AdventureCUP 21.11.2015 report Open

24 November, 2015 – 21:00

Keďže toto bol môj prvý turnaj, tak mi po jeho ukončení bolo povedané, že mám o ňom napísať nejaký report. Keďže sa neviem práve nejako rozpisovať a ani to nechcem robiť, tak ten turnaj v krátkosti zhrniem.

Turnaj bol vo Viedni a keďže bol môj prvý, nevedel som čo čakať. Ihrisko nebolo našťastie až také veľké, takže sa dalo vydržať niekoľko bodov. V prvom zápase nám robili veľké problémy dlhé hody súpera, z ktorých nám dali veľkú časť bodov. Potom sme sa trochu prebrali, ale zápas sme už nedokázali otočiť. Keďže sme boli v skupine len 3 družstvá, stačilo nám na postup vyhrať ďalší zápas. ÚLOHA SPLNENÁ. V zápase sme hrali omnoho lepšie a súper nemal šancu. Dostali sme sa do štvrťfinále. Tam sme hrali celkom vyrovnaný zápas, rozdiel bodov nebol väčší ako 2-3 body. Avšak víťazstvo sme si nenechali vziať a postúpili sme ďalej. V semifinále sme dostali dobrého súpera, no už sme boli rozbehnutí a nabudení, takže ani on nás nedokázal zastaviť. Rozdiel však takisto nebýval veľký. Dostali sme sa do FINÁLE. Náš cieľ bol jasný. My sme prišli vyhrať. Finále sme začali dobre, mali 2-bodový náskok, každý tím potom vyhrával svoj útok. Potom sme sa nejako zasekli, možno tým, že sme si nemohli vziať time-out a boli sme z toho rozhodení. Súper náskok dohnal a skóre bolo 7:7 a rozhodovalo sa až v universal pointe. Ten sme nejako nezvládli a prehrali sme. Z turnajom sme sa rozlúčili veľmi dobrým zápasom, aj keď každého mrzelo, že sme to nedotiahli až do víťazného konca. Nevadí, veď vyhráme nabudúce.

Podľa mňa to bol veľmi dobrý turnaj a som rád, že som sa ho mohol zúčastniť. Vďaka patrí aj tímu, s ktorým sa mi hralo veľmi dobre.

Report by Adam

Zostava (divízia Open do 3 rokov skúseností): Dominik, Virpo, Combo, Lukáš, Maťo S., Adam, Maťo B. (hrajúci coach)

Post a Comment