MSR Indoor 2010 B tím

21 February, 2010 – 22:15

No keďže nikto nebol určený na report (dunno why) niečo som zbúchal síce neskoro.. uvidime či dostanem skill od Kesa :D.. Enjoy:

Dokopy sa nazbieralo 9 ľudí do Outsiterov 2, a to títo: Marek, Marcel, Bea (captain), Bus,  Marta, Fajo, Lucia, Spišo, Kuzmo a Maty.

Nejako sme sa všetci okrem Marcela, ktorý prišiel neskôr, dotrepali v Sobotu ráno do haly (Díky za asistenciu šoférov) kde sme mali hrať hneď prvý zápas o 10:00. Fyzická príprava prebiehala v poriadku, potom sme si dali, ako pred každým zápasom, briefing o taktike. Dohodli sme sa, že sa budeme snažiť prekvapiť súperov a hrať od začiatku naplno.

Outsiterz 2 vs. Morthens Alfa

To čo sme si pred zápasom povedali sa nám aj vydarilo a už skúsených Morthens sa nám podarilo prekabátiť a hneď zo začiatku sme hrali na plno dali sme prvých pár bodíkov. Cez polčas sme si povedali len tak ďalej a opravili kozmetické chybičky. Po polčase Morthens začali naberať prudko obrátky no nám už len zostávalo udržať skóre čo sa nám celkom vydarenou hrou (držali sme aký taký flow) podarilo a víťazstvo bolo naše.

Outsiterz 2 vs. Scorpions

Naše nádeje boli celkom velké po optmimisticky vyhratom minulom zápase. Začali sme myslím celkom vyrovnane, ale nekrič “Hop!” kym si neuvidel do čoho si skočil. Alebo aj inak – dopadli sme tvrdo.. Ich obrana – naozaj pekný hybridný kúsok – nám naozaj dala zabrať. Možnože viac než keby hrali zónu ale nepolemizujme. Naša Obrana bola myslím ako taká, ale v útoku, kde bol najmenej 1 hráč vždy voľný, sa nám ozaj nedarilo. Niekedy sme sa moc snažili tlačiť dopredu, alebo sme si nevedeli hodiť swing. Skončilo to výhrou skúsenejších Scorpikov.

Outsiterz 2 vs. Discoborci

Nový tím z Banskej Bystrice, v nie celkom početnej zostave. To všetko nám v celku uľahčilo zápas, snažili sme sa hlavne skúšať nové veci, ale aj nacvičiť poriadny flow. Zápas nebol problemový a skončil víťazstvom pre Outsiterov.

Outsiterz 2 vs. Golden Ants

Dobrý a skúsený súper, ktorý nenechal nič na náhodu, čo bola proti nám tvrdá taktika. Taktiež myslím že bránili zónu, na čom sme pohoreli, keďže give&go sme poriadne nevedeli(ďalej tu bol problém keď nás zatlačili na čiaru – synchronizácia poriadneho nábehu s fakenutím obrancu). Bola vidieť snaha na obidvoch stranách, no škoda pre nás už bolo trošku neskoro, pre nich boli niektore veci už automatické pre nás nie a to treba zmeniť. Prehrali sme.

Po náročnom dni sme ešte skočili do nejakého pubu kde si každý dal čo chcel, teda až na mňa keďže som si vypýtal “jemne perlivú” minerálku, načo sa ma čašníčka spýtala že či chcem perlivú, tak ja že hej a namôjveru keď ju doniesla, ochutnám a nádherne čistá vodička s 0% obsahom CO2. Nakoniec sme sa presunuli k Mesimu na chatu (Dík!), kde nám Dan, ked sme šli vykúriť pec, prezrádzal jeho rodinné tajomstvá “Ako vykúriť komín” ktoré spôsobili akorát tak dym. Keď som sa do toho chcel pustiť zbadal som Beku a keďže myslím na budúce generácie tak som ju to nechal nech sa naučí 😉 .. Dole na prízemí sa rozprúdila zábava a hral sa Bang, zatialčo iný sa už vybrali spať. V nedeľu ráno som sa cítil rozbitejší než deň predtým (nevedel som zaspat z dôvodov mne neznámych), no nejak sme sa všeci pobalili a pobrali sme sa späť do Haly.

Outsiterz 2 vs. Discredit

Keď už to nešlo s nami zrovna najlepšie, tvrdo sme si povedali čo chceme. Dávali sme do toho veľa čo sa aj v celku prejavilo na hre. Bol to napínavý zápas až do konca, plno nádherných prihrávok a keď už nie tých tak to boli layouty, v celku sme si rozumeli, boli tam aj super obrany, celkovo vydarené čo nakoniec vyústilo v trochu štastlivú výhru Outsiterov. Keď začnú vyzerať naše najhoršie zápasy takto už sme naozaj kvalitný tím. 0:)

Outsiterz 2 vs. Rektální Vyšetření

Zákonitosťou tím nemôže hrať stále jak najlepšie vie. Mali trošku fyzickú prevahu teda u chalanov, ale to sme mohli dobehnúť našou trochu väčšou početnosťou (ak si pamätám). Celkom nám nevychádzali dlhé (ale niekedy šli neviem v ktorom presne zápase). Nakoniec sme prehrali a získali síce pekné ale nie najlepšie 6. miesto. :]

Díky šetkým za turnaj, dúfam že si každý z neho niečo zobral, ja určite, dúfam že sa to prejaví na mojej hre (len k lepšiemu). A OPEN tím snažme sa nech si TOP team naozaj zaslúži to meno.. 😀

GG

Spišo

  1. 4 Responses to “MSR Indoor 2010 B tím”

  2. ako spiso? my ako open sa mame snazit aby si top to meno nezasluzil, lebo budeme rovnako dobri ako oni nie?? alebo to ak by sa dialo tak nas budu po jednom hadzat do topu?

    By polik on Feb 21, 2010

  3. Spišo ešte si zabudol na jedného hráča — MŇA TY LÚZER!

    Mohol si aj napísať ako sa ti skórovalo a či si nakoniec rozbehal ten mikrofón. A priznaj sa — zle sa ti spalo lebo si nemal zapnutý spacák a celú noc ťa obťažovala Marta ;).

    By Bus on Feb 22, 2010

  4. Zomg nj na busa som zabudol.. 😀
    Poli myslel som to tak ze ked sme luzri a nabiju nas tak to neznamena ze su TOP 😀 ale ked uz budeme drtici 😉
    Akoze spacak som si rozopol ked uz mi bolo teplo.. 😛

    By Spiso on Feb 23, 2010

  5. Bus, ako to môžeš napísať? Marta ho zahrievala, keď mu bola zima. Veď oni sú ako šteniatka, nepamätáš? 😀

    By Mesi on Feb 23, 2010

Post a Comment