore. Nebudem sa veľmi rozpisovať o hrách nakoľko sa snažím sústrediť vždy na ďaľší bod a celkovo hra sa mi tak rozpadáva na maličké úseky. Takže:

Švajčiari. Začali sme dobre, vyhrávali sme 6:3 čo bolo dobré. Potom ups, dotiahli, ale naštastie sme si zobrali polčas. Ďalej to už asi bolo jednoduché. Fakt neviem. Viem, len že trošku pohrozili ale zápas sme mali pevne v rukách. Game play je tu.

Ďaľší zápas Polsko. Známy to súper i keď som videl, že mali vo svojom tíme nové tváre. Potom povedali, že sú to hráči, ktorí hrávajú v anglicku.

Zápas sme začali dobre. Mali sme síce útok a ten sme premenili. Nasledovala obrana a tuším dala hneď brejk. Super na nich fungovala zóna a hlavne hráči, čo nepoznali Brankiho, naivne hádzali dlhé hody. Pri 7:4 (alebo 6:3) si zobrali oddychový čas. A žial im pomohol. Zrovnali na 8:8 veľký výpadok našeho útoku. Polčas sme si ale zobrali.

Do druhého polčasu, už poliaci našli recept na našu zónu a hrali to lepšie. Stále tažšie a ťažšie sme ich dokázali ubrániť. To by nebol veľký problém ak by útok fungoval a premieňal svoje útoky. Tak to nebolo a poliaci sa dostali hore. Čas skončil a hra sa hrala do 17. Skóre bolo 16:14 pre Poliakov a mali sme útok. Ten útok sme premenili a nasledovala obrana. Obrana fungovala veľmi dobre. Spravili turn-over a Kaja po krásnej dlhej od Brankiho vyrovnala. Poliaci útočili a mali veľkú šancu skórovať. Boli dvaja v zóne a skálali po jednom disku. Ako to už v takýchto prípadoch býva dropli a mali sme útok. Útok bol spostupný a veľmi pekný. Klasicky len pred zónou bol trošičku chaos ale Kaňa po Brankiho prihrávke skóruje a vyhrávame! Game play je tu.

Veľká radosť z “povinného” víťazstva. Pre info ešte doplním, že Poliaci vyhrali nad Irskom.

Report by Keso

  1. 4 Responses to “EUC’11 – Maribor – Nedeľa – Švajčiarsko a Poľsko”

  2. Diki Keso, za reporty, aspon takto mozme vediet co sa deje, drzime vsetky palce 🙂

    By monco on Aug 1, 2011

  3. Nasadenie potvrdené, teraz nastal čas ho trošku zlomiť. Zatiaľ paráda – zápas s Poľskom bol napínavý aj keď som si len čítal scoreboard 🙂 Držíme palce.

    By tmalec on Aug 1, 2011

  4. Ja som pozeral ten Gameplay a vyzeralo to že kaňov posledný bod bol Callahan (nieje tam autor nahrávky).
    Držíme palce, nech sa dnes darí. A Holandskom vráťte prehru z Windmillu!

    By Kubo on Aug 1, 2011

  5. Callahan to nebol, tusim prihravala Colka ale nie som si 100% isty

    By admin on Aug 1, 2011

Post a Comment