ITF 2016

18 November, 2016 – 9:40

Na môj prvý turnaj na piesku som išla za tím Outsiterz Redefined, ktorý mal za cieľ dobre sa zabaviť (popri tom sme sa samozrejme snažili aj čo-to vyhrať). Prvý zápas sme hrali o 8:20 s Poliakmi Frisbnik Rybnik a vyhrali sme tesne, 8:7. Mali sme byť 4 baby, ale Katka nakoniec nemohla, tak sme sa striedali len tri a dalo sa to zvládnuť. Hra na piesku je iná, náročná, ale lepšie sa cut-uje 🙂 a tých 20 minút sa to dá vydržať. Najťažší je podľa mňa beh na striedačku, kedy som vždy išla z posledných síl. A ešte ten studený vlhký piesok…

Ďalší zápas s Hund Flach Werfen sme hrali až o 11, tak sme mali dosť času na raňajky a spike ball (čo som zistila, že je super zábavná hra, hlavne na piesku, kde sa dá ľahko hádzať). Okrem toho, že Nemci mali šikovné a rýchle baby, naša hra mohla byť lepšia. Niekoľko nepresných prihrávok, či zahodených dlhých prispelo k našej prehre 4:8. Smútok sme zapili mentolovým likérom, ktorý dostala Kika ako naj hráč.

Na obed sme hrali s Mentalom, ktorí mali iba dve baby, ale aj tak sme im nestačili. Napriek tomu sme sa snažili hrať naplno až do konca (7:10).

Posledný zápas sme kontumačne vyhrali 18:0, lebo jeden tím na poslednú chvíľu zrušil účasť. Hrali sme teda s pick-upom, ktorý sa skladal z toľkých hráčov, že vždy vybiehali zo striedačky oddýchnutí a totálne nás zničili. Náš druhý tím bol až v poobednej skupine, takže som žiadne ich zápasy nevidela, lebo som musela odísť.

V nedeľu sme poniektorí boli po ťažkej noci, ledva sme sa stihli pozbierať na prvý zápas o 8:40 proti Kefearu. Prekvapivo sa mne a aj iným hralo lepšie ako v sobotu, neviem, či som si zvykla na piesok, alebo súperky boli unavené, ale stíhala som behať zarovno s nimi. Zápas bol napínavý a skončil výhrou 11:10, keď sa dohrával bod po skončení času, aby nebola remíza.

Do ďalšieho zápasu sme mali až tri hodiny, tak sme sa naraňajkovali a zlepšovali sa v spike balle. Zápasu s U.F.O.m som sa trochu obávala, predsa len majú šikovné dievčatá, ale doladili sme si striedanie a celkom sme to zvládali. Zápas bol veľmi intenzívny a skončil sa našou výhrou 12:9.

Do 15:40 bolo dosť času na obed v pivovare a na prípravu taktiky proti Ousiterz. Čo by to bolo za turnaj, keby sme si nezahrali proti sebe :). Smiali sme sa, že my sme boli tí na zábavu a oni tí na výhru, tak by sme zo srandy mohli vyhrať my. Samozrejme, že to nebolo nereálne, ale nevyšlo nám to. Prehrali sme 8:11, čo nie je až tak veľká nakladačka. Bola to pekná hra, dokonca som dala bod aj blok. Všetci sme už boli unavení, ale intenzívne sme sa snažili do konca. Keby sme také zápasy mali aj na tréningoch…

Suma sumárum to bol veľmi fajný turnaj. Všetci sa zabavili, chlapci predviedli fúzové kreácie (myslím, že 1. miesto patrí Combovi), videli sme niekoľko pekných chytov v layout-e a zasvätili ma do sveta spike ballu. Keby som vedela, že budem písať report, snažila by som sa zapamätať si viac situácií zo zápasov, takže dnes len tak stroho.

Umiestnenie: 10. miesto z 20

Zostava: Kika, Baša, Janka, Marcel, Pedro, Foxo, Emil, Maťo, Mišo, Kuzmo

Report by Janka

Post a Comment