MSR 2012 podľa twitteru (Outsiterz A)

10 November, 2012 – 1:40

Motto: “Kto povedal, že môžem písať report len z turnaja, na ktorom som bol?

Po dovolenke som opálený, oddýchutý, decentne rozbehaný, ale hlavne nažhavený na druhý vrchol Outsiterz sezóny: Majstrovstvá Slovenska. Na troch kolách Slovenskej ultimate ligy som dobehol svoje manko z posledných 2 sezón:
– dobre som spoznal nové slovenské tímy,
– tradičné tímy som spoznal v ich súčasnom zložení.
Nuž teda hurá do Moraviec!

Ale bacily sú proti. Z rýchleho longa s brutálným výskokom (áno, tak si sám seba predstavujem na ihrisku, keď sa zasním) sa mením na domácu opatrovateľku. Nevadí. Budem MSR sledovať aspoň telegraficky, respektive “twittericky”. A pri tom si domýšľať, čo sa v tých Moravciach deje.

Outsiterz Archiver @outsiterz
Dnes to vypukne #MSR2012 v Zlatých moravciach. Outsiterz s dvoma tímami. Držte palce.
No veď držím, držím.

Outsiterz Archiver @outsiterz
#MSR2012 zatiaľ bez prekvapení OutB vs MD 5:14;OutA vs Scorpions 15:5 MD bez prehry, GA bez prehry počasie ideálne
Fíha! Tohto úvodu som sa trochu obával. Ale tím evidentne šlape a forma je naladená dobre. Super, super!

Outsiterz Archiver @outsiterz
Baník nové dresy nová éra na #MSR2012 porazili OutA 7:9 Kefear vs OutB 9:5 zdá sa že momentálne má naše Bcko viac zabavy.
A jejé… Niekto má asi krátku pamäť alebo nebol na našich zápasoch s Baníkom v Čani a Kunove. Moja fantázia pracuje na plné obrátky a bilancuje: Fyzická hra Baníku so zdravou odvahou? Zahodené disky Outsiterov pred zónou?

Outsiterz Archiver @outsiterz
S dobrými správami bude treba asi počkať na zajtra OutA vs GA 7:8; Morthens vs OutB 8:3 na #MSR2012 MD bez prehry priamo v semi
Prosím? Asi preklep, počkám na update. O hodinu žiadny update nevidím. “Evidentne” sme nedokázali pokryť moravecké give’n’go. Ale prečo? Keď u škorpíkov sa nám to darilo v pohode. Alebo že by v tom bola nejaká strašne rafinovaná taktika? To mi nedáva žiadny zmysel.

Outsiterz Archiver @outsiterz
OutA už neprekvapili a porazili Kus Plastu 11:7 OutB hrali peknú hru s UFO prehrali o bod 7:8 OutA hra s Mth o semi;OutB proti Sco #MSR2012
Čakal som jasnejšie víťazstvo. Posledné dva zápasy na nás evidentne zanechali stopy. No nič. Osprchovať, najesť sa, zabaviť sa a do zajtra nastúpiť s čistou hlavou.

Sobota večer.Volám Kesovi, čo sa deje. Vyzerá to, že nálada nič moc. Ale podľa všetkého sú ľudia naštvaní skôr na seba, ako na niekoho iného. Snáď ich to zajtra namotivuje. Štvrťfinále s Morthens nebude žiadna sranda.

Outsiterz Archiver @outsiterz
Druhý deň OutB vs Scorpions 5:13; OutA vs Mth 11:7 semi sú OutA vs GA a MD vs Baník na #MSR2012
Huráááá! Paráda. Tak sme sa pozviechali. V sobotu večer sa vymenil tým a nastupujú Outsiterz. Hneď mi bude lepšie chutiť obed.

Outsiterz Archiver @outsiterz
OutA vs GA 10:4 a sme v semifinale s MD tí porazili Baník 7:3. OutB hra proti Kus Plastu zatiaľ 1:6 na #MSR2012 drzme im palce
Tramtadadá! Vitajte na MSR! Toto je hra hodná MSR. Všetci sústredení a naplno. Pred finále to najlepšie znamenie.

Outsiterz Archiver @outsiterz
Krátko a smutne OutA vs MD 4:5 a mali sme útok na výhru na #MSR2012
Moment. Keso už tweetuje aj cez zápas? A koho trápi, že sme mali útok na výhru v polčase? Či čo to vlastne má znamenať? Žeby to bol nakoniec preklep v skóre? Už to mám! Určite tam strašne fúkalo. Pozerám z okna a na rozdiel od včerajška prakticky bezvetrie. Kontrolujem SHMÚ, Meteoblue, yr.no. Všetci hlásia pre Moravce slabý vánok. Naivne sa zase spolieham na update tweet. Nič. Čo sa to tam dialo? Strašne sa dohádali? Kopec zranení? “Čierna fantázia” pracuje na plné obrátky. Až potom mi naplno dôjde tá hlavná informácia: prehrali sme a naviac sme mali útok na výhru. Do kelu! Po telefonáte Kesovi sú aspoň zahnané čierne myšlienky na priebeh zápasu. Proste obrany v tomto zápase výrazne prevýšili útoky. Aké jednoduché.

tomas.
(o rok už dúfam na živo z ihriska)

Poznámka redakcie: autor nevidel ani jeden bod reportovaného turnaja. Aj keď je report inšpirovaný skutočnými udalosťami, nemusí presne popisovať realitu. Niektoré udalosti môžu byť úplne vymyslené a nikdy sa nestali.

Post a Comment