Malá oslava po tréningu

29 September, 2008 – 22:31

Dnes po tréningu sme trochu oslávili pár významných míľníkov nášho klubu. Víťazstvo na Majstrovstvách Slovenska a narodeniny veľkého Dana, ktorý nás pri tejto príležitosti pohostil vlastnoručne pripraveným koláčom. Bol naozaj výborný. K tomu nejaké sladkosti, gumové hady a cukríky a trochu sme sa socializovali. Zopár fotiek, ako Hago “vychutnáva” gumenné čudo, pristihnutý Spišo kradne koláč a Dada všetkých núka megajojom, nájdete tu.

  1. 6 Responses to “Malá oslava po tréningu”

  2. Hehe, Ludka tlaci kolac :).

    http://www.outsiterz.org/wp-content/gallery/2008-oslava-po-treningu/p1060474.jpg

    By Bus on Sep 30, 2008

  3. Jaj skoda ze som sa nemohol zucastnit. Musel som ist na inu oslavu. Dufam ze mi to niekedy odpustite :). Inak si myslim ze odteraz bude viac prilezitosti na oslavu tak urcite sa na nejakej zucasnim. Inak Dan mas u mna este darcek tak prid v stredu na trening. B.

    By Branki on Sep 30, 2008

  4. ale bus hybaj mi kdesi, si ani kolacik nemozem vychutnat bez toho aby ma niekto nefotil…:P

    By Ludka on Oct 1, 2008

  5. Ľaľa, Ľudka ako írečito rozpráva. Čo sa toho fotenia týka, tak ten koláč bol príliš fotogenický na to aby sa neodfotil, za to že si bola v zábere aj ty si môžeš sama.

    By MatoS on Oct 2, 2008

  6. Na mna sa nepozeraj, ja som to nefotil. Vidno ze si mala po treningu na ten kolac fakt chut, to znamena ze si sa neflakala ako podaktori :). Vidis, uplne som zabudol ze mam na teba davat pozor ci poriadne makas. Urcite si minule nerobila tie brusaky vsak? 🙂

    By Bus on Oct 3, 2008

  7. však počkaj maťko, nabudúce ta už domov neodveziem:P

    a bus…práveže som veru robila, ešte dušan mi počítal..ale tak že som určite dala aj viac ako 30..:P

    By Ludka on Oct 3, 2008

Post a Comment