HMSR 2015

26 January, 2015 – 14:31

Tohtoročné halové majstrovstvá Slovenska boli mimoriadne vyrovnané, o čom svedčí aj fakt, že každý z tímov mal už po prvom hracom dni na konte aspoň jednu prehru. Nám sa v základnej skupine podarilo vyhrať nad Golden Ants, následne sme zaváhali v zápase proti Kusu plastu. Ak sme chceli ďalej pomýšľať na postup do semifinále a vybojovať si ho svojpomocne, museli sme vyhrať nad Mental Discorders a aspoň remízovať s dovtedy neporazeným UFO Špačince.

To sa napriek tesným koncovkám podarilo a po dvoch výhrach o bod sme základnú skupinu vyhrali a mohli si tak v nedeľu ráno pospať a vyčkať na meno súpera do semifinále. Tam nás čakala odveta proti Mental Discorders, kde sme v podobne tesnom zápase tentokrát nezvládli záver my a prehrali sme s dvojbodovým rozdielom. Koncovku sme žiaľ nezvládli ani v zápase o bronz proti prekvapeniu turnaja – tímu Discredit. Zo skórovania universe pointu sa tešil súper a nám tak ostala len zemiaková medaila.

Po menšej pauze sa halovým majstrom Slovenska stali MD po finálovej výhre nad old boys z Expendables. Tí zvládli vo finále napriek obrovskému nepomeru v počte hráčov držať s Mentalom krok takmer až do konca. Spirit vyhrali Mighty Morthens, ktorí tak symbolicky ukončili pôsobenie svojho tímu.

 

Post a Comment