Wild Wild Weiz Women

24 February, 2015 – 21:30

V znamení Divokého Západu (nespútaných Indiánov, odvážnych osídľovateľov a kaktusov), sa niesol tohtoročný turnaj vo Weizi. Napriek tomu, že nám v Outsisters na poslednú chvíľu kvôli chorobe vypadli dve hráčky, dokázali sme predsa len postaviť dievčenský team. Bolo síce trošku nepríjemné, že nás bolo len 6, ale myslím, že sme sa s tým dokázali viac-menej úspešne popasovať. Chlapci postavili taktiež nie veľmi početný, ale zato silný 7 členný team. Čo sa týka logistiky, Škrecok nám veľkoryso požičal svojho tátoša a tak sme sa na miesto činu pohodlne dostali 3 autami.

A teraz už k turnaju. Turnaja sa tentoraz zúčastnilo viac ženských(12) ako mužských(9) tímov, žeby sa tu črtal nový trend?

Prvý zápas sme hrali s Eyecatchers. Hra bola veľmi rýchla, no nie v náš prospech. Počas time-out nám bolo poradené, aby sme viac dumpovali, ako hádzali „tricky throws“, ale napriek tomu, že sme našu hru počas zápasu zlepšovali, sa nám nepodarilo skórovať. Zápas skončil 15:0. Ako rozveselenie po tejto tvrdej prehre sme dostali, na počesť Valentína, cukríky v tvare ružičiek. Mňamka 

To Mi Deli zo Slovinska, postavili tento rok 2 tímy, tzv. NewOld. Hrali sme s trošku neskúsenejšími hráčkami – New. Bolo to už lepšie, celkovo bol tento zápas oveľa vyrovnanejší. Vale ukázala, že vie krásne chytať v koncovej zóne a mali sme už aj veľmi pekné akcie. Prvýkrát počas turnaja sme vyhrali (skóre 9:6).

Proti viedenskému teamu Mantis sme síce opäť prehrali (20:2), ale dali sme rozhodujúci posledný bod, takže vlastne 0:1. 

Nasledoval zápas so skúsenejšími členkami Eyecatchers2. Nebolo to veľmi slávne, zápas skončil našou prehrou 18:3.

Ajka, nám pred týmto zápasom, sľúbila, že nás odnesie na večeru, ak budeme poriadne behať, čo bolo spolu s vyhliadkou na sprchu veľmi motivujúce, no proti rakúskemu Styrian Temptation sme nakoniec viac-menej tesne prehrali 6:12. V záverečnom kolečku, nás ale protihráčky pohostili „ohnivou vodou“, a tak sme zapili posledný sobotňajší zápas a hor sa do sprchy.

Slávnostná večera bola vynikajúca a tak niet divu, že sme s ňou boli hotoví veľmi rýchlo. Ako slušní frisbeeaci sme uvoľniť stôl ďalším hladošom, a tak sme sa na party pobrali ako prví. Po krátkej chvíli nám aj zasvietili a po ďalšej prišla aj hudba. Zo začiatku to vyzeralo veľmi sľubne, ale potom DJ presedlal na trošku netradičné rakúske rytmy. Boto zaujímavé. 

V nedeľu sme proti Boxu zvolili, prvýkrát v tomto turnaji, zónu. Bolo to trošku chaotické, ale vzhľadom na náš počet, výhodnejšie ako osobka. Žiaľ, opäť sme prehrali, tentoraz 11:3.

Posledný, pozičný, zápas sme hrali s jediným tímom, ktorý sme v predošlý deň porazili, s To Mi Deli New. Znova sme sa rozhodli pre zónu a tentoraz sa to naozaj vyplatilo. Vyhrali sme síce tesne 7:6, ale vybojovali sme si to.

Celkovo sme (Outsisterz) skončili na 11. mieste a odniesli sme si Spirit of the Game . Víťazkami sa stali dievčatá z Wadies.
Outsiterz skončili na 6. mieste, víťazstvo si odniesli Catchup a Spirit of the Game získali
Styrian Hurricane.

Zostava: Ajka, Baša, Zuzka, Vale, Kiara, ja (Magda), Combo, Miso, Edo, Keso, Juraj, Pindo, Maťo

 

Post a Comment