EUC’11 – Maribor – Streda – Rakúsko o TOP 8

3 August, 2011 – 21:23

Dnešný deň bol výnimočný. Malo sa rozhodnúť, či sa dostaneme do TOP 8 alebo spadneme dole.

Najskôr sme si mysleli, že to budú Rusi s kým budeme hrať. Keďže ale Poliaci porazili Holanďanov, tak sme v skupine skončili až 6ty a hrali sme proti Rakušanom.

Začali sme super, skórovali sme prvý bod a to mali útok. No potom sme my chybovali a dali nám brejk. Body sa trejdovali až do 4:4. Potom dali zónu a ja som žiaľ dva krát za sebou chyboval. Tam sa zápas podľa mňa lámal. Séria Rakúskych bodov až na 7:4. Potom sme dali jeden bod ale do polčasu nám ešte raz dali v našom útoku bod. Polčas končil 9:5 pre Rakúsko.

Nevadí verili sme si a išli sme isto na víťazstvo. Druhý polcas ale taktiež nebol veľmi o.k. Zvýšili náskok až na 12:6. Tam potom prišla naša chvílka. Dotiahli sme na 14:11, rakúšania dali jeden bod a potom zas bola naša šnúra až na 15:14. Hralo sa do 17 bodov a schylovalo sa znovu k dráme. Ubránili sme a boli sme kúsok od ich zóny. Nevyšla nám prihrávka do zóny, rakúšania z protiútoku skórovali a bolo to 16:14. Ešte sme dali bod na 16:15. Potom išla naša obrana, ktorej sa super darilo len teraz mali smolu. Rakušania dávali dlhú, Adam stíhal chlapíka, ten sa posmykol a už sme si mysleli, že to preletí ponad neho. On sa odrazil nejak zo zeme a chytil to. Finálne skóre 17:15 pre Rakúsko.

Môžeme sa teraz tešiť na hru proti Švajčiarom, ktorých máme zajtra ráno. Naše najlepšie umiestnenie môže byť 9. Dúfam, že sa nám to podarí.

Report by Keso

Post a Comment