WUCC – Štvrtok

8 July, 2010 – 17:37

Deň v znamení skorého ranného vstávania. Prvý zápas o 8:30 na Vršoviciach to značí budík na 5:45. Vstávame, rýchlo balíme veci a ideme na raňajky. Klasika saláma, syr a chlieb, trošku vločiek. Asi o 6:55 sadáme do auta a vyrážame. Naštastie premávka nie je tak zlá ako sme očakávali a cesta nám trvala priližne pol hodinku. Prichádzame na ihrisko ako prvý. Náš súper EMO sa na WUCC dostal ako náhradník. EMO je skratka od East-Midland Open. Očakávame teda anglicky fyzickú hru. Úvod do hry máme dobrý a nehrajú až tak fyzicky. Tiež počtom ich nie je až tak veľa. Obrana dáva hneď brejk a útoku sa hrá lepšie keď vieme, že ich vieme ubrániť a skórovať. Dávame svoje body, oni svoje a sem tam obrana pridá nejaký ten brejk. Po polčase je to optimisticky 9:7 pre nás. Po polčase pridávame dáke body a je to veselé. Lenže potom prišlo zaváhanie handlerov. Najskôr Rišo kazí prihrávku do brejku, následne Tuke zlý swing a berieme timeout aby sme sa skonsolidovali. Nepomohlo, Kian hneď prvý swing na Vila dáva do zeme a je to 12:12. Začína dráma. Ide do útoku obranná lajna a tá skóruje. Nasleduje pár bodové preťahovanie, keď prišiel brejk. Potom si už útok držal svoje útoky a obrana pridala jeden brejk. Víťazíme 17:15.

Presúvame sa na ďaľšie ihrisko, sedíme v miestnej “hospúdke” a len tak diskutujeme o všetkom možnom. Vonku strašný hic a v TV práve delfín zachraňuje dievčinu v pokazenej ponorke. Proste letná pohoda. Posledný dnešný zápas má byť proti austrálskym Redbacks. Papierovo najslabší tím v našej skupine. Chorche sa rozhodol, že si oddýchne a tak bola rada na nás ostatných. Začíname útokom. Zamerali sme sa na nekazenie, čo ja kazím zlým overheadom na Pinďa. Mala to byť finálna do zóny ale nejak mi uletel. Nevadí, obrana. Zamarkoval som hlapíka postavou ako polovičný Tuke a zahadzuje. Berieme disk a dávame bod. Nastupuje obrana a tá hrá dobre. Je vidieť, že tento súper je slabší. Nepúšťame ich vôbec do zápasu. Svoj prvý bod na turnaji si dáva Joey. Pinďo, Xao a Pedro skórujú úplne v pohode. Vyhrávame 17:9 alebo 10. Nepamätám si.

Presúvame sa na Strahov pozrieť nejaké štvrťfinálové zápasy. ChainLightning celkom poľahky víťazí nad Invictus. Taktiež Revolver nad Colony. Na umelej tráve bojujú HotBeaches proti Leeds. Polčas im vyšiel super, vyrávali 9:1. Pozeral som len jedným očkom a naše baby hrali super. Veľmi ich mrzí prehra z otváracej hry proti Stormu alebo jednobodová prehra proti Japonkám. Mohli mať dnes lahšieho súpera a nie americké Fury. Proti nim nemali šancu ale aj tak im dali najviac bodov z tímov, čo s nimi hrali.

No nič ideme do sprchy, večera a potom show game. Teraz to bude Sockeye vs Ironside.

Post a Comment