Česká liga ostala nepokorená.

23 May, 2011 – 12:44

Outsiterz obsadili, pomaly už tradične, druhé miesto na českej lige, ktorá sa konala v Havlíčkovom brode. Aj napriek výborne rozbehnutému turnaju, kde sme sa po štvrtý krát prebojovali do finále českej ligy, sa nám nepodarilo zvíťaziť. Vo finálovom zápase sme si vybrali všetky chyby z okolia a PD s nami nemali veľa práce.

Slovenky LayD’s skončili taktiež na druhom mieste. Tam bol súboj omnoho vyrovnanejší a nik by sa nečudoval, keby slovenky vyhrali.

Spirit si v oboch kategóriach odniesli PD.

  1. 10 Responses to “Česká liga ostala nepokorená.”

  2. Ako vravievali náš bývalý pán prezident: “Nič to, chlapci, nič to za to, že nám o chlp ušlo zlato” 🙂

    By Mesi on May 23, 2011

  3. To je skvelé, že robíme takto pravidelne z českej ligy československú. Už sa teším na report.

    By ajka on May 23, 2011

  4. Otázkou stále ostáva, kto ten report napíše.

    By Keso on May 23, 2011

  5. ale houby je to skvele… sportovy redaktor sme by hned napisal clanok: 10 dovdov preco outsiteri nemaju uspech na ceskej lige. Alebo: preco maju outsiteri cesky komplex. Sanca na reparat bude v Aši v polovici jula. Hor sa zapisat a trenovat a trenerstvo nejake nove finty vymysliet ako z lajdakov frisbitov vykresat.

    By polik on May 23, 2011

  6. Poli, buď žartuješ alebo si pletieš pojmy s dojmami 🙂
    Úspech to podľa mňa je a celkom slušný, o českom komplexe nemôže byť ani reči, treba len zvyšovať kondičku a psychickú odolnosť v náročných finálových zápasoch.

    By Mesi on May 23, 2011

  7. ale houby český komplex… pamätám si dve finálové účasti na českej lige a v oboch prípadoch sme mali 8 hráčov a boli sme po turnaji už dosť uťahaní. na tejto českej lige som nebol, ale z toho, ako Keso minulý týždeň zháňal hráčov mám pocit, že inak to nebolo ani teraz.

    takže nie český komplex, ale komplex niektorých hráčov prihlasovať sa na turnaje a chodiť tam často 😉 najviac natrénovať sa dá vždy na turnaji, vyrovná sa to možno aj mesiacu tréningu. šanca na reparát je už tento víkend, Aš je ešte ďaleko. tak sa šup šup prihláste a neblbnite s nejakým komplexom. to je dobré akurát tak ako výhovorka pre hokejistov…

    By škrečok on May 23, 2011

  8. ja len potvrdim, co uz bolo povedane: vo finale sme uz kondicne nevladali a ak by sme proti tomu istemu timu hrali v ten den skor, asi by to bolo dopadlo minimalne tesnejsie. Asi pred rokom som si povedal, ze v 9-10 ludoch na taketo turnaje uz chodit nebudem, ale napokon som rad, ze som siel, aj ked v poslednom zapase som minimalne ja uz naozaj nemohol.

    Jeden turnaj mesiac treningu urcite nenahradi, a ked chceme v deviatich hracov byt superom pre najlepsich napr. ceskych (alebo aj rakuskych, polskych a pod.) hracov, treba ten mesiac a vlastne aj ovela dlhsie naozaj poriadne trenovat (posilovna, beh a pod.). A preto si idem hned teraz zabehat. 🙂

    By riso on May 23, 2011

  9. ad riso: myslel som herne, NIE kondicne. a hlavne novym hracom da turnaj HERNE radovo viac nez trening.

    By škrečok on May 23, 2011

  10. Mam pocit, ze sa vsetci az prilis vyhovaraju na unavu. Ano, aj ja som bol strasne unaveny, mal som mierny upal a isiel som nadoraz, ale tie chyby co sme robili sa nemozu pripisovat len unave.

    Podla mna islo skor o stratu koncentracie. Dropnute disky a zahodene prihravky nesposobuje (len) unava. Druhy by sme polcas neuhrali 4:4, keby tie chyby v tom prvom boli sposobene unavou.

    Lepsia fyzicka pripravenost by nam urcite pomohla hlavne v obrane, ale aj v tom stave v akom sme sa nachadzali pred finale sme mali premenit viac utokov.

    Ale zapasy proti TM, 3SB a FUJ boli pre mna jedni z najlepsich zapasov ake som kedy hral. Dakejm vsetkym za paradny turnaj! 🙂

    By misko on May 23, 2011

  11. chalani a nezabudajte, ze Layds su sice iny nazov, nez Outsisterz, ale 5 z 9 boli Outsiterky: Beatka, ja, Katka, Coli a Dada. Ide o skvele handlerky, ktore si vedeli poradit s vetrom a malokedy im usiel disk. A v pripade Beatky a Katky sa hadzalo mnozstvo tradicne skvelych dlhych hodov. A bolo ich dost. V celkovom pocte hracok 9 si teda viete predstavit, co mohlo znamenat hrat proti Zltej Zimnici dvakrat v nedelu, raz rano a raz vo finale. Ich boli skoro dvakrat tolko. A aj tak sa nam podarilo dvakrat skoro vyhrat, prehrali sme len o jeden bod. Pricom finale sme za stavu 7:7 mohli vyhrat ak by sme ubranili ich utok proti vetru a skorovali. Ale tam to bolo fakt o unave, v sobotu nas chvilu hralo len 8.Som si fakt skvelo zahrala a babam dakujem, ze su take skvele:-D

    By bea on May 25, 2011

Post a Comment