Kimle 2005 by Vavro

7 September, 2008 – 21:10

Úplne teraz viem, že čítate tento článok… 1, 2, 3 ideme nato.

Možno niektorí pionieri z rady Outsiterov pamätajú na predchádzajúce ročníky turnaja v Kimle, no pre mňa to bol prvý turnaj v tomto provinčnom letovisku. Celkom ma prekvapila neúčasť niektorých teamov, ale aj napriek tomu si myslím, že turnaj bol relatívne kvalitne obsadený (na stredoeurópske pomery).

Sobota:

Začalo sa celkom zostra. Kedže je OUTSITERZ už dlhé roky maskulínny team, museli sme prijať ako support niekoľko ženských akvizícií (dve maďarky -HALLO, Zdeňku – ATRUC, Markeetku, Janičku – HB, Siggy –doplní KESO). Už v prvom zápase sa ukázalo, že v tíme bije veľké plastové srdce, kedy sme dosiahli proti viedenskej Winone 5 bod po skončení času a následnou turbošnúrou 4 bodov sme zápas otočili na 9:7.

Maďarský Ufózd . Vždy keď hráme proti nim tak sa po ihrisku motajú noví hráči. Dnes to bolo ešte celkom s prehľadom, ale za pár rokov môžu celkom slušne zamotať poradie v stredoeurópskej frisbee scéne. Celý tím príkladne bránil, možno aj preto sme vyhrali celkom hladko 13: 4 (až to nieje pravda, kľudne sa taxikárovi ospravedlním).

Terrible Monkeys: musím sa priznať, že tie najväčšie opičie celebrity hrali za whoever, prípadne na turnaji vôbec neboli a opice dali tentoraz šancu mladým hráčom. V útoku nám síce trošku chýbala kreativita, no obrana opäť zaúradovala a monkeys odchádzali z ihriska s porážkou 10:5.

Posledný zápas dňa sme odohrali proti na tomto turnaji vcelku silnej kompilácii Whoever. Neviem koľko zápasov odohrali oni. No pri obrannej hre nášho tímu už bola cítiť únava, každý sa spoliehal, že prvý nábeh spraví niekto iný a na hre sa zrejme podpísal aj prehnaný rešpekt. Dostali sme celkom slušnú nakladačku 5: 13. Denná bilancia je teda 3 víťazstvá, 1 prehra.

Teraz stručne skúsim opísať večernú párty. Dobrá večera, dobrý dezert, tak to má byť J. Neviem čo všetko sa dialo na párty, pretože som toho mal plné zuby a potreboval som sa k výkonom na druhý deň vyspať. Z Brankovho rozprávania viem, že maďarské pivo sa dá celkom úspešne servovať ako Long drink, Duffy nefandí Bushovej administratíve a na jednej karimatke sa v pohode vyspia dvaja ludia. Zábava bola na úrovni a párty prišiel zatvoriť nejaký miestny poľnohospodár v gumákoch po kolená…

Nedeľa:

Celý cirkus F1 pre nás začal oproti ostatným tímom relatívne neskoro, pretože sme mali našu skupinu po včerajšku odohratú.

V semifinále sme nastúpili proti herne vyspelím Prague Devils, ktorí nás najmä dlhými pasmi vcelku hladko porazili. V tomto zápase nastúpil Branki, ktorý bol v sobotu v škole a naopak Maco sedel čoraz častejšie na lavičke pri svojej druhej polovičke. Po prehratom semifinále sme nastúpili proti nášmu včerajšiemu premožiteľovi … Whoever a kto nevidel neuverí. Branki lietal po ihrisku ako odtrhnutý z reťaze a bolo ho plné ihrisko. Každý hral s veľkou chuťou odovzdať pre tím čo najviac. Tento zápas bol v podaní Outsiterz asi vrchol turnaja a miestami bezradní Whoever sledovali ako narastá skóre k rozdielu takmer 10 bodov. Po skončení času sme chceli pár dlhými huckmi ukončiť zápas, zmenená taktika Whoever hrať zónu tiež priniesla ovocie, no nie zmenu stavu a tak sme nakoniec v zápase o 3.miesto vyhrali 14:11.

Zostava: Keso, Janka, Branko, Branki, Eva, Juro, Roman, Maco, Duffy, Mariška, Pinďo, Buty a Vavro,

support Katka

obrana 5/5 , útok 3/5, večera+dezert 5/5, party 3/5, turnaj celkovo 4/5

Post a Comment