Tretie kolo BUL – 2005

7 September, 2008 – 13:54

Ako som na titulke spomenul, tretie kolo mi robilo vrásky na čele a nezbavil som sa ich až do konca hry. Traja hráči mimo Slovenska, Mate a Dafy pracovne, Branki šiel pomôct Feldrennerom do Nemecka na ich majstrovstvá a jeden maród. Braňo chytil nejakú pliagu, tak mu tieklo z nosa, že nemohol nastúpiť. Chorche, ako kapitán Mental Discorders, bol v pohode a pristúpil na hru šesť na šesť.

Na lajnu sme sa postavili teda šiesti, Roman, Igor, Igor B, Pinďo, Ja (Keso) a Dušan. Začiatok nám však nevyšiel, resp. bol úplne úplne zlý. Myslel som si, že snívam zlý sen. Padali isté disky, dokonca Igor B a Pinďo dropli v zóne, čo sa bežne nestáva. Pri 0:3 som bral prvý time-out, aby som zistil čo je príčina. Chalani boli úplne v pohode. Žiadna nervozita sa neprejavovala, vyzeralo to ako nejaká divná mágia. Môj osobný tip je, že to zapríčinil sprej proti komárom, ktorý si dali pred zápasom a zvyčajne si ho nedavajú. Time-out nepomohol tak ako som si predstavoval, 0:6 nebolo vôbec povzbudivé, ale hra sa začínala zlepšovať. Začala vychádzať obrana, zlepšil sa útok. Hlavne pomohla zmena taktiky z troch handlerov a stack na dvoch handlerov a stack. Igor a Dušan hrali handlerov, zvyšok makal na middle. Postupne sa presadzoval Pinďo na longu a pridal sa aj Igor B. s Romanom. Mental trošku zmenil obranu začali viac poučovať a tak sme zmenili náš útok na jedného handlera a normálny stack na začiatku hry s tým, že Dušan vybiehal ako prvý-druhý nábeh a ostával na swingu.

V tejto fáze hry sa hra vyrovnala. Keď si odmyslíme 6 bodov, ktoré sme nepochopitelne dostali na začiatku, tak sme prehrali tesne 8:9. Proste záver vychádza jasne, v plnej sile to bude mať Mental s nami veľmi veľmi tažké a už teraz sa teším na ten zápas.

Už len na doplnenie uvediem, že Diskredit, prvý krát sa zúčasňujúci ligy porazil Storm. Storm bol v slabšej zostave a Disckredit to využil v plnej miere.

Post a Comment