České Kimle 2016

19 October, 2016 – 11:47

Na turnaj som cestovala samostatne v piatok o ôsmej z Prahy. Cesta vlakom s jediným prestupom v Pardubiciach mala trvat milú hodinku a pol.

21:00 vlak má meškanie, obávam sa, že nestihnem prípoj a nedopravím české koruny pre celý tím včas

21:02 stihla som to, naskakujem na skoro idúci vlak, ktorý mi poradil ujo…

21:30 celá skupina: Slatiňany, párty sa už začala, vonku je síce pozimšie ale hrá kapela a náš tím spieva Macejko a iné slovenské pesničky.

21:30 Ja: v Hradeci Králové, vystupujem z vlaku a volám Škrečkovi, že trošku som išla opačným smerom, v Hradci fakt nechcem byť! Long story short- vďaka ochote našeho kapitána som sa ešte v ten večer dostala na turnaj a outsiteri ma vítali so širokým úsmevom a vtipnými poznámkami. Škodoradosť – najväčšia radosť!

 

TURNAJ- SOBOTA
Ráno sme schrumli raňajky a prvý zápas s LeftOvers sme začali s ľahkosťou, aj keď trávička sa pekne šmýkala.  Potom na nás vytasili zónovu obranu a zrazu viedli oni, a o veľa. Ku koncu sme trochu dorovnali, ale na víťazstvo to nestačilo.

IMG_8029Mali sme cez deň dlhšiu pauzu medzi zápasmi. Vyšlo slniečko, takže sme popíjali svařák, dospávali, Mišo hral Magic, kšeftovali sme s českými peniazmi a objednávali večeru. Zuzka bola naša šarmantná pokladníčka.

Dva nasledujúce zápasy: jeden sme hrali s Devils – bol to tím pozliepaný z rôznych českých tímov (PD, LeftOvers, 3SB). Edo tu zahral taký hod cez ihrisko do zóny na Škrečka, že sme nechápali. Mali sme tam aj veľa dropov a prehrali sme. Neskôr si od nás chceli požičať hráčov, z dievčat sa prvá obetovala Báška.

Druhý boli Záře – divne poobliekaný tím. Aj keď povedali, ze nie sú veľmi intoxikovaní, vyzerali. Napriek tomu hrali lepšie ako my. Mne osobne sa však na tento zápas dobre pozeralo, keď som bola na sideline. Myslím, že miestami sme si to užívali, výsledok 10-13.
Sprchy a nekonečné čakanie na večeru, ktorá mimochodom stála za to a všetkým nám priniesla radosť. Lucka nám objednala donášku, každemu čo si zaželal. Famózne burgre s dvojtým mäsom, šalátiky, či opečené brambory. Štuchané brambory, žiaľ, nikto neodkúšal, možno budúci rok.
Zahrali sme pár kockových bangov v telocvični a potom sobotnajšia párty v nedaľekej krčme bola fajná. Super beer race, Chinchongy, alkoholové kvetináče… Žúrka na piatkovú párty v stane nemala-outsiteri obsadili celý stan a so svojimi funky tanečkami sme to tam roztočili- ale v sobotu zato v plnej zostave.

 

TURNAJ- NEDEĽA

Kvôli prvým trom prehratým zápasom sme mohli spať v nedeľu trochu dlhšie. Všetky zápasy sa odohrávali už len na jednom ihrisku, a teda na troch fieldoch. Hra  sa zmenila na 5vs5 continuous. Vybehli sme na ihrisko s nasadením, hlavne náš handler Samo.  Dievčatá súperov vedeli pekne chytať disk s istotou a našu prehru pripisujem tejto prevahe.
Tímu cookie monsters sme dali náskok 5-0 a potom sa nám to tažšie doháňalo,  výsledok bol tesný s rozdielom  dvoch možno troch bodov  sme prehrali.
Frozen Angels – náš posledný súper- 19:14 Víťazstvooo!!! Combo defense jak z youtubových videí, Katka krásny clear a všetci v pohodičke  a spokojní http://www.sildenafilfromindia….ysfunction.
Ľadová sprcha a cesta domov troma autami. S Cyrilom sme v aute kecali a tri hodinky ubehli ako nič.

14570318_10157728968695121_6676253493931979098_n

 

15. miesto z 16

Zostava:  Lucka, Baša, Katka,Zuzka, (reported by)Kika, Samo, Mišo, Combo,Cyril,Edo, Škrečok

 

Post a Comment