AdventureCUP 2007

8 September, 2008 – 16:39

CESTA:

O ôsmej sme mali odísť zo Zochovej, stretli sme sa tam asi o 8:30 a potom sme zistili, že niekto nejde a pôjde aj Beatka, ale ešte si musí ísť domov niečo zobrať. Po ceste sme videli vo Viedni nádherné električky s množstvom zastávok (asi 2 krát viac ako u nás). Branki mal GPSkua jazdil ako blesk, avšak ani toto neospravedlňuje Kesovu nebezpečnú jazdu – počas cesty tam išiel 5 krát na červenú! Aj tak sme trocha meškali a zmeškali sme captainsmeeting, no na zápasy sme už boli pripravení. Cestou späť som väčšinu času spal.

JEDLO & OBČERSTVENIE:

Na večeru boli špagety, nič extra, ale dali sa celkom jesť. Na občerstvenie medzi zápasmi boli k dispozícii žemle, ktoré boli celkom čerstvé. Na uhasenie smädu sme dostali výborné ovocné štavy značky PAGO (http://www.pago.at/) v takých pekných flaškách, a pre plnoletých tu bolo ešte aj varené vínko. V jedálni mali automaty so širokou ponukou pochutín v plechovkách, od orieškov až po žuvačky. Ja som ochutnal gumových medvedíkov, kyslé gumové krúžky a guľaté žuvačky (menšiu veľkosť). Okrem toho sme na začiatku dostali výborné Manner keksíky (www.manner.at).

CHEER:

Ako cheer sme mali “grindajgrindajgrindajdaj, grindajgrindajgrindajdaj, ua!”

ZÁPASY:

. Outsiterz – Smartiest 18:1
Prvý zápas bol celkom ľahký, proti babám ktoré hrali spolu prvý raz.
. Outsiterz – Birgits Babenberger Bärchen 5:8
Súper nebol veľmi silný, ale my sme hrali slabo a mali sme aj trocha menej štastia. Nehrali moc pekný ultimate, no nevedeli sme si s nimi poradiť.
. Outsiterz – Nein1 2:14
Celé zle. Nein1, ktorý nakoniec skončili na druhom mieste, hrali pekne, a my sme podali asi ešte horší výkon ako v minulom zápase.
. Outsiterz – Emotion teens 17:0
Zápas podobný tomu prvému, proti poslednému tímu turnaja. Zvládli sme ho poľahky, hra bola lepšia a zdvihla nám sebavedomie pred našim posledným zápasom turnaja.
. Outsiterz – Deine mutta 10:5
V zápase o piate miesto sme hrali asi našu najlepšiu hru na tomto turnaji. Zápas bol pre nás dobrým ukončením turnaja.

ŠATNE & SPRCHY:

Šatne sa nedali zamykať, takže sme si veci radšej brali zo sebou. V sprchách bolo ťažké natrafiť na teplú vodu, čiže bolo treba mať trpezlivosť.

ADVENTURES:

Medzi zápasmi boli rôzne hry – napríklad sme hádzali diskom do katapultu, ktorý potom vystrelil čierneho princa. Toho sme chytali do úst. Ešte sme behali s dákymi trúbkami, ale to si už nepamätám. Iné tímy ešte skákali v nejakých vreciach. Za tieto hry sme vyhrali medovník v tvare srdiečka, ktorý sa rýchlo zjedol, aj keď bol trocha tvrdý.

ZRANENIA:

Zranenia sa nám na tomto turnaji našťastie vyhýbali (alebo skôr my sme sa vyhýbali im). Akurát HAgO mal trocha skrvavené kolená, pretože sa na ne hádzal ako o život, a umelá tráva je na to najhorší terén.

VÝPRAVA:

. kapitán: Zuska
. hráči: Dan, HAgO, Kaja, Katka, Kubo, Ondro, Zuska
. šoféri: Keso, Branki
. reportér: Dan
. najlepšia povzbudzujúca: Beatka

VÝSLEDOK:

Skončili sme na piatom mieste, víťazom sa stal LOL. Spirit získali Smarties.

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jan 11, 2009: Outsiterz » Blog Archive » Dan #69

Post a Comment