Majstráče pod strechou

8 March, 2013 – 1:21

Ranné vstávanie o 7:00, o 8:10 už cesta v aute a o 9:50 prvý zápas. Akčný úvod Halových Majstráčov. Organizáciu zabezpečovali Morthens Trnava. Krásna hala v Hlohovci bola fakt dobre vybavená (napríklad raňajkami). Hralo sa 5×5 continuous, čo vytvorilo celkom vysoké tempo hry a akčnosť. Prišlo 12 tímov, ktoré hrali 4 skupinách. Outsiterz vyslali dva tímy, pričom A tím (Outsiterz) bol nasadený ako druhý a my (Outsiterz Redefined) ako siedmy. Za Outsiterz Redefined hrali obidva dni Edo, Joe, Maják, Miki, Miško, Poli, Zuzka a ja. V sobotu nás bolo viac o Marcela, Mareka a Ondra.

V počte 11 sme prvý deň zahrali 4 zápasy. Pre mňa ako nováčika bolo super, že sme mohli striedať po každom získaní disku. Udržiavali sme stabilný počet báb na ihrisku, teda buď ja alebo Zuzka sme hrali.

V našej skupine boli Mental Discorders a U. F. O. Lásky.

Prvý zápas sme hrali s U. F. O. Lásky. Ako hovorí názov, tak to bol tím zložený z hráčov U. F. O.-a a Baníka Lásky. V takomto zložení hrali prvý krát a samozrejme sa to prejavilo aj na ich hre. My, nabudení z rána, sme nakoniec vyhrali 23:2. Nasledovala pre nás 3 hodinová pauza, počas ktorej sme sledovali prevažne dianie na ihrisku, alebo pár z nás si šlo pospať do detského kútika :).

O 12:30 sme sa začali rozbehávať a rozhadzávať pred zápasom s Mentalom. Moja psychika bola vcelku zvláštna v tú chvíľu, lebo som nevedela s akým názorom mám pristupovať k tomuto zápasu. Každopádne išlo o to, aby sme si čo najlepšie zahrali a aby som sa ja naučila čo najviac. Hra bola spočiatku dosť vyrovnaná. MD nehrali naplno a my sme makali. Dokonca sme sa dostali na dosah jedného bodu 9:10. Avšak potom sme poľavili alebo skôr sa zľakli a zápas skončil 11:14. V skupine sme teda skončili ako druhý.

Po 2,5 hodine sme mali odohrať zápas s Discreditom. Väčšina z nás bola presvedčená, že vyhráme a ideme hrať proti našim. To bola rozhodne chyba. Podcenili sme protivníka a nepripravili sa dostatočne na to, že to bude ešte náročné. Tlak sme nezvládli a Discredit vyhral so skóre 14:9. Podarilo sa nám zopár pekných záhodov a podobne. Ja osobne som mala celkom rešpekt pred týmito pánmi.

Posledný zápas dňa sme hrali pred šiestou večer. Únava sa už na nás začala prejavovať, ale to aj na našom súperovi U. F. O. Špacinciach. Zápas bol väčšinu času veľmi tesný a tak aj vyzerá výsledné skóre. 11:12 pre U. F. O. Takže posledný zápas dňa, ktorý sme prehrali, nám na nálade zrovna nepridal. Objavil sa aj fakt, že na ďalší deň vlastne hráme ako prvý, a to ráno o 8:00.

Nedeľa sa niesla v duchu rýchleho zobudenia sa a rozcvičky pred zápasom s U. F. O. Lásky. Bez raňajok sa hrá celkom dobre. Nič vás nezaťažuje :). Zápas prebiehal ako predtým, len už bolo vidieť na súperoch, že spolu počas predošlého dňa odohrali niekoľko zápasov a rozhodne sa zlepšili. Však sme im nedali nad 20 bodov a záverečné skóre bolo 19:5. S pocitom výhry z posledného zápasu a hladom sme ukončili turnaj na 11. mieste. Potom nasledovali raňajky a sledovanie zvyšných zápasov.

Víťazom sa stal tím Morthens (celkové výsledky) a spirit zísali Golden Ants. Tu nájdete výsledky spiritu a dočítate sa, že sme náš A tím porazili v spirite.

Teda Outsiterz sa zúčastnili príjemného turnaja v hale v Hlohovci a ja som mala šancu aspoň kúsok spoznať slovenskú frisbee scénu.

By Baša

  1. 2 Responses to “Majstráče pod strechou”

  2. no dúfam, že číta aj Mišo Kováč, ktorý má ráno furt problém s raňajkami, že čo si dať: “Bez raňajok sa hrá celkom dobre. Nič vás nezaťažuje”

    By škrečok on Mar 8, 2013

  3. ale som bol celkom rad, ze my sme oba dni zacinali az skoro na obed:)

    By Miso on Mar 8, 2013

Post a Comment