Cold Diggers Cup 2019

26 November, 2019 – 9:10

Cez víkend 9-10.11 sme sa zúčastnili halového mixového turnaja Cold Diggers Cup, organizovaného @bufu_ultimate. V skupine sa nám podarilo poraziť poľských Tychy Claws a samotné Bufu. Prišla ťažko nesiteľná prehra s PraSátkami, v ktorej sme bohužiaľ nedopravili poslednú nahrávku do zóny a v iniverse (o remízu) sme prehrali. Zápas s @rb_ultimate bol z našej strany pomerne slabý, prehra nás poslala na 3. miesto v skupine čo znamenalo prvý nedeľný zápas – štvrťfinále proti @p7ultimate .
Bojovali sme, prehrávali sme 10 minút do konca asi o 3 body ale podarilo sa nám vyrovnať a strhnúť hru na našu stranu. V universe sme zachovali chladnú hlavu a doniesli sme si disk do zóny.
Semifinále opäť proti PraSátkam, ktorí nám tentokrát uskočili na viac než sme dokázali stiahnuť späť – zaujímavosťou je, že za turnaj sme viedli v 15. minúte (polovica zápasu) asi len raz, teda sme takmer všetky zápasy otáčali.
Boj o 3. miesto sme zviedli s @kapri.ultimate , ktorí mali veľmi mladý a chtivý tím, ktorému rozhodne nechýbalo na sebavedomiu. Získali nejaký náskok, no deficit sme dokázali znížiť, a búšili sme a búšili, až z toho nakoniec bola výhra o 3 body.

Post a Comment