WUCC sobota až pondelok

4 August, 2014 – 21:35

Celú sobotu sme zabili vyhliadkovou jazdou cez St. Moritz a 220 stupňovými zatáčkami, pri ktorých bolo všetkým blbo (teda okrem rýchleho Škrečkovho auta, ktorého pasažieri stihli aj otvárací ceremoniál a celé si to tu nesmierne užili). Ale tímovú poradu o deviatej stihli všetci. Po úvodných bláboloch sme podrobne rozobrali aj takmer všetky signály pre nepočujúcich. Najväčší rozruch vzbudil no contest call, ktorý vyzerá ako zmoknuté kura v supermarkete. Už sme žhavili tímové motory na ďalší deň a zápas proti Hanabi, ale Keso kukajúci do smartfónu nás spláchol studenou sprchou, že všetky nedeľné zápasy sú skrz nepriaznivé podmienky na fieldoch zrušené. Oh no!

Dovolenka začala.

Nedeľu sme trávili prevažne spoločenskými hrami na super haciende, ktorú sme si omylom rezervovali ako ubytko. Omrkli sme nejaké nákupné možnosti a bohaté možnosti prepravy na fieldy a.k.a. poďme sa aspoň 10krát stratiť. Keď poobede prestalo strašne liať, akčná skupinka bežcov vybehla na neďaleký kopec ku kaplnke. Večer zase krátka porada o zajtrajších zápasoch a odchode.

Pondelok. Dovolenka skončila. Organizátori sa vyhrážali, že v pondelok sa bude určite hrať bez ohľadu na počasie. Privítalo nás slnečné ráno a … krásne bahenné kúpele priamo na/pri fieldoch. Troška blbý terén, ale dalo sa to. Kopačky sa nevyzuli počas hry nikomu.

Prvý zápas proti top nasadenému tímu našej skupiny – kanadskí mixoví vicemajstri Stache. Kesov tweet hovorí asi za všetko: boli na naše možnosti, keby sme hrali najlepšie ako vieme. V hlavách sme boli ale nastavení ešte na “bežný turnaj”, nie na majstráky sveta. Na každý náš bod nám oni šupli dva. Chybky útočnej lajny boli hneď potrestané, nevychytali sme pár tesných hodov a Stache pribúdali body dvojnásobnou rýchlosťou než nám. Obrana si vynútila za celý zápas len jeden turnover, ktorý nevyužila. Starší páni a dámy na fielde hlavne rozmýšľali, krásne nás ucutovávali a ešte krajšie to potom vysmiatemu voľnému hráčovi/hráčke rovno šupli. Ale aj tak máme z toho celého pocity, že hrať sa s nimi dalo aj vyrovnanejšiu partiu. Výsledok 8:15 a obedňajšia prestávka pred druhým zápasom.

Pre vaše potešenie fotka s protihráčmi, ktorý aj vďaka našim darčekom svoje meno nezapreli – všetci poctivo s fúzami.

Druhý zápas nás čakal proti exotickému týmu z ďalekej Prahy – FUJ. Zápas sa odohrával na bahnitom fielde (prvý zápas bol na mokradiach). Tak ako van aj naše nohy zo začiatku zapadávali v blate, čo umožnilo súperom vytvoriť si menší náskok. Hra sa napriek tomu niesla v behavejšom tempe ako predchádzajúci zápas. Polčas si vybojovali FUJ (občas vyzeralo, že bojujeme za nich; nechyty v zóne, záhody stabilných handlerov). Chuť vyhrať a krátky oddych nabudil našich mladých dravcov aj starých capov natoľko, že boli nastúpení na lajne 2 minúty pred koncom polčasu. Nadšenie sa prejavilo v nasledujúcich bodoch a obranách, ktoré sa niesli v znamení: Dávam bod a som čarovný ;). Nanešťastie tak ako sme naštartovali tak nám motor aj skapal. Niekoľko osobných chýb premenilo našu stúpajúcu krivku na hyperbolu.  Zápas skončil 15:12, bohužiaľ nie pre nás :(.

Po výmene darčekov sa nám podarilo vyčariť grimasu na tento snímok…

Končíme. Zaspávame nad klávesnicou. dfgggggggggggggg

  1. 1 Trackback(s)

  2. Aug 15, 2014: Outsiterz » Blog Archive » WUCC Lecco 2014

Post a Comment