EUC’11 – Maribor – Utorok – Belgicko a Írsko

2 August, 2011 – 21:54

Dnes išlo o veľa. Prvá hra proti Belgicku mala potvrdiť, či vieme hrať s top tímami. Belgičania zatiaľ hrali veľmi dobre a nič neprehrali. My sme začali, spravili sme na nich aj brejk. Žiaľ hneď na to spravili zas Belgičania brejk. Útok nehral úplne optimálne a obrana hrala super. Polčas skončil dokonca na time-cap 7:8 pre Belgicko. Škoda, že hra bola dosť nervózna, trošku veľa rôznych callov z oboch strán. Aj po zápase sme diskutovali, aký vlastne spirit im dáme. Boli tam fakt veľmi nepochopiteľné cally z ich strany a od nás neprimerané reakcie.

Polčas nás veľmi zabil. Prišla veľká šnúra Belgičanov a zápas sa lámal. Potiahli to až na 14:8. Následne prišla naša chvílka a dotiahli sme na 15:13. Potom si to už žiaľ Belgičania postrážili a vyhrali 17:14.

Druhý zápas bol veľmi dôležitý. Zmenili sme úplne formácie a celý systém hry. Začiatok zápasu ale nám ušiel. Prehrávali sme 0:3. Začali sme trošičku hrať ale nebolo to ono. Polčas skončil 9:5 pre Irsko.

Druhý polčas sme hrali lepšie len sme nevedeli ubrániť a spraviť brejk. Prvý prišiel až pri 13:10 na 13:11. Škoda, že hneď na to írsko spravilo znovu brejk. Následne sme zas my spravili brejk na 15:13. No a začali sme klasicky makať na fest. Ešte sme dali írom jednu šancu skórovať. Následne sme dotiahli na 16:16. Íri mali útok a premenili. Potom sme zrovnali na 17:17. Írí mohli ďalej skórovať, ale zastavili sme ich. Branki dal super hand block. Už to len bolo treba doklepnúť do zóny. Boli sme na ich bricku. Žial chyba sa stala, chlapik potom chytil a hodil krásnu dlhú. Branki sa to snažil vyblokovať, ale hod bol veľmi dobrý a chalan skóroval. 18:17 pre Írsko.

Škoda, zajtra máme len jeden zápas večer okolo 16:00. Škoda že hráme vždy na ihriskách kde hrajú len kategórie women, mix a masters. Nevidíme žiadne open hry a chodíme fandiť hlavne češkám.

Report by Keso.

  1. 2 Responses to “EUC’11 – Maribor – Utorok – Belgicko a Írsko”

  2. Poriadne si oddýchnite, poriadne sa rozcvičte a o 16,00 to rozbaľte. Hrať sa dá s každým, treba len vyhrať 😉

    By tmalec on Aug 3, 2011

  3. O to viac to nasere ked su vsetky tie prehry take tesne 🙁

    By monco on Aug 3, 2011

Post a Comment