Halové majstrovstvá SR

28 March, 2011 – 21:23

Počas víkendu 26-27. 03 sa uskutočnili v Senici halové Majstrovstvá SR. Outsiterz boli zastúpení v dvoch tímoch. Tento krát sme sa nesústredili o dosiahnutie výsledku, ale zamerali sme sa na rozvoj herných činností. Osobne si myslím, že turnaj tento ciel splnil aj napriek nie veľmi lichotivému umiestneniu. “Outsiterz 2” skončili na 6tom mieste a “Outsiterz 1” na 7mom. Dúfam, že čoskoro pribudnú aj reporty z ináč velmi vydareného podujatia.

  1. 6 Responses to “Halové majstrovstvá SR”

  2. A Outsiterz 2 boli tretí v Spirite, asi Škorpíci nedali vypĺňať Spirit Majlovi *wicked smiley*

    By Mesi on Mar 28, 2011

  3. to umiestnenie v spirite sa dalo jednoznačne vypočítať z tých priebežných výsledkov Slovenskej ultimate ligy 🙂

    By škrečok on Mar 29, 2011

  4. Ale nie je jasné, či sa body za Spirit pre druhý z našich tímov delia na polovicu a preto by si nevedel povedať, ktorý z našich tímov bol tretí v Spirite 😉
    Podľa mňa by sa spiritové nemali deliť na polovicu, hoci mi pripadá zvláštne, že aj druhý náš tím dostáva body do ligy. Takýmto spôsobom môžeme vyhrať ligu aj keby sme nevyhrali ani jeden turnaj, ak Mental nebude stavať dva tímy 🙂

    By Mesi on Mar 29, 2011

  5. body sa delia dvomi vzdy nizsie umiestnenemu timu, teda aj za Spirit. Dovod je jednoduchy, nechceme podporovat to, aby tim postavil jeden silhny tim, co vyhra turnaj a druhy slaby, ktory vyhra spirit. Takto vlastne kazdy tim bojuje za seba, len na konci sa im body scitaju, kedze ide o jeden klub. Verime, ze tento system pomoze rozvoju a na turnaje bude chodit viac hracov.

    By riso on Mar 29, 2011

  6. Snahu o zatraktívnenie turnaja pre hráčov schvaľujem. Len sa to môže zdať niekomu naozaj nefér, lebo to jednoznačne zvýhodňuje kluby, ktoré sú schopné postaviť viac tímov. A keď sa tak na to pozerám, to, čo hovoríš, tak úplne nesedí. Jednak slabší tím sa vôbec nemôže spoliehať na nejaký úspech v Spirite (teraz uspeli skúsené tímy aj so silnejšími hráčmi) a dvak keby sme šli na body čisto z vypočítavosti by sa nám teraz oplatilo postaviť jeden silnejší tím, ktorý by sa dostal minimálne do semifinále a jeden slabší, ktorý by aspoň na to 8.-9. miesto mal. Bodový zisk by bol väčší. Samozrejme, že to nik nehrá len kvôli bodom, ale nemám dojem, že to bodovanie nejak motivuje na vytváranie viacerých vyrovnanejších tímov. Keď ste sa tak na SAFke zhodli, rešpektujem to a verím, že to pomôže, no snažím sa ponúknuť pohľad aj z inej strany.

    By Mesi on Mar 29, 2011

  7. Mesi, ale ved ja nikde netvrdim, ze outsiterz sa chovali vzhladom na bodovanie turnaja optimalne :-). Ja som len nacrtol, comu sme chceli zabranit, a kedze sa to nestalo (aspon teraz), tak sa tomu istotne zabranilo :-))). SUL nie je sutaz o zlate trenky, takze to vsetko treba brat s urcitou rezervou. Bezi to prvy rok, vobec nie je iste, ci sa po roku pravidla nezmenia. Su teraz take, ake su, a po roku sa vyhodnotia. Ako som pisal, nasim cielom bolo dostat na turnaje co najviac hracov a dat isty doraz na Spirit. Dalej je o tom zatial zbytocne spekulovat.

    By riso on Mar 29, 2011

Post a Comment