Škrečok #44

14 September, 2008 – 11:28

V občianskom mám napísané Michal Prusák. V Outsiterz som od septembra 2006, predtým som o ultimate vedel, ale nemal ho kde hrať, keďže som býval v Prešove. Môj prvý turnaj bola Winterleague 2007 (a hneď v kategórii Pro), skončili sme tam síce poslední, ale vtedy ma ultimate začalo baviť ešte viac ako predtým.

Škrečok

Odvtedy som za Outsiterz hral na 69 turnajoch (z toho 10-krát sme na nich získali Spirit of the Game) a moje priemerné umiestnenie s Outsiterz sa pohybuje niekde okolo polovice poradia (ak by bolo na turnaji 13 tímov a hral by som za Outsiterz, skončili by sme priemerne šiesty). Ak mám z tohto množstva turnajov nejaké vybrať, za svoje osobné naj považujem xEUCF 2009 v Londýne (kde Outsiterz hrali pred toľkými divákmi ako nikdy predtým a zatiaľ ani potom) a Paganello 2012 v Rimini (kde boli Outsiterz zatiaľ len raz a hneď tam dosiahli fantastický úspech). Budúcu sezónu budem nútený prepísať predošlú vetu, pretože Outsiterz sa chystajú na majstrovstvá sveta klubov WUCC do talianskeho Lecca.

Mojou záľubou okrem ultimate je aj písanie reportov z turnajov. Z kratších reportov som najviac hrdý asi na tento a tento, ak máte chuť na dlhší útvar, tak moje osobné naj sú historická sága o xEUCF v Londýne 2009 a spomienka na Paganello 2012 (spoluautor Petrž).

Post a Comment