WUCC – Piatok

9 July, 2010 – 19:05

Posledný deň našich hier. Nemohli sme mať lepší rozpis ako prvý zápas o 10:45. To sme mali čas si ísť trošku pozriet semifinále medzi japonskými BuzzBullets vs Revorver a Sockeye vs ChainLightning. To druhé bolo vyrovnané pokiaľ sme sa pozerali. Prvé sa začalo o pol hodinu neskôr a tam Revorver mal jasne navrch.

Nás čakala hra proti Jacks’Sun. Nastúpili sme veľmi dobre a ani sme sa nenazdali a vyhrávali sme 5:1 potom 6:2 a odrazu to prišlo. 6:5 chyby v útoku ktoré veľmi kruto trestali. Museli sme poriadne zabrať aby sme znovu začali hrať našu hru a polčas bol 9:7. Priznám viac si nepamätám ale vyhrali sme a postúpili do hry o 29te miesto.
V tom zápase nás čakali exotický Loquitos z Japonska. Úvod do zápasu nám vôbec ale vôbec nevyšiel. Japonci hrali takú zónovú obranu a naši handleri im to hádzali do rúk. Zobrali sme timeout a pomohol. Dali sme bod a potom naša obrana nás dostala naspäť do hry. Bolo to tuším 4:4 a zas odskočili. Odskočili na 9:6 naštastie po prestávke sme mali útok. Ten útok sme premenili a bolo 9:7 pre Loquitos.
Po prestávke sme v obrane začali hrať zónu aby sme spomalili ich flow. Zóna na nich fungovala. Cap síce mal veľmi veľa roboty ale po x prihrávkach to kazia a my môžeme útočiť. Dotiahli sme to až na 9:9 dokonca sme vyhrávali 10:11. Koniec bol veľmi veľmi hektický. Mali sme útok na víťazstvo. Žial spravili sme turnover a Japonci to využili a skórovali. Prehrali sme 14:15. Škoda toho.

  1. One Response to “WUCC – Piatok”

  2. Ináč zaujímavé ako často sa hrala (nie len vo vašich zápasoch) zónová obrana. Kopa tímov to robila aj v úplnom bezvetrí. Videl som dokonca mixový zápas v ktorom prešli na zónovú obranu a otočili z 3:6 na 12:6 (!).

    By Bus on Jul 11, 2010

Post a Comment