MSR 2011 – prvý sociálny report z turnaja

5 October, 2011 – 21:52

Všetci vravia o facebooku a sharovaní všetkého možného. My nechceme byť pozadu a tak preto prinášame prvý socialny, resp. sociálne vytvorený report. Hor sa na to:

Silvia – COD:
Čo sa týka rozpisu, tak sme mali ako COD veľké šťastie. V skupine sme mali len dvoch protihráčov a prvý zápas sme mali až po 12,00, keď ostatné tímy mali odohraté už aj dva zápasy 🙂 Takže vyspatí a oddýchnutí do ružova sme prišli do Zlatých Moraviec a pripravili sa na prvého súpera v skupine, Scorpions. Do Moraviec som sa veľmi tešila, keďže som mala na ne veľmi príjemné spomienky z druhého kola ligy. Obávala som sa jedine toho, či moje kolená vydržia. Na počudovanie sa mi podarilo odohrať všetky zápasy okrem posledného, čo ma najviac mrzelo, lebo to bolo práve proti PF. Veľmi som si užila aj koncert skupiny P.A.S., kam sme prišli trošku neskôr a už sa zabávali viac-menej len mravci. Ale nabehli sme tam v plnej paráde a poriadne to zasa roztočili 🙂 Skutočne nie je čo vytknúť ani organizátorom, ani počasiu a ani celému turnaju 🙂

Branki – PF:
No nic moc. Timu som skoro vobec nepomohol hlavne nie v najdvolezitejsom zapase proti Scorpionom pocas, ktoreho som este uplne presne nevedel kde som a co robim. Darmo zurovat a na druhy den rano hrat po tridsiatke nieje take lahke. :)) Skoda vyseldkov a urcite treba vymysliet nejaky dobry plan na dalsiu sezonu.

Lucka- PF:
Do prvého ranného zápasu som išla s úplne funky náladou. Špačinecké UFO spravilo počas tohto roka významný posun vpred a preto hrať s nimi bola zábava. Vychádzali nám rôzne blbosti ale zopár dlhých hodov bolo fakt vydarených. Myslí, že aj tí , ktorí prišli trošku rozospatejší sa zobudili a ku koncu sme si to všetci užívali. Druhí zápas až taká sranda nebola. Veľká Trnava nám dala zabrať a ako na nás na začiatku vybafli tak sa nás strach z nich držal asi až do konca. Každopádne sme nevešali hlavu a snažili sme sa do poslednej minúty. Ich náskok sme už bohužiaľ stiahnuť nestihli. Strašne bolo vidno ako Trnave chýbajú 2 dobrý handleri a stanú sa novým postrachom na Slovensku. O čom určite svedčí aj fakt, že skončili na 2. mieste. Suma sumárum veľmi príjemne strávené poobedie 🙂 .

Kefir – COD
Celkove moje zhodnotenie je, ze to bol pekny vikendik. Co sa tyka sebakritiky, tak si okrem zlych nahravok, nedostatocnej kondicky a s tym suvisiaceho sa ponevierania po ihrisku kladiem za vinu, ze sa mi nepodarilo v sobotu vmanipulovat Golden Ants do pitia boroviciek. Urcite by to aspon ciastocne zvysilo nase sance na vyhru a ten rozhodujuci bod, co zlomil zapas by bol nas 🙂
Osobne sa mi najlepsie hral zapas prave proti Golden Ants a najhorsie proti Outsiterom PF 😉

V jednom okamihu som si tiez uvedomil, ako dolezita je psychika jednotlivca a jeho pristup k hre. Velky rozdiel je, ci nastupuje na ciaru s myslienkou, ze tento zapas je prehraty alebo s myslienkou, ze tento bod zahra na maximum.

Rišo – PF
Veľké potešenie z hry v zápase proti Kus plastu v sobotu, kde sme predviedli na tím Outsiterz neobvykle behavú hru, bola radosť to pozorovať. Žiaľ, faktory ako: zlá príprava na zápas (mimoriadne neskorý príchod väčšiny hráčov) a slabá kondička, či extémne nízka motivácia, zapríčinili, že sme nedokázali takúto hru predviesť aj v zápase proti Scorpions (ktorý sme, podľa mňa, mali vyhrať), aj keď sme sa o to pokúšali. Takto som si naozaj tímový vrchol sezóny nepredstavoval, najmä ak najhorším príkladom idú viacerí skúsení hráči. Ako príklad by som uviedol Adama Flajsa, ktorý mal v sobotu 25 rokov a pri tej príležitosti počas víkendu predvádzal výborné výkony.

Inak super turnaj, mne s Katkou sa zdá, že sme objavili niekoľko prvkov, ktoré treba zabudovať do našich tréningov, a majú potenciál vylepšiť našu hru. Škoda, že si náš tím nezakúsil víťazstvo v tesnom zápase, pretože súperov sme buď jednoznačne porážali, alebo sme ťahali za kratší koniec.

Škrečok – PF
Aby som nebol typický negativista, okrem toho, že som bol po zápase so Scorpions veľmi veľmi smutný, že sme nepostúpili do semifinále (dôvody myslím pekne zhrnul Rišo) a skončili sme na majstráčoch za posledných pár rokov hádam najhoršie*, sa mi celý víkend páčil. Z pekných momentov vypichnem megabehavú hru proti Kusu plastu (ktorá bola pre náš tím naozaj veľmi netypická, ale veľmi ma bavila) či večerný poker spojený s live hudobnou produkciou (musím skonštatovať, že to bolo príjemnejšie počúvanie ako P.A.S). Za osobný “highlight” turnaja pokladám svoj druhý pokus v TRC, ktorý letel rovno do slnka takým spôsobom, že som disk najbližšie zbadal meter nad zemou (nabudúce by sa organizátori mali vykašľať na mierny vietor a radšej nechať hádzať od slnka).

Ešte aby som nezabudol na pekný paradox, ktorý odznel v aute cestou späť: ak by COD prehralo svoj prvý zápas so Scorpions, tak máme určite aspoň jeden tím v top4…
(o tomto som samozrejme pred turnajom rozmyslal. Na rozdiel od indoor MSR som sa na to vykaslal a myslim si ze som spravil dobre. My, COD, sme si dobre zahrali, porazili sme skorpionov, podla debaty s Komom zial Vam sme to neulahcili, lebo to co vychadzalo nam Vam branili. Hlavne sa jedna o dlhe, ktore nam vychadzali. Na druhu stranu aspon na povrch vyplavali problemy, ktore musime riesit a riesit ich musime akutne. Taktiez som si myslel ze Vam by middle hra mohla ist lepsie, nakolko tam mate viac a lepsich middle hracov ako boli v COD. Na GA sme si tiez verili, stale sme bojovali a po zapase som bol velmi velmi smutny ze mne osobne ten zapas nevysiel a mohli sme byt kludne hore, chybal kusok aj ked to nakoniec podla skore az tak nevyzera) – Keso

*pravda však je aj to, že ešte nikdy sme neboli rozdelení na dva rovnocenné tímy

Misko – COD

Ja som si (ako vzdy tento rok na Slovenskej lige) velmi dobre zahral. Skoda, ze nam chybalo trochu stastia (a mozno aj chladnejsich hlav) v rozhodujucich momentoch. Zapas proti Golden Ants sme mali vyhrat. Aby som nadviazal na Skrecka, tak ja za svoj osobny “highlight” turnaja povazujem sobotnajsiu vyhru v kockach (ktore som hral prvy krat) a nasledne aj v pokri. 🙂

Ajka – COD
Tak tiež v prvom rade vďaka za veľmi príjemný turnaj. S COD sa mi hrá výborne a v Zlatých Moravciach tiež. Podobne ako Kefírovi sa mi najlepšie hralo s Golden Ants. Aj keď som si neskôr nevedela spomenúť s kým sme to vlastne v nedeľu ráno hrali, pretože baby z GA ešte dokončievali raňajky a chalanov som chvíľu nevedela zaradiť. Možno aj kvôli tomu som mala pocit, že v tomto zápase sme hrali najviac naplno. So Škorpíkmi sme síce vyhrali a tiež sme makali, ale s GA to pre mňa bolo ešte viac.
No a najhorší bol pre mňa zápas s PF – opäť ako vraví Kefír, kvôli psychike. To že sa dvakrát zmenil čas začiatku viedlo u mňa k tomu, že som strašne nestíhala (obuť som sa stihla pred zápasom, ale to bolo všetko). Pridalo sa to, že Silviu boleli kolena a Mark ešte nedošiel a tak som na čiare myslela na kedečo, len ni na hru… Do budúca s tým musím niečo spraviť :).
No a samozrejme musím pochváliť organizáciu, večeru, párty a skupinu P.A.S. za pekný večer.

Mesi – PF
Ja sa rovno priznám, že som tento turnaj trochu odflákol, respektíve nevedel som sa dostatočne vnútorne namotivovať. Keďže majstráče boli už neviem koľkým vrcholom sezóny a navyše týždeň pred Brugami, zobral som to ako príjemnú prípravu, hoci samozrejme so snahou o dobrý výsledok. Žiaľ, nevyšlo to, my ‘péefkári’ sme buď s prehľadom víťazili alebo prehrali a najmä proti Škorpíkom, ktorí sa postupne počas turnaja zlepšovali, sme to nezvládli. No nič, budúci rok máme nízko latku, musíme ju poriadne preskočiť, ako Sergej Bubka 🙂 (Rišo: Sergej Bubka sa vždy zlepšoval len po centimetri… Áno, ale ja som skôr myslel, že základné výšky skákal s veľkou rezervou 🙂 Mesi )
Inak bola pohodička, super počko, kopa známych, blbosti a sranda na každom kroku, príjemná zábava večer (každý si mohol vybrať svoju, skupinu P.A.S., opojné moky, poker, gitara a iné) a ochotní organizátori z radov Mravcov, ktorí odviedli dobrú robotu.

  1. 10 Responses to “MSR 2011 – prvý sociálny report z turnaja”

  2. veľká nevýhoda takéhoto reportu je tá, že ho mám prečítaný už pred zverejnením na stránke 🙁

    a ešte podotýkam, že tento report nie je tak úplne prvý vo svojej “sociálnej” kategórii, o niečo sa dávnejšie snažil Vavrič: http://www.outsiterz.org/?p=190

    By škrečok on Oct 6, 2011

  3. Škrečok, prekonaj nabudúce zvedavosť a napíš len svoju časť, iné nečítaj 🙂

    By Mesi on Oct 6, 2011

  4. a to sa dá? 🙂 ale aby som len nefrflal ako vždy, ono to zase má aj kopec výhod, napríklad že to nemusí robiť jeden človek, je to skôr a je to zároveň pestrejšie 🙂

    By škrečok on Oct 6, 2011

  5. zaujímavé čítanie 🙂 som rád že COD zápas s nami nevypustil 😉 celkovo by ste mali menej počítať dopredu turnaje a viacej ako počítať, sa sústrediť na prípravu na zápas. už dosť že ste si vyrátali, že keď postavíte dva vyrovnané tímy, tak máte väčšiu šancu vyhrať ligu. (resp. sa tomu podriadili) a bol to celkom fajn ťah, niektorým ľuďom to pomôže zlepšiť hru, tak som zvedavý kedy sa už konečne hecnete a spravíte pekné dvoj-umiestnenie aj s týmito polotímami.

    By Friker on Oct 14, 2011

  6. Friker, si trochu vedľa, víťazstvo v lige nebol vôbec nejaký významný cieľ a už vôbec sme tomu nič nepodriadili. Víťazstvo sme mali už pred MSR takmer vo vrecku, o čom svedčí fakt, že sme ju vyhrali aj keď len o chlp napriek dosť zlému výsledku oboch tímov. Ak by sme postavili top tím, bojovali by sme minimálne v semi a béčko by výrazne horšie neskončilo. Ale v prvom rade šlo naozaj o rozvoj, veď na to tá liga bola.

    By Mesi on Oct 14, 2011

  7. fajn a teda – za to obdobie čo tie tímy máte takto, je už vidieť nejaké individuálne zlepšenie/zhoršenie? bude nejaký verejný report tohoto?

    By Friker on Oct 16, 2011

  8. ad pekné dvoj-umiestnenie s týmito polotímami: napríklad druhé kolo ligy PF vyhral, COD tretí… a tam sme mohli btw. tiež taktizovať a pustiť COD vzájomný zápas, čím by sme boli vo finále oba tímy.

    nemyslím si Friker, že počítame dopredu turnaje. 😉 ako píše Mesi, o výsledky v lige nám pri delení na dva tímy vôbec nešlo. okrem toho, čo už bolo spomenuté, išlo aj o to, aby sa na ligu/majstráče prihlásilo viac ľudí. keby šiel iba jeden tím, tak sa prihlási menej hráčov…

    By škrečok on Oct 16, 2011

  9. Friker: Určite je fajn, že sa darí zapájať viac ľudí, aby chodili na turnaje, čo ich posúva dopredu. Navyše viacerí jednotlivci v takto rozdelených tímoch museli hrať viac, mali väčšiu zodpovednosť.
    Verejný report, to asi ťažko, ale kto vie 🙂

    By Mesi on Oct 16, 2011

  10. Nechápem prečo by sme mali vôbec niekomu vysvetlovať našu taktiku a stratégiu? Prečo by sme mali dávať verejne nejaký interný report?

    By Keso on Oct 16, 2011

  11. no ja sa pýtam na to či to tým novým/slabším prinieslo očakávané zlepšenie nie prečo ste sa tak rozhodli hrať ani ako ste sa rozhodli hrať. (to sú len moje odhady) a tak teda nemusíš dávať report stačí mi odpovedať na otázku, čo už asi spravil Mesi 🙂

    By Friker on Oct 24, 2011

Post a Comment