AdventureCUP 28.11.2015 report Beginners

3 December, 2015 – 9:29

Môj prvý turnaj je už za mnou a tak zhrniem, čo sa dialo a ako to prebiehalo.


Prišli sme vlakom a sme si tak vraveli, že aspoň prvé miesto. Prvé miesto to nebolo ale zase ani posledné. Boli sme 4. z 10-tich a na to že sme mali celkom mladú zostavu to nie je až tak zlé. Áno viem že tam mali ísť ľudia do roka, ale predsa len ja to hrám zatiaľ iba 3 mesiace.
Podmienky boli také, že fúkalo a bola zima. Boli sme spojení aj s iným tímom, z ktorého tam boli hráči ako Dominik, Baša, Domka (pozn. red. Paskudy). No a od nás tam som bol ja teda Miro, Martin, Adam, Timka, Dominik, Tomáš B. a ako nehrajúci coach bola Čolka.
Najprv sme hrali proti SpiderPigs, ktorých sme zdolali bez problémov 5-2 a boli sme dobre nabudení. Druhý zápas bol proti Bokuneers, ktorí mali za sebou už dva zápasy a mali veľmi dobré výsledky. Možno mali šťastie a aj proti nám mali šťastie a prehrali sme 2-5. Ďalší zápas bol proti Sharknados 2. Ako si môžete všimnúť tú dvojku za ich menom, tak aj to bol zrejme nejaký B tím – bohužiaľ si už nepamätám výsledok, ale výhra bola naša. Posledný skupinový zápas sme hrali proti noDISCussion a vyhrali bez diskusie. Tam dala Baša dva pekné layouty – aspoň teda myslím, že tam (alebo proti Sharknados 2 – neviem).

Tak sme sa dostali do semifinále, kde sme prehrali proti Scheibenkeister 0-2. Tretí nedohratý bod bol veľmi dlhý a časť si vôbec nezahrala. Ďalší zápas bol o bronz. Znova proti Bokuneers. Kde sme (teda som :D) to dorovnali asi päť sekúnd pred koncom zápasu. Ale potom nám dali bod do minúty a tak sme odišli so zemiakovou medailou.

Report by Miro

Post a Comment